אקסל אוינק אוינק רוז עושה מופע רוק פרטי בכוס של אוקטביה בחדר ההלבשה 

שלום לכולם! שמי הוא אקסל אוינק אוינק רוז, סולן להקה מפורסמת Guns N' Roses שכולכם מכירים

אני הזמר הכי טוב בעולם ויש לי את הלהקה הכי טובה בעולם... המממ טוב גם את זה אתם בטח יודעים 
אני רוצה לספר לכם על ערב אחד שהופעתי עם להקתי Guns N' Roses... זה היה מופע מיוחד כי זה היה היום שבו פגשתי את המעריצה השרופה שלי, שלא לומר גרופית נימפומנית
שמה אוקטביה 
כבר מתחילת ההופעה שמתי לב לאוקטביה... היא עמדה בשורה הראשונה ולא הפסיקה לקפץ ולרקוד לשניה. הרימה את ידיה באוויר וצעקה את שמי ללא הפסקה.
האקשן האמיתי התחיל כשביצעתי את הלהיט: Don't Cry ... הקדשתי אותו אישית לאוקטביה! אתם יכולים כבר לנחש שאוקטביה יצאה מגידרה!
תשמעו את הביצוע החי שלי מההופעה ותמשיכו לקרוא על המשך ההתפתחויות המעניינות עם אוקטביה
* השיר בביצועי. הקלטתי את השיר על רקע המנגינה של Don't Cry. יצא לי פאקינג
מדהים!!!
מי שרוצה חתימה נא לפנות אליי בהודעה פרטית 

אני רוצה לספר לכם על ערב אחד שהופעתי עם להקתי Guns N' Roses... זה היה מופע מיוחד כי זה היה היום שבו פגשתי את המעריצה השרופה שלי, שלא לומר גרופית נימפומנית
שמה אוקטביה 
כבר מתחילת ההופעה שמתי לב לאוקטביה... היא עמדה בשורה הראשונה ולא הפסיקה לקפץ ולרקוד לשניה. הרימה את ידיה באוויר וצעקה את שמי ללא הפסקה.
האקשן האמיתי התחיל כשביצעתי את הלהיט: Don't Cry ... הקדשתי אותו אישית לאוקטביה! אתם יכולים כבר לנחש שאוקטביה יצאה מגידרה!

תשמעו את הביצוע החי שלי מההופעה ותמשיכו לקרוא על המשך ההתפתחויות המעניינות עם אוקטביה

* השיר בביצועי. הקלטתי את השיר על רקע המנגינה של Don't Cry. יצא לי פאקינג
מדהים!!!
מי שרוצה חתימה נא לפנות אליי בהודעה פרטית 
[TUBE]1F6kfl5sBPI&feature=youtu.be[/TUBE]
בזמן ששרתי לתוך המיקרופון (הבאתי מיקרופון אמיתי מהבית, זה שהקלטתי איתו)

ועשיתי פוזות, אוקטביה שעמדה בשורה הראשונה פשוט התחרפנה

הסתכלתי בעיניה ושרתי לה את השיר... התחלתי להתחרפן וקפצתי למטה לקהל. נעמדתי מול אוקטביה ושרתי לה את השיר. אוקטביה כמעט התעלפה! 
המשכתי לשיר בקולי קולות ואפילו לא שמתי לב שאוקטביה שלפה את הזין שלי ממכנסיי, התיישבה על ברכיה והתחילה למצוץ לי ת'זין בשקיקה

שרתי: Yeeeeaaa Yeeeeaaa Suck My Dick Baby וכל הקהל הריע

אוקטביה הסתובבה אליי עם ישבנה, התיישבתי על ברכיי והתענגתי על ישבנה התפוחי שאותו חצה חוטיני שחור דק דק!
הורדתי את החוטיני שלה ופתחתי את פלחי ישבנה לרווחה! להפתעתי חור התחת שלה היה מרוח במשהו חום
"מעניין מה זה?" חשבתי לעצמי... לא היססתי לשניה ובסקרנות אדירה הצמדתי את לשוני לחור התחת שלה וליקקתי בשקיקה! יאאמי יאאמי לתחת של אוקטביה היה טעם שוקולד!
(לפני שהתחלנו מרחתי לשרון על הטוסיק נוטלה
) תחתון החוטיני היה גם כולו בשוקולד וליקקתי אותו בשקיקה משאריות השוקולד גרררררר 

איזה כיף לשיר עם טעם שוקולד בפה שהרגע ליקקתי מתחת כזה סקסי!

כשהשיר נגמר החזרתי את הזין שלי למכנסיי ובדרך חזרה לבמה קרצתי לאוקטביה שקרצה לי בחזרה

ההופעה נגמרה והלכתי כולי מיוזע לחדר ההלבשה. נשפכתי על הספה והרצתי בראש את ההופעה. ללא ספק נתתי ביצועים מעולים! אין עליי ועל הקול הסקסי שלי

לפתע לחדר פרצה אוקטביה! היא הביטה לעברי בעיניים חרמניות ווהושיטה לי את ידה

"אויי כמה שאני שמחה למצוא אותך פה! בוא אקסל יקירי אני רוצה לעשות איתך משהו שובב!" אמרה אוקטביה בטיזריות והובילה אותי לסולם שעמד כמה צעדים מאיתנו.
היא ביקשה ממני להתיישב על הסולם. עשיתי כדבריה ולפתע היא התחילה לקשור אותי לסולם עם חבל קפיצה
(חבל הקפיצה של שרון
). "אווווווו אקסל עכשיו כשאתה קשור אני הולכת לבצע בך את זממי!!!"

אמרה אוקטביה בקול ממזרי והורידה את תחתוניי. היא התקרבה לעבר הזין שלי ועטפה אותו עם שפתיה החמות. הרגשתי זרמים בכל הגוף! 
אוקטביה מצצה לי בחום ובאהבה במשך כמה דקות והזין שלי כבר בער מחרמנות! אוקטביה הורידה במהרה את החוטיני שלה, הסתובבה אליי עם ישבנה, נעמדה על המדרגה הראשונה בסולם ונשענה על השולחן. הזין שלי חדר במהירות לתוך הכוס החם שלה ואוקטביה התחילה לזוז בסקסיות מטריפה!
נתנה קונטרות מעולות והתלבשה על הזין שלי בזמן שהבטתי בגופה הסקסי והתענגתי על ישבנה המקפץ
הצלחתי איכשהו להגיע עם כף ידי לישבנה והפלקתי עליו בכיף, אוקטביה ציחקקה והמשיכה לזוז בחושניות. אפילו שהייתי קשור הצלחתי לזוז לא רע עם האגן לשביעות רצונה של אוקטביה 

אוקטביה שיחררה אותי וביקשתי ממנה לעלות על הסולם. היא עלתה על הסולם ככה שהתחת המדהים שלה היה בגובה הפנים שלי! נצמדתי לישבנה והתחלתי ללקק את חור התחת שלה בשקיקה! אחחח החורצ'יק עדיין בטעם שוקולד גרררררר

הזין שלי עמד דום! אוקטביה ירדה קצת מהסולם, והתיישבה על הזין שלי! זיינתי אותה בשקיקה בכוס הרטוב שלה בעודה עומדת על הסולם, זה היה פשוט מדהים!
"וואוווו אקסל איזה ביצועיסט אתה! אתה מזיין כמו שאתה שר!"

התלהבה אוקטביה וקיפצה במרץ על הזין שלי 
בחדר ההלבשה הייתה מיטה גדולה ומרווחת. אוקטביה נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה, הכוס הורדרד שלה נצץ מול עיניי וקרא לי לצלול פנימה. לא ביזבזתי שניה וצללתי בין רגליה של אוקטביה היפה! אחרי קצת בלאגן שעשיתי עם לשוני בכוס המתוק שלה התחלתי ללקק את הכוס שלה בשקיקה! תוך זמן קצר אוקטביה התחילה לרעוד, להתנשף קלות וזזה עם אגנה ללא שליטה! אחרי שאוקטביה גמרה היא הביטה לעברי כשעיניה זורחות וחיוך של אושר מרוח על פניה היפות

שנינו התבוננו באקסל הקשיח שלי וחייכנו זה לזו... זינקתי על אוקטביה והתחלתי לזיין אותה במרץ במיסיונרית!

אוקטביה התחילה לסטור במרץ על התחת שלי והצמידה אותי אליה כדי לנשוך אותי בגופי

"כן כן פר הרבעה שלי! תדפוק אותי חזק!" צעקה אוקטביה בזמן שהשתוללתי בכוס שלה

תוך כדי הזיון התהפכנו ועכשיו היה זה תורה של אוקטביה לרכב עליי

היא נשכבה עליי והתחילה לנשוך אותי ברעב גדול בצוואר ובאוזניים. התחרפנתי וצעקתי מנשיכותיה של הסקסית שדהרה עליי... חיבקתי אותה בחום וליטפתי את ישבנה הסקסי

בהמשך זחלנו לקצה המיטה ובספירה 1,2,3 קמתי ביחד עם אוקטביה בעודה כורכת את רגליה סביב מותניי ומחבקת אותי. התחלתי לזיין את אוקטביה באוויר ולטייל איתה ברחבי חדר ההלבשה

לא רחוק מאיתנו הייתה מראה, נעמדתי מול המראה ושנינו התענגנו על הטוסיק של אוקטביה שקיפץ לו באוויר
שיערה הארוך של אוקטביה היה פזור והתעופף תוך כדי הזיון... אחחח איזה סקסית היא! 
התיישבתי ביחד עם אוקטביה על הספה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית

לפתע אוקטביה תפסה את המיקרופון והתחילה לראיין אותי

אוקטביה: "OK אקסל אז איך זה להיות בכוס של אוקטביה?"
אני: "מצויין!"
אוקטביה: "מה אתה מרגיש?"
אני: "תענוג עילאי!"

אוקטביה: "יותר טוב מאשר בתחת של סלאש?"

אני: "מה??? מי סיפר לך?"

אוקטביה התפקעה מצחוק והמשיכה לרכב עליי

אחרי כמה דקות קמתי עם אוקטביה והשכבתי אותה על המיטה. נשכבתי על הבטן כדי להתאושש קצת מאוקטביה המטורפת
חחח אוקטביה ניצלה את הרגע והתנפלה על גופי. היא התחככה עם הכוס והתחת שלה שלה בראש לי ונשכה אותי במרץ בגופי... צרחתי כמו מטורף בזמן שאוקטביה זללה אותי 
התהפכתי על הגב ומצאתי את עצמי מול החורים המדהימים של אוקטביה! התנפלתי לה על החורים כמו חיה רעבה ולא מעולפת! חחח אוקטביה שיחררה צעקה

אחרי שזללתי לאוקטביה את החורים ואוקטביה הברישה את הביצים שלי, קמנו והזדיינו בעמידה כאשר אוקטביה נשענת על השידה

מהפוזה בעמידה אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה את הכוס הורדרד והמתוק שלה

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות סופר פרועות!!! הזיון היה חם ולוהט במיוחד!

אחרי הכפיות הפרועות עברנו לדוגי מהיר ועצבני!

זיינתי את אוקטביה במרץ בכוס הלוהט שלה והפלקתי על ישבנה. הזין הקשיח שלי שר בלדות רוק קורעות! הכוס של אוקטביה ממש נמס מהן

גמרתי בחוזקה בכוס של אוקטביה! שנינו היינו פשוט בעננים!

אוקטביה הבטיחה שתבוא לכל ההופעות הבאות שלי!

נפרדנו בחיבוק ונשיקה ואוקטביה מיהרה לשאר הופעות הרוק... חחחח יאללה איזה גרופית נימפומנית היא זה משהו

יום אחד נחתי על הספה שלי כשלפתע אוקטביה פרצה לחדר ה VIP כשהיא לובשת טייץ אדום לוהט! 

לא ממש עניין אותי איך אוקטביה קיבלה אישור כניסה מה שעניין אותי זה להתענג על התחת המשגע שלה! 
אוקטביה התחילה לענטז מולי עם ישבנה... ליטפתי לה את הטוסיק התפוחי שלה ושיחקתי עם הטייץ על ישבנה. לאט לאט תוך כדי ריקוד אירוטי אוקטביה הורידה את הטייץ עד ברכיה והזמינה אותי להתכבד בחור תחת שלה בטעם שוקולד

ליקקתי את השוקולד מחור התחת שלה בשקיקה בזמן שהיא שיחקה לי בזין שכבר עמד דום!
אוקטביה הובילה אותי למיטה, השכיבה אותי על הגב ועלתה עליי ל 69 סופר מחרמן!
היא מצצה לי את הביצים בחום ובאהבה... ליקקה את הזין שלי כמו חתולה חרמנית לכל אורכו ורוחבו והעניקה לי מציצה מצמררת! הלשון שלי כבר התחילה לרטוט בכוס של אוקטביה מרוב תענוג! נתתי חתיכת הופעה בשני החורים שלה!

אחרי שהיינו כבר חרמנים בטירוף אוקטביה עלתה עליי לרכיבה ובמהרה נשכבה עליי כדי לזלול את צווארי ואת אוזניי
נישקתי את צווארה והסנפתי אותו בשקיקה! ואז הורדתי את הראש וגנחתי מהנאה. אוקטביה הכניסה את השיערות שלה לפה שלי והמשיכה לזלול אותי תוך כדי שהיא מצחקקת בממזריות 
אחרי כמה דקות אוקטביה התהפכה ודרשה זיון טרמפולינה!
הקפצתי את אוקטביה במרץ על הזין שלי ואוקטביה הייתה בעננים!
היא הביטה במראה והתלהבה מהציצים המקפצים שלה
אחרי כמה דקות של זיון אוקטביה התיישבה בדוגי כאשר ישבנה עטוף בטייץ האדום ומשתקף במראה
דחפתי את הזין הקשיח שלי לפיה והיא התחילה למצוץ לי במציצה חמה ומטריפה! 
ליטפתי את ישבנה ואת החורים הרטובים שלה ואחרי כמה דקות מענגות השפרצתי בטירוף לפיה החם והמתוק
אוקטביה חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק אקסל רוז"

היא פתחה פה גדול כדי להראות לי את הזרע החם ואז גרגרה אותו בגרנה תוך כדי ציחקוק שובב

גררררררר איזו מעריצה שובבה וסקסית מצאתי לעצמי! היא ממש סוכריה מתוקה... אחחח לאכול אותה!

Don't You Cry Octavia... I Still Love You Baby

אוקטביה התחילה לענטז מולי עם ישבנה... ליטפתי לה את הטוסיק התפוחי שלה ושיחקתי עם הטייץ על ישבנה. לאט לאט תוך כדי ריקוד אירוטי אוקטביה הורידה את הטייץ עד ברכיה והזמינה אותי להתכבד בחור תחת שלה בטעם שוקולד

ליקקתי את השוקולד מחור התחת שלה בשקיקה בזמן שהיא שיחקה לי בזין שכבר עמד דום!

אוקטביה הובילה אותי למיטה, השכיבה אותי על הגב ועלתה עליי ל 69 סופר מחרמן!

היא מצצה לי את הביצים בחום ובאהבה... ליקקה את הזין שלי כמו חתולה חרמנית לכל אורכו ורוחבו והעניקה לי מציצה מצמררת! הלשון שלי כבר התחילה לרטוט בכוס של אוקטביה מרוב תענוג! נתתי חתיכת הופעה בשני החורים שלה!

אחרי שהיינו כבר חרמנים בטירוף אוקטביה עלתה עליי לרכיבה ובמהרה נשכבה עליי כדי לזלול את צווארי ואת אוזניי

נישקתי את צווארה והסנפתי אותו בשקיקה! ואז הורדתי את הראש וגנחתי מהנאה. אוקטביה הכניסה את השיערות שלה לפה שלי והמשיכה לזלול אותי תוך כדי שהיא מצחקקת בממזריות 
אחרי כמה דקות אוקטביה התהפכה ודרשה זיון טרמפולינה!

הקפצתי את אוקטביה במרץ על הזין שלי ואוקטביה הייתה בעננים!

היא הביטה במראה והתלהבה מהציצים המקפצים שלה
אחרי כמה דקות של זיון אוקטביה התיישבה בדוגי כאשר ישבנה עטוף בטייץ האדום ומשתקף במראה
דחפתי את הזין הקשיח שלי לפיה והיא התחילה למצוץ לי במציצה חמה ומטריפה! 
ליטפתי את ישבנה ואת החורים הרטובים שלה ואחרי כמה דקות מענגות השפרצתי בטירוף לפיה החם והמתוק

אוקטביה חייכה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק אקסל רוז"

היא פתחה פה גדול כדי להראות לי את הזרע החם ואז גרגרה אותו בגרנה תוך כדי ציחקוק שובב

גררררררר איזו מעריצה שובבה וסקסית מצאתי לעצמי! היא ממש סוכריה מתוקה... אחחח לאכול אותה!

Don't You Cry Octavia... I Still Love You Baby

הסוף
שרונוש סקסית מטריפה שלי היה ענק! 

הזיון על הסולם היה לוהט!

אחחחח שוב חירפנת אותי עם הטוסיק שלך! והטייץ האדום שעוטף אותו אווווחחחחח אחחחחח גררררררר

תודה על הקינוח של טוסיק בטעם שוקולד! היה יאממי יאממי!

ד"ש חם לחורצ'יקים שלך

Lavelle

הזיון על הסולם היה לוהט!

אחחחח שוב חירפנת אותי עם הטוסיק שלך! והטייץ האדום שעוטף אותו אווווחחחחח אחחחחח גררררררר

תודה על הקינוח של טוסיק בטעם שוקולד! היה יאממי יאממי!

ד"ש חם לחורצ'יקים שלך

Lavelle