מנסיוני בתאילנד, בעודי שוכב על הבטן, המעסה הייתה מעבירה את כף ידה (כשהיא בזווית כמו בשבירת קרש בקראטה) הלוך ושוב החל מעצם הזנב בין פלחי הישבן ועד לשק האשכים, תוך הפעלת לחץ קל וכמובן עם שמן חם.
התחושה הייתה מהממת וגרמה לי לזקפה חזקה ביותר וממושכת מאוד, אך יחד עם זאת מבלי רצון לגמור.
או כמו שכתב חולה כוס:
[QUOTE=חולה כוס]
הדיווח הזה מזכיר לי ... מ"ס חוויות שעברתי אצל הגברת מקרליבך - 054-3174825 (לצערי המ"ס הזה איננו מחובר
כבר תקופה לא קצרה) ... היא הייתה מענה אותי במשך כ-25 דק' , הייתה ממש מחרמנת לי את הזין והביצים ...באיטיות רבה.
ומעבירה את אצבעותיה בחושניות בקו שמחבר בין התחת לביצים , עד שהייתי מתחיל ליילל מרוב עונג.
והגמירות אצלה היו חזקות ביותר .... אני זוכר שהייתי צועק מרוב תענוג והיא הייתה שמה לי את היד שלה על הפה שלי
כדי שהשכנים לא ישמעו....
[/QUOTE]
הדיווח הזה מזכיר לי ... מ"ס חוויות שעברתי אצל הגברת מקרליבך - 054-3174825 (לצערי המ"ס הזה איננו מחובר
כבר תקופה לא קצרה) ... היא הייתה מענה אותי במשך כ-25 דק' , הייתה ממש מחרמנת לי את הזין והביצים ...באיטיות רבה.
ומעבירה את אצבעותיה בחושניות בקו שמחבר בין התחת לביצים , עד שהייתי מתחיל ליילל מרוב עונג.
והגמירות אצלה היו חזקות ביותר .... אני זוכר שהייתי צועק מרוב תענוג והיא הייתה שמה לי את היד שלה על הפה שלי
כדי שהשכנים לא ישמעו....
[/QUOTE]
השאלה היא אילו מעסות בישראל יודעות לעסות נכון את הנקודה הזו ?