כ ויקה לא מנפיקה - סקס אדיר

ויקה לא מנפיקה

1

בלינק להלן יש דירה שכנראה מתחלפות שם הבנות מדי כמה ימים

טלפון : 052-6085707
אני נפלתי , תרתי משמע, על היום של ויקה. בטלפון המקדים הבטיחה רבות, נשיקות, מזמוזים , מציצות ומכל הבא לטוב . בפועל הסיפור היה שונה.
מדובר באישה בת כ40 מלאה ( ולא שמנה) עם חזה בינוני . על פניו , אומנם משומשת , אך נראת במצב טוב ( זין מתעורר), מאוד מטעה, כמו רנו מגאן בערך.
הדירה אומנם פרטית , אך קטנה ביותר, חנוקה ומסריחה מריח של סיגריות. חבל ששכחתי בבית את מסכת האב"כ. Ouch
( זין מתכווץ).
ויקה החלה במציצה מקונדמת ולא הסכימה אחרת. Ouch ניסיתי לדחוף אצבע בקלילות לאיזור השיח והמקום ממש צחיח כמו הנגב (זין יורד, רימינג הקטן קורא לרימינג הגדול ושניהם מתחילים לאבד עניין). לאחר כמה דקות , הקטן בכל זאת החליט לעשות טובה לאבאל'ה ולהמתח על מנת לבצע כמה כניסות ויציאות ולגמור עם הפארסה. זיון טכני שכזה כבר לא חוויתי מזמן. לאחר מכן , המלכה ויקטוריה הועילה בטובה לעשות לי מסאז' בינוני למדי שלאחריו שהמשכנו לסיבוב שני , גאונת הדור , הביאה אותה ביציאת התקתקת האולטימטבית ושאלה האם אני אצליח לסיבוב שני ( זין יורד ועצבני). בטח אצליח , אבל צריך קצת עדוד . היצור עשתה טובה לאנושות והתחילה לשחק עם הקטן , לאחר שני דקות , נמאס לה, והיא הודיעה לי חגיגית שהזין שלי מסריח. נו באמת, בדיוק לפני שיצאתי טרחתי לעשות מקלחת למען הגברת וזאת הפעם הראשונה שאני שומע המצאה כזאת. הנאה מרובה כבר לא שאבתי ממנה, אבל הלכתי למקלחת סמלית והחלטתי שאני גומר פעם שניה בפרנציפ. כועס קצת עבודה ידנית ומשחקי פרוסטטה , והקטן הואיל בטובו להזדקף שוב ולגמור עניין סופית.
שלום ולא להתראות,
400 ש"ח נזרקו לפח.

רימינג מעשי2013-07-31 08:25:44

ויקה לא מנפיקה

3
תגיד רימינג - אתה זוכר במקרה אם היו לה עיניים ירוקות?

נ.ב - אתה חייב לעשות משהו עם הזין המסריח שלך! צחוק קריצה
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ויקה לא מנפיקה

5
[QUOTE=קישקשתא]תגיד רימינג - אתה זוכר במקרה אם היו לה עיניים ירוקות?

נ.ב - אתה חייב לעשות משהו עם הזין המסריח שלך! צחוק קריצה
[/QUOTE]
קיש, כבר ליבנו את הנקודה שאני לא אמין בענייני צבעים נכון.צחוק
וכן , אם אתה רוצה לפקוד אותה אני ממליץ לשפוך קצת פולו, ארמאני, הוגו בוס, או לך נחש מה היא אוהבת למצוץ עם הגומי שלה.

[QUOTE=צעיר לנצח]תגיד..

לא חארם על 400 ש"ח?

אתה כמה אורגיות אתה יכול לקבל בדרום תל אביב במחיר הזה?[/QUOTE]

אתה צודק , צעיר לנצח , בדרום ת"א אף פעם לא נופלים ואפשר לעשות אורגיות של שעות עם כוסיות של העולם תמורת שקל וחצי ואז לספר לחברה רק דברים טובים.

UMA2013-06-13 23:20:02

ויקה לא מנפיקה

8
אני אספר לך למה אני שואל:

יש בחורה שעובדת כבר הרבה שנים, היא עוברת מדירה לדירה ובכל מיני אזורים בארץ.

השם נשאר תמיד אותו דבר - ויקי/ויקה ותמיד בדירות שהיא עובדת בהן, משתמשים באותן תמונות כדי לפרסם אותה.

נדמה לי שראיתי פרסום עם אותן תמונות המוכרת לי של אותה ויקי/ויקה שמפנות לדירה שהיית בה.

אגב - הדירה נמצאת בבן יהודה?

בכל מקרה - נראה לי שהייתי איתה פעם (ברמת גן):

קישקשתא2013-06-13 21:34:10
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ויקה לא מנפיקה

10
[QUOTE=uri35] מצטער בשבילך, גבר.לצערנו, ישנן דירות כאלה שהבנות מתחלפות. חבל שהפקידות לא מוסרות יותר אינפורמציה.מכיר תאגיד מסוים שבו היתה פקידה ראש גדול, בזכות המלצות שלה הקליינטים זרמו בהמוניהם, עד שבעלי הדירה החליטו לזלזל בלקוחות, חסכו במגבות ועוד כל מיני שטויות, בסוף גם הפקידה ברחה.המקום פשוט בנסיגה.ברור שפקידה טובה יכולה להרים מקום.כל עוד אין לנו פקידות טובות, כדאי שהחברים ישמרו אחד על השני.

[/QUOTE]

המקום היה ללא פקידה. בדרך כלל שיש פקידה אני מנתק. הפעם פשוט לא תחקרתי יסודי מספיק. טעות של טירון
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”