כ סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר - דף 83 - סקס אדיר

סופרלץ(סופרמן)! פניני לשון LIVE מביתו של שוטה הכפר

822
[QUOTE=superman1979]DAVID007 ,תן קצת פרוט,תמורת 'כמה' מרשרשים,מוכנה לעשות הכל מהכל,מחירון יתקבל בברכה,על סמל נסיונך בלבד,תודה

[/QUOTE]

'על סמך נסיונו בלבד' - אהה ליצן? צחוק אז על סמך נסיון של מי רצית שהוא יענה על השאלות שלך? Clown

עכשיו גם לגבי אשדוד אתה מזיין את השכל עם השאלות הבלתי נגמרות שלך? Clown פצצה בלונדינית באשדוד

לא שבפורום זונות רחוב אתה מבריק במיוחד... צחוק Clown
[QUOTE=mosha] אתמול בערב מנדרין בערך ב9:00-10:00 , מלא מכוניות אבל מלא , יש עדיין אנשים מהים שמחנים בחניה הגדולה , בצד צמיוד לגדר עומדות 3 רובסיות , 2 עם שיער ארוך וזו עם השיער הקצר עם היונדאי גטס .
יתר העובדות קוקסינליות , היו סה"כ 8 קוקסינליות , אה כן והיתה גם אילנה שהיא לא קוקס.
אני חלש בשמות אבל היתה שם מישהי טוענת שהיא אישה ולא קוקס , שיער ארוך חלק , גוף פצצה , רזה עם חולצה שמבליטה את השדיים , עומדת ע"י הגבעות ברחבה הגדולה , אין מצב שמישהו פיספס אותה , יש לה גוף מדהים הולכת עם גרביון תחרה , בחורף היא בדר"כ עם גובה צמר אופנתי . מישהו יודע איך קוראים לה ? כ
דרך אגב , כולן 100 ש"ח זיון ומציצה , תזמנתי את אחת הקוקסינליות מקסימום אבל מקסימום 5 דקות כולל הנסיעה הלום חזור , הרוסיות יותר זמן .
[/QUOTE]
[QUOTE=superman1979]מושה,היתה עם חצאית,צבע שיער יוכל לעזור

לקחת קוקסינלית לפחות מ 5 דקות כולל הנסיעה הלוך חזור,אז כמה זמן בידוק התה המצה 30 שניות ?<

[/QUOTE]
[QUOTE=mosha] הכל ברור , לקחתי את זו עם המיני , לפני כן תזמנתי את אחת הקוקסינליות 5 דקות .....[/QUOTE]
'הכל ברור'? לא כשאתה גיבור על שסובל מאספקה סדירה של חמצן למוח... צחוק Clown

Mosquito

קישקשתא2013-06-18 20:40:57
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

823
לץ , לא נמאס לך לשאול שאלות אוויליות? הלנצח תככב בפינתנו?

[QUOTE=superman1979] נאנוש,אחרי כמה זמן השעון ציפציף - לא שכחת אחד כזה ? שוב צחוק ציפציף מעל הרציף איזה שעון בראש הריקני שלך? עד כדי כך אתה מאותגר שקשה לך להתרכז לדקה? לא קראת שהבחור אמר הפעמון צילצל כל כמה דקות? כל כך קשה לך להפנים את המושג הזה? אולי זה מה שיעזור לך: DING DONG, DING DONG. מה עוד אתה רוצה , שהבחור יזיין עם סטופר רק על מנת שבפעם הבאה על מנת הוא גם יוכל לענות לך? כנראה שבקריפטון המידע הטריויאלי הזה ממש חשוב.Geek

חבל שלא הלכת לויקה מהאפרודיטה,אומנם הייתי מת לזיין אותה(מעל 175 עיניים כחולות,חזה יפיפה ושופע,פנים

יפיפיות,בלונדינית,תחת מדהים),אך היא לא מקבלת בפרטי,אבל היא פשוט יפיפיה פצצת מין מושלמת

מקבלת בימי ב,ד,ה בין 21-2:00

מה זה אומר רוצה כל פעם שתקח אותה סיבוב, שוב חסר לך כזה ? והוא התכוון לחזה של הבחורה , טמבל.

[/QUOTE]

UMA2013-06-22 23:50:52

824
כמו בפורום, כך גם על המסך הגדול - איוולת אינפנטילית עם שחקן ראשי חסר אישיות... Ouch

קישקשתא2013-06-22 21:34:19
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

825
[QUOTE=superman1979] אז זהו שלא,מלקק תחת ומטרד קוצני שכמותך,ההבדל הוא שאני הייתי על אמתי עם בחורות כוסיות בניגוד אליך רימינג זקן ,בנתיים מי

שממורמר זה אתה שיצאת על נער 'הבוסר' ,מתנפל עליו כמו זאב שמסתער על טרפו

Evil Smile
[/QUOTE]

אתה מתכוון בתשלום?

827
[QUOTE=קישקשתא] אז זהו שלא,מלקק תחת ומטרד קוצני שכמותך,ההבדל הוא שאני הייתי על אמתי עם בחורות כוסיות בניגוד אליך

Evil Smile

אתה מתכוון בתשלום?
[/QUOTE]

התשובה בגוף השאלה,'חכמולוג' שכמותך

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

828
[QUOTE=superman1979] אז זהו שלא,מלקק תחת ומטרד קוצני שכמותך,ההבדל הוא שאני הייתי על אמתי עם בחורות כוסיות בניגוד אליך רימינג זקן ,בנתיים מי

שממורמר זה אתה שיצאת על נער 'הבוסר' ,מתנפל עליו כמו זאב שמסתער על טרפו

Evil Smile
[/QUOTE]

והשוטטות שלך בין פחי האשפה היא סוג של תחביב, נכון?

איילת זורר, אלאאק. את הפוסטר שלה אולי זיינת במציאות.

UMA2013-06-22 22:03:16

829
בסדר חח,אגב קיש,'מבקר' הסרט

שמוליק דובדבני מבין בקולנוע כמו שאני מבין בפיזיקיה גרעינית

השוטטות הינה נחלת הכלל ולא רק שלי,סוג של תחביב אם תרצה

כדאי לך לנסות,במקום להביא ביד ולפנטז,על בחורות אשר קיימות רק בדמיונך הפרוע

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”