כ דירת מסאג'ים עם אתיופיות בפתח תקווה - סקס אדיר

דירת מסאג'ים עם אתיופיות בפתח תקווה

1
היי לכולם,

אני מקווה שאני מדווח בשרשור הנכון, כי מדובר על דירה של עיסויים אבל הן עושות סקס בתוספת 100.
מדובר על המקום הזה :

http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&AdvertiseID=6224

יצא לי היום בערב להיות בסביבה אז החלטתי לאחר כמה שבועות של מנוחה שאני חייב אתיופית. המקום נמצא באזור צומת סגולה פ"ת.
המחיר: 220 לעיסוי. 320 לסקס עם מציצה מקונדמת בלבד.חיסרון.

היו במקום 2 בחורות שחורות (למרות שהבנתי שיש אפילו עוד אחת אתיופיות). הראשונה נראתה יותר רזה וחובה אבל משהו בה לא נאה לי אתיופית אולי היא הודית בכלל.השנייה , לילי,21, נראתה פשוט מעולה לטעמי!! צעירה, יפה בפנים עם עיניים גדולות, חזה ענק טבעי, מלאונת עם תחת גדול ומדהים.חלקה ואסטטית.

התחילה בעיסוי לא כך מעניין עם שמנים כנהוג על הגב והישבן.היתה נחמדה אבל לא כל זרמה לשיחה איתי.
אחר כך ביקשתי להגיע לעיקר. מצצה עם גומי בעדינות, אבל דווקא היתה בסדר יחסית לכך שהייתי עם גומי.
עכשיו לזיון עצמו: כן התאכזבתי, אני מת על אתיופיות ושחומות ואני אוהב לזיין חזק ואגרסיבי במקצת וכנראה שלה זה לא התאים.טענה שכואב לה די הרבה פעמים למרות שהכוס שלה לא הרגיש צר במיוחד או יבש. בנוסף, לא הסכימה לאף תנוחה חוץ ממיסיונרי וגם אז שכבה ולא זזה כמעט, חוץ מקצת לחבק אותי עם הרגליים, שזה דווקא היה נחמד. למזלי לפני שהספיקה להתלונן דווקא זיינתי אותה קצת בכפיות והיה ממש מדהים אבל לא האמנתי שלא יכלתי לזיין אותה בדוגי או לראות אותה קופצת עליי עם הציצים הגדולים על הפנים.
היא טענה שאף אחת שם לא עושה תנוחות אחרות שם, מישהו יודע אם זה נכון?

לסיכום: למי שאוהב אתיופיות שווה לבקר אבל אולי כדאי לוותר על הסקס.או לבוא בראש של קוויקי בלי לצפות לשיתוף פעולה.אם אחזור, אנסה בחורה אחרת.
חבל שהיא ככה, למי שמכיר את מורן האתיופית מחדרה, יש להן אותו גודל חזה כמעט ולילי מלאה במקומות הנכונים ומאוד סקסית בגוף, אבל מסתבר שהיופי הפנימי והחרמנות האמיתית של מורן המתוקה לוקח אותה בגדול Embarrassed

054-2524486

UMA2013-04-25 08:11:50

3
הבט...
הייתי פעם אחת עם אתיופית במכון עיסוי בבן יהודה,על כל דבר היא רצתה תוספת של כסף ובתכלס לא היה כלום
התיאור שלך על האתיופיות בסגולה לא מרנין 220 לבעל המקום יש את העיניין של הזמן שבטח עומדים שם עם סטופר.
100 שקל תוספת לזיון ומציצה עם קונדום.
כל המינוסים האפשריים במקום אחד.
אני לדוגמה אוהב מסאג' טוב בדירה פרטית שתהיה כימיה טובה שלא יעמדו לי עם סטופר שתהיה מציצה אמיתית כולל נשיקות
שיהיה מין אוראלי הדדי ובודי מסאג' מגרה ואני מוכן לוותר על חדירה.
לגבי המחיר אני מוכן לשלם אפילו יותר מ320 שקל אבל שישאר טעם טוב ולא תחושה שסיבנו אותי שוב.
אם תימצא משהו דומה אני יותר מאשמח לבוא.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

4
ועוד משהו כשפירסמת את המודעה היו שם תמונות של אתיפיות,היום יש תמונות אחרות ומציינים שיש בכלל מרוקאית ותמניה.
מוזר...מבולבל
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”