כ עיסוי נקודת מיליון הדולר - סקס אדיר

עיסוי נקודת מיליון הדולר

1
למי שלא מכיר מהי נקודת מיליון הדולר בגופו של הגבר:

מנסיוני בתאילנד, בעודי שוכב על הבטן, המעסה הייתה מעבירה את כף ידה (כשהיא בזווית כמו בשבירת קרש בקראטה) הלוך ושוב החל מעצם הזנב בין פלחי הישבן ועד לשק האשכים, תוך הפעלת לחץ קל וכמובן עם שמן חם.
התחושה הייתה מהממת וגרמה לי לזקפה חזקה ביותר וממושכת מאוד, אך יחד עם זאת מבלי רצון לגמור.
או כמו שכתב חולה כוס:
[QUOTE=חולה כוס]
הדיווח הזה מזכיר לי ... מ"ס חוויות שעברתי אצל הגברת מקרליבך - 054-3174825 (לצערי המ"ס הזה איננו מחובר
כבר תקופה לא קצרה) ... היא הייתה מענה אותי במשך כ-25 דק' , הייתה ממש מחרמנת לי את הזין והביצים ...באיטיות רבה.
ומעבירה את אצבעותיה בחושניות בקו שמחבר בין התחת לביצים , עד שהייתי מתחיל ליילל מרוב עונג.
והגמירות אצלה היו חזקות ביותר .... אני זוכר שהייתי צועק מרוב תענוג והיא הייתה שמה לי את היד שלה על הפה שלי
כדי שהשכנים לא ישמעו....
[/QUOTE]
השאלה היא אילו מעסות בישראל יודעות לעסות נכון את הנקודה הזו ?

עיסוי_קצף2013-04-22 19:36:38
יחס גורר יחס

עיסוי נקודת מיליון הדולר

2
פיייייייייייי
מאיפה הבאת את גברת גלינה???
הייתי מטופל שלה בשנת 2000 בכלל לא ידעתי על נפלאות האינטרנט והגעתי אליה דרך מקומון תל אביב.
לפני 13 שנה היא הייתה מקבלת ברחוב בן גוריון בתל אביב.
אחד העיסויים ואחד הזיונים הכי טובים שהיו לי איתה בחיים.
היא הייתה מכניסה את אצבעות הרגליים שלי לפה שלה ומלקקת אצבע אצבע בשקיקה תוך כדי שהיא מאוננת לי ואחרי שכול
האצבעות שלי ברגל היו רטובות מהרוק שלה היא הייתה דוחפת את כף הרגל לכוס שלה ומאוננת כאילו אין מחר.
ובאמת שאיתה לא היה מחר.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

עיסוי נקודת מיליון הדולר

4
אני לא בטוח, אבל תנסה את אייריס מכפר סבא
יש מצב שהיא יודעת לעשות את זה, אבל כדאי לשאול אותה מראש, או לפחות ללכת לטיפול אחד ו שניים ואז להעלות את הנושא.

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=26568

UMA2013-04-23 08:41:03
יש לנו גם זין וגם שכל, אבל לא מספיק דם כדי להפעיל את שניהם יחד
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”