כ צמד הבנות-נוי פרק ב' סגירת מעגל. - סקס אדיר

צמד הבנות-נוי פרק ב' סגירת מעגל.

1
כאחד שדיווח ראשון על "צמד הבנות" אני שמח ליידע אתכם שסגרתי מעגל.
כידוע לכם (או שלא) דיווחתי בעבר כי הייתי עם המלאה שנתנה שירות בינוני למדי וקיבלה את הציון 7,כמו כן שיתפתי אתכם
בהרגשותי כלפי השותפה שלה,השמנה יותר,בתקווה להיות גם איתה וסוף סוף לדעת שסגרתי מעגל.
יש בנייכם שירימו גבה או אולי יחשבו שאני משוגע ויגידו שהשמנה היא כלל לא מציאה, אבל מבחינתי היא ממש
לא אכזבה ובמידה והסכום אותו היא מבקשת ירד לכיוון המאה יש מצב שאקח אותה לסיבוב נוסף.

11 בלילה ו"צמד הבנות" יושבות בתחנה האוטובוס הקבועה שליד הגן,אני עוצר ודורש לשלומן והן במבטן מזהות אותי
ושואלות בנימוס "מה קורה"?. זה היה ימים בודדים אחרי שסיפרתי למלאה שהן מפורסמות באינטרנט והיא השיבה שעידכנו אותה בנושא והוסיפה את שם האתר סקס אדיר. שאלתי אם המחיר עדיין 200 והן עקשניות מטבען השיבו בחיוב, לכן נסעתי לכיוון צ'לנוב
בתקווה למצוא בחורה כלבבי.
חזרתי חזרה להר ציון ולאותה תחנה ושוב נעצרתי ליד "צמד הבנות" ושאלתי "נו מה יהיה? עם מחיר כזה אתן תשבו כך עוד שעה!".
הצעתי 150 לשמנה רק כדי לסגור את הפינה של סגירת המעגל והיא בשלה,חברתה דוחקת בה שתסכים כדי שלפחות לא יחזרו
הביתה בכיסים רייקים,היא לבסוף משתכנעת ועולה.
בנסיעה האווירה זורמת וחייכנית ויש הרגשה שאנו מכירים כבר שנים,אני מאיץ ונוסע למקום מרוחק,במהרה אנו עוברים לאחור ומתחילים בעניינים. היא חושפת הכל ומתחילה במציצה ללא קונדום, תשמעו... הפתעה לטובה, הבחורה יודעת למצוץ מצוין ובנוסף לבקשתי
יורדת לבייצים תוך שהיא שואבת אותם לפייה כך במשך כ- 5 דקות שלאחריו שכבה על גבה ואני בתוכה.
תוך כדי שאני בתוכה אנו נצמדים ומתנשקים ללא כל התנגדות מצידה עד לגמירה המיוחלת.

לסיכום...למרות שהיא שמנה ואת חלקכם זה כנראה מרתיע,דעו כי רמת השירות והסובלנות שלה גבוהים,סה"כ ציון 7.5.

אני את שלי עשיתי ושמח שסגרתי מעגל,
היום אני יכול ללכת בגאון ולצעוק בקול...."הייתי עם צמד הבנות שנראות רק בחופש הגדול".

קריסטל2013-04-13 23:07:01

4
ראשית, תודה רבה על הדיווח ועל התרומה שלך לפורום Star

[QUOTE=קריסטל]
יש בנייכם שירימו גבה או אולי יחשבו שאני משוגע ויגידו שהשמנה היא כלל לא מציאה
[/QUOTE]

אני אחד מהם ובעבר כתבתי את דעתי על השמנה: "טנק".

יחד עם זאת, אל תראה זאת כביקורת או חלילה ירידה.

גם אני הייתי עם זונות שבעצמי נגעלתי לאחר מכן או כאלה שאחרים וודאי היו אומרים "מי מעלה אותה בכלל"? קריצה

כולנו מכירים את המשפט על טעם ועל ריח אבל גם אחד כמוני, שלא היה מעלה אותה, נהנה לקרוא על הדגימה.

בסופו של דבר, אני שמח שאתה יכול להרגיש ולכתוב את הדבר הבא:

[QUOTE=קריסטל]
היום אני יכול ללכת בגאון ולצעוק בקול...."הייתי עם צמד הבנות שנראות רק בחופש הגדול".
[/QUOTE]

5
יום שני, שמונה בערב, אני מגיע לרחוב הר ציון דרך קיבוץ גלויות ועוצר סמוך לתחנת האוטובוס.

כידוע להם, זהו מקום מושבן של צמד הבנות אותן אני רואה אחרי בערך חודשיים ומברור קצר מגלה כי הן כבר זמן ממושך
מגיעות כל יום, רק שהזמנים השתנו וכיום הן מתחילות את המשמרת בשש בערב ומסיימות בתשע.
בנוסף לצמד הבנות יושבת סמוך אליהן עוד בחורה שמנה בת 26 בשם מיכל שעברה כבר שתי לידות ושילדייה נלקחו ממנה,
אך אני מתמקד דווקא בשמנה מצמד הבנות בשם נוי שהבטיחה לי לפני חודשיים שבפעם הבאה שאבוא אלייה אשלם רק 100.
למי שלא זוכר או שכח, תעריף צמד הבנות הוא 200 ש"ח ובמקרים מסויימים יורד ל-150 כך שאני מקבל הנחה משמעותית
תוך תחושה של חבר V.I.P.
נוסעים לכיוון היער ועוברים לאחור,רק אז אני מבחין שחוץ מהפירסינג בשפתיים יש לנוי גם פירסינג חדש בטבור ושהיא
השמינה עוד קצת מהפעם האחרונה שנפגשנו. למרות הכל, אני מעדיף בחורה צעירה שמנה על פניי מבוגרות מסוממות
שנמצאות בדרך כלל בהר ציון.
מציצותייה של נוי עמוקות ואיכותיות כך שמבחינתי היא מקצועית ביותר וכל זה ללא קונדום מה שנותן תחושת הנאה נפלאה,
לאחר באה החדירה ובחלוף כמה דקות שחרור הגמירה.

יחסית לכמות ואיכות הסחורה שיש בגיזרה,
נוי נחשבת לדבר לא רע...

6
באחד מימי השבוע שוב קפצתי לרחרח במתחם התחנה אך לצערי מצב הבחורות נשאר במצב דומה לביקורים האחרונים שערכתי.
מחד גיסא,אותן דמויות נשיות כבויות ישובות בפינת הרחוב ומאידך גיסא קוקסינלים העומדים ומשלימים את "תמונת הנוף".
המשך המעבר לכיוון הר ציון היה מהיר וגם שם לצערי המצב אינו מזהיר,נכון שפה ושם אני נתקל בבחורה עובדת אך מפה ועד להעלות אותה לרכב זה כבר סיפור אחר.
השעה בסביבות תשע בערב, בתחנת האוטובוס הסמוכה לגן אני מבחין בצמד הבנות שמקפידות על לוח זמני הפעילות( שש עד
תשע בערב), סוטה ממנהגי,למרות שבדרך כלל אני מקפיד, וממשיך הלאה ללא עצירה וברכת שלום בעקבות העובדה שבתחנה
נמצאים באותה שעה כמה דמויות נוספות.
יש כאלה,שאני האמת קצת מקנא בהם, שאין להם בעיה או מעט בושה לעצור גם אם יהיו מסביב עוד עשרה פרצופים,
לעומתם אנוכי מרגיש אי נעימות מסוימת כשכמה זוגות עיניים יתבוננו בי בזמן העצירה.
זאת הזדמנות טובה להמשיך ולבחון את אזור הגיזרה הכוללת את הר ציון,צ'לנוב,וולפסון ומתחם התחנה להתאכזב
בשנית ולחזור חזרה.
נראה שצמד הבנות סיימו את המשמרת,דרך הליכתן לכיוון הטאבון מעלה את האפשרות שהן צועדות לתחנה המרכזית
שם יעלו על אוטובוס,כל אחת ודרכה.
אני נעצר ושואל לשלומן, הן במבטן הממזרי מתנפלות עליי ומאשימות שאני כותב עליהן באתר, "זה רק אתה" הן אומרות
"אתה היחיד שסיפרתי לו על הפירסינג החדש בטבור" ממשיכה נוי, אני כדרכי מחייך חיוך קטן ומייד מודה, מתרץ שכתבתי
רק דברים טובים והן שולחות אותי להבהיר שהמחיר הוא 200, ללא הנחות מבצעים או מועדון חברים.
בינינו,למרות שאני יודע שבפעם הבאה אני "יחטוף על הראש", ברוב המקרים יש הסכמה על 150 לכן אני מציע
לצמד הבנות שאם הן לא מסכימות לדבריי שיפתחו שם משתמש ויגיבו, הרי הן קוראות ומתעניינות...אז שיגיבו בעצמן.
העלתי את נוי "וכעונש" שילמתי 150, גם חברתה עלתה כי לא רצתה להשאר לבד בחושך,זה המקום לציין שהן לא
אחיות כלל,כמו שלטענתן חלקכם חושבים.
כשהגענו ליעד חברתה ירדה מהרכב,למרות שהצעתי לה להשתתף(ביקשה תוספת), כך שאני ונוי נשארנו לבד ועברנו לאחור.
את מה שקרה שם ניתן לקרוא בפוסט הקודם.

אם על דעות שנכתבים יש לצמד הבנות תלונות
שירימו את הכפפה ויגיבו כמו גדולות....

קריסטל2013-04-19 09:16:33

9
הפעם הגעתי מוקדם לאזור התחנה כדי לבדוק אם השעה המוקדמת יוצרת הזדמנות חדשה.

יום שני שמונה בערב נפתח כשאני משקיף על טריבונת האבן אשר במחששה ולאחר מסייר ברחובות הסמוכים אלייה,
לדאבוני נראה כי השעה המוקדמת לא יוצרת התפתחויות חדשות כך שאני נאלץ לחפש מזלי בהר ציון בתקווה
ששם יתהפכו היוצרות.
איזה יתהפכו ואיזה נעליים !! הרחוב יחסית שקט, מורגשים בחסרונם הקוקסינלים שעומדים תמיד באמצע הכביש
תוך שהם חוסמים נתיב אחד לתנועה,בהמשך אני עובר דרך תחנת האוטובוס ועוצר לאחר שאני מבחין בנוי ומיכל.
אל לכם להתבלבל ולטעות, מיכל היא לא אחת מ"צמד הבנות" אלא סתם אחת שמשעמם לה לעבוד לבד
ועם הזמן התחברה לצמד הבנות האורגינל.
לדברי נוי,חברה שלה,זאת שמשלימה את "צמד הבנות",נעדרה היום מהעבודה עקב העובדה כי שנייהן רבו לאחרונה,
לכן נוצר מצב שנאלצה להגיע לבד ומבחינתה מזל שפגשה את מיכל.
נוי עלתה לרכב ובדרך שיתפה קצת מעולמה התוסס, אמרה שאינה עולה לרכב בו יש חרדים,זקנים או ערבים
וכי יש לה לקוחות מגוונים כאשר אחד מהם משלם 400 ש"ח על מציצה ללא קונדום וגמירה בפה ואחד אחר
שמשלם 200 רק שתתפשט.
מציצותייה של נוי ניחנות באומנות גרון עמוק ובהרגשת שיכרון חושים,גם ליקוקי הביצים משובחים ונותנים טעם של עוד
כך שהדרך לגמירה מובטחת ובדרך כלל מהירה.

אם מבחינתך לשרוף לילה בחיפושים זה פשע,
זכור כי יש כאלו שעובדות משש עד תשע...

10
טוב ככה,
אחרי קבלת מידע מקריסטל (תודה...) קפצתי לחפש את צמד הבנות, שלדעתי נשארות עכשיו יותר לכיוון 10 בלילה.
הייתי פעם אחת עם כל אחת, (והיה יקררר - אם כי המחיר לא היה הפתעה) ולטעמי שתיהן כוסיות, כמובן למי שאוהב את המראה של השמנמנה המרוקאית.
במחיר כזה של 200 ש"ח אני אישית לא אחזור.
יכול להיות שב-150 אני כן הייתי בא פעם בשבועיים- שלושה.

צריך גם לקחת בחשבון שיש בחולון ובבורסה דברים לא רעים בכלל ב-100.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”