כ מיכל/מיכאלה מנתניה - סקס אדיר

מיכל/מיכאלה מנתניה

1
כבר ממש מאוחר בלילה לכן אני לא הולך לכתוב על מיכל היום.
רק אפתח נושא ותזכירו לי מחר לספר על מיכל הפרטית מנתניה.

לעשות לכם תיאבון, קצת (הרבה) משוגעת, עושה עיסוי טוב, בוכה שלא רוצה לעשות הרפיה אבל תחלס לדעתי נהנת מיזה, עושה הרפיה עם כפפה. לאחרונה עברה שינוי חיצוני משמעותי, רזתה בצורה קיצונית, עשתה סיליקון וממש השתזפה.

מספרת כל הזמן שהיא עובדת על איזה מחקר בביולוגיה ושעוד שניה יש לה סטאראפ עם איזה תכשיר לעור שיעשה מהפכה, אם תשאלו אותי זה פרי הדמיון שלה, לא יודע אם פיצול אישיות אבל אולי הפערה נפשית מסויימת וגרמה לעצמה ממש להאמין בזה, אלוהים יודע.

מיכל/מיכאלה מנתניה

3
מה זה ככה אתם מקבלים כתיבה של חבר חדש?
פרסמתי אתמול 4 הודעות על 4 מעסות פרטיות וקיבלתי אפס תגובות :( וגם ההודעה על נטלה מכפר סבא בכלל הוסרה, לא ברור.

לעניינו, מיכל.
את מיכל מצאתי דרך יד 2, הייתה מקבלת בנתניה בקרית שרון קוראים לאזור הזה?
הייתה גרה בדירה בת 4 חדרים לבד, הדירה הייתה די ריקה והיה חדר שכולו מוקדש לחדר טיפולים עם אמבטיה ושירותים נפרדים.
היא עושה עיסוי מאד מושקע וטוב, הייתי מגיע אליה הרבה לטובת העיסוי האיכותי והתקווה שאני אקבל מתישהו הרפיה.
בפעמים הראשונות היא תמיד הייתה מגיעה לשלב העיסוי כשאני על הגב, נוגעת לא נוגעת באיבר ובסוף שואלת אם אני רוצה הרפיה, לפני כן הייתה חופרת כמה הרפיה זה נמוך, אז לא הייתי עונה חד משמעית ולרב היא לא הייתה עושה.
בשלב מסוים היא התחילה לעשות, תוך כדי שיחה עם עצמה (אני כאילו עניתי), שמה כפפה ועושה הרפיה מושקעת וארוכה.

היא מדברת המון וחופרת, מתלוננת כמה המדינה חרא, האנשים חרא, קיצר מאד שלילית על גבול המטריד.
כמו כן כל הזמן מספרת על העסק שיש לה, כמו שכתבתי אני לא כל כך מאמין לזה.

הייתה תקופה קצרה שהיא עבדה מול כפר יונה, שכרה חדר טיפולים אצל איזו מעסה.
פעם אחרונה הייתי אצלה לפני כמה חודשים, הפעם היא כבר קיבלה אותי במלון השרון ואז היא גם עברה את המייקעובר, רזתה, עשתה סיליקון והשתזפה. החליפה את המודעה לעיסוי טנטרי, התחילה מעיסוי רגיל ומקצועי ואחכ הורידה בגדים, נשארה עם חוטיני וכאילו עשינו טנטרה, התחבקנו, אבל זה חרטא, היא לא באמת יודעת לעשות טנטרה ויצא להיות בכמה וכמה מפגשים טנטריים אמיתיים.
היא גם העלתה את המחיר ל-400 שח, לדעתי יקר מדי. די על ההתחלה אפשר להרגיש שהיא קצת מטורללת ואולי אפשר להגיע איתה רחוק ממה שאני הגעתי.
אני אחזור וציין שאני פחות חותר למגע ישיר ו/או זיון, יותר מרגש אותי העיסוי המרגש, העדין, האיטי, המרמז.

זהו פחות או יותר, תגיבו חברים :)

מיכל/מיכאלה מנתניה

5
[QUOTE=blindman] מה זה ככה אתם מקבלים כתיבה של חבר חדש?
פרסמתי אתמול 4 הודעות על 4 מעסות פרטיות וקיבלתי אפס תגובות :( וגם ההודעה על נטלה מכפר סבא בכלל הוסרה, לא ברור.
לעניינו, מיכל.
את מיכל מצאתי דרך יד 2, הייתה מקבלת בנתניה בקרית שרון קוראים לאזור הזה?
הייתה גרה בדירה בת 4 חדרים לבד, הדירה הייתה די ריקה והיה חדר שכולו מוקדש לחדר טיפולים עם אמבטיה ושירותים נפרדים.
היא עושה עיסוי מאד מושקע וטוב, הייתי מגיע אליה הרבה לטובת העיסוי האיכותי והתקווה שאני אקבל מתישהו הרפיה.
בפעמים הראשונות היא תמיד הייתה מגיעה לשלב העיסוי כשאני על הגב, נוגעת לא נוגעת באיבר ובסוף שואלת אם אני רוצה הרפיה, לפני כן הייתה חופרת כמה הרפיה זה נמוך, אז לא הייתי עונה חד משמעית ולרב היא לא הייתה עושה.
בשלב מסוים היא התחילה לעשות, תוך כדי שיחה עם עצמה (אני כאילו עניתי), שמה כפפה ועושה הרפיה מושקעת וארוכה.
היא מדברת המון וחופרת, מתלוננת כמה המדינה חרא, האנשים חרא, קיצר מאד שלילית על גבול המטריד.
כמו כן כל הזמן מספרת על העסק שיש לה, כמו שכתבתי אני לא כל כך מאמין לזה.
הייתה תקופה קצרה שהיא עבדה מול כפר יונה, שכרה חדר טיפולים אצל איזו מעסה.
פעם אחרונה הייתי אצלה לפני כמה חודשים, הפעם היא כבר קיבלה אותי במלון השרון ואז היא גם עברה את המייקעובר, רזתה, עשתה סיליקון והשתזפה. החליפה את המודעה לעיסוי טנטרי, התחילה מעיסוי רגיל ומקצועי ואחכ הורידה בגדים, נשארה עם חוטיני וכאילו עשינו טנטרה, התחבקנו, אבל זה חרטא, היא לא באמת יודעת לעשות טנטרה ויצא להיות בכמה וכמה מפגשים טנטריים אמיתיים.
היא גם העלתה את המחיר ל-400 שח, לדעתי יקר מדי. די על ההתחלה אפשר להרגיש שהיא קצת מטורללת ואולי אפשר להגיע איתה רחוק ממה שאני הגעתי. 
אני אחזור וציין שאני פחות חותר למגע ישיר ו/או זיון, יותר מרגש אותי העיסוי המרגש, העדין, האיטי, המרמז.
זהו פחות או יותר, תגיבו חברים :)
[/QUOTE] אתה איש מעניין,‏ מעסים אותך,‏ מחרמנים אותך,‏ ואתה בכיף מוותר על הרפיה ‏‏! ‏‏?‏‏?‏

מיכל/מיכאלה מנתניה

7
פרסמתי אתמול 4 הודעות על 4 מעסות פרטיות וקיבלתי אפס תגובות :(

...תגיבו חברים :)
[/QUOTE]

ברוך הבא לשורות כוחותינו blindman החביב.

האייקון שלך גורם לי לחיוך כי הוא מזכיר את מירב הססגונית שלצערי הרב לא כותבת לנו כאן יותר.

לגבי הדיווחים כאמור אתה חביב, אבל בתכלס מלבד 2 בנות שמסתבר שכן מועילות בטובן לעשות הרפיה, כל שהמלצותיך מסתכמות בו הוא:

מבוגרת 60+ שהיית אצלה לפני שנתיים!,

אחת שלא קיבלת ממנה הרפייה ואת הגולשים החרמנים מותיר במילים המפתות - 'אולי' 'לא שאלתי' ו'לא ציינה מראש'...

עוד 'טנטרית' ב400 שקל שעשתה הסבה מקצועית מהרפיות כפפה

ושמנמוכה 'לא מורידה בגדים' עם פנים 'לא משהו'.

לדעתי, ואולי אני טועה, אבל כאן בפורום סקס אדיר מטרתנו היא דווקא להתקרב איך לומר.. לסקס - לא התרחק ממנו!

מה שכן, לבקשתך הפיקנטית ל'איזו פרטית שאתם שומרים בתמורה' לא מגיע ליפול על אוזניים ערלות ולכן,

ורק כי פרסמת פה כמה פרטיות מגיע לך מספר של 'פרטית' בתמורה:

היא מיד-2 מבוגרת, ממוקמת בר"ג.

ניסיון בעיסוי לא חסר לה.

תחום האקסטרות - לא זר לה.

052-3499881 קוראת לעצמה מאיה.

UMA2013-06-04 15:37:06

מיכל/מיכאלה מנתניה

8
אומה ראיתי שערכת את ההודעה, כנראה הייתה בעיה של אסמכתא ולכן הסרת ואז שוב החזרת את המספר...

אל תדאגי, אין פה סיבה להתרגש.
מדובר במעסה שהיה אודותיה פרסום בפורום בעבר ורק שינתה כתובת מת"א לר"ג.
הייתה מקבלת בבגין 94 (אולי קיש יעלה את ההודעה מן האוב)

מיכל/מיכאלה מנתניה

9
[QUOTE=מוסלי]

פרסמתי אתמול 4 הודעות על 4 מעסות פרטיות וקיבלתי אפס תגובות :(

...תגיבו חברים :)
[/QUOTE]

ברוך הבא לשורות כוחותינו blindman החביב.

האייקון שלך גורם לי לחיוך כי הוא מזכיר את מירב הססגונית שלצערי הרב לא כותבת לנו כאן יותר.

לגבי הדיווחים כאמור אתה חביב, אבל בתכלס מלבד 2 בנות שמסתבר שכן מועילות בטובן לעשות הרפיה, כל שהמלצותיך מסתכמות בו הוא:

מבוגרת 60+ שהיית אצלה לפני שנתיים!,

אחת שלא קיבלת ממנה הרפייה ואת הגולשים החרמנים מותיר במילים המפתות - 'אולי' 'לא שאלתי' ו'לא ציינה מראש'...

עוד 'טנטרית' ב400 שקל שעשתה הסבה מקצועית מהרפיות כפפה

ושמנמוכה 'לא מורידה בגדים' עם פנים 'לא משהו'.

לדעתי, ואולי אני טועה, אבל כאן בפורום סקס אדיר מטרתנו היא דווקא להתקרב איך לומר.. לסקס - לא התרחק ממנו!

מה שכן, לבקשתך הפיקנטית ל'איזו פרטית שאתם שומרים בתמורה' לא מגיע ליפול על אוזניים ערלות ולכן,

ורק כי פרסמת פה כמה פרטיות מגיע לך מספר של 'פרטית' בתמורה:

היא מיד-2 מבוגרת, ממוקמת בר"ג.

ניסיון בעיסוי לא חסר לה.

תחום האקסטרות - לא זר לה.

052-3499881 קוראת לעצמה מאיה.

[/QUOTE]
מוסלי היקר,

בת כמה מאיה נראת ?...

מה מבנה גופה ?...

מה המחיר ?...

תודה מקרב לב

UMA2013-06-13 08:11:05