כ דניאל מיונה הנביא 7 - סקס אדיר

דניאל מיונה הנביא 7

1
הזמן- חמישי בצהריים
המקום- יונה הנביא 7
דניאל- מציגה עצמה כבת 23 וגם נראית כך, מבנה גוף מעט מלא אבל ממש לא שמנה. פשוט עסיסית.
חזה בינוני פלוס וטבעי, גוון עור די בהיר, פנים נאות וחמודות ושיער ארוך בצבע שחור עורב.
התפריט: 200 שח למסאז והרפיה ואקסטרות בתוספת. דניאל רוצה עוד 50 עבור מציצה עם ו-400 עבור סקס (כלומר סך הכל 400).
לקחתי את המסלול הבסיסי עם שדרוג של מציצה. אז ככה: מסאז היא לא יודעת לעשות אלא סתם ליטופים, גם הבודי לא משהו והמציצה סתמית, בחורה חביבה ונעימה וגם ממש חמודה אבל את העבודה היא לא יודעת.בנוסף היא לא מאפשרת גישה למנוע לצורך בדיקת שמן.
פרטים נוספים: לטענתה עובדת חודשיים במקום כ-3 פעמים בשבוע במשמרת בוקר.
בקיצור- זו פעם ראשונה שלי ביונה הנביא ואולי לא האחרונה אבל בהחלט אחרונה עם דניאל.
אני מסייג את דברי בשביל לא לקטול אותה לגמרי ומציין שהיא מומלצת למי שרוצה ישראלית צעירה נאה עם גוף די סקסי וחזה טוב, ומוכן להתפשר תמורת זאת על שירות בינוני ומטה.

דניאל מיונה הנביא 7

3
וואי קונילמל המציצה היית מקונדמת לא ציינתמבולבל ,זאת ניראת לי דניאל,אשר דיווחתי עליה מכאן עכשיו עובדת גם בבקרים ביונה הנביא,אשר חזר לפעילותו הרגילה

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=25973&PN=5

גופי,על איזה מן הבנות במשמרת ערב,ניתן לקבל סקס מלא,אני הייתי שם בעבר עם ליה,אשר ניראת פחות מושכת ויפה מדניאל המתוקה (בערב שבו מדונה הופיעה בישראל)) ולא זכיתי לשמוע שום אזכור לגבי סקס מלא ב 250,אשמח לדעת
Tongue

superman19792013-05-25 22:07:24
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”