כ אלינה מרמת גן-מוקדש לאבשלום - סקס אדיר

אלינה מרמת גן-מוקדש לאבשלום

1
את אלינה מצאתי ביד 2.... חצי מהמעסות שם חצי זונות (הרפיה) והחצי השני זה זונות על מלא....
את המעסות שלא עושות כלום (מיקצועיות) אפשר לספור על יד אחת.
בקיצור-את אלינה מצאתי ביד 2 054-5263372 התקשרתי אליה והיא ישר אמרה שיש הרפיה עיסוי עדין בודי וכדומה.
לא חשבתי פעמיים עליתי על הסוס ויצאתי לביקור.
בנייד היא נותנת את הכתובת שילה 5 רמת גן כמובן שאני הגעתי זה כבר היה ליד בפינה בניין אחר לגמרי .קומת קרקע כניסה ניפרדת
עם אור דולק.מצויין לנכים תשושים מבוגרים מעשני ג'ויינטים וסיגריות רגילות.
עוד נשאר לי זיכרון לא טוב מהשלוש קומות אצל אנסטסיה.
פתחה לי את הדלת רוסיה חביבה כבת 35 אולי טיפה יותר גבוהה 1.80 בנויה כמו דורמן בחתול והכלב,בחורה מלאה לא שמנה אבל בנוייה לתלפיות.גולת הכותרת זה התלתלים שלה שממש הזכירו לי את הזמר ג'ון בון ג'ובי בשנות ה-80.
היא הייתה לבושה במעיין כותנת לילה כשחצי חזה בחוץ ורואים שחזיה... אין.
שילמתי 200 שקל ונישכבתי על המיטה,היא התחילה במשיכות שמן ועיסוי של הגב והרגלים,אין לה מושג בעיסוי אם היא עברה שיעור אחד בנושא אני צנצנת.את המסאג' היא עושה ערומה פרט לתחתון חותיני נחמד.
לאחר 20 דקות התחילה עם הישבן בין הפלחים כשהיא שולחת אצבעות ארוכות לביצים ולבולבול,טיפול מחרמן ונחמד.
היא ביקשה שהסתובב והחילה בהרפייה נחמדה.טוב בתור פרופסור אני לא מסוגל להיות ניצב בסרט והתחלתי לשחק את הבחור החרמן.
שלחתי לה ידיים לשדים לא התנגדות עברתי למציצות שדיים היא מאוד רגישה וראיתי שהיא נכנסת לקטע עם גניחות של הנאה וכולה מצצתי לה את השדים.
עברתי למצב ישיבה ושלחתי לה יד לכוס ללא התנגדות והתחלתי לשחק לה למטה כמו שהפרופסור יודע והיא ממש החלה להאנח ולהנות.
בעוד היא ממשיכה לאונן לי אני מסיט באצבע את התחתון ומחרמן לה את הדגדן היא למרות שהיא הייתה נראת בעיניין היא הייתה יבשה למטה.
הרטבתי את האצבעות ברוק ועשיתי לה עיסוי על רטוב עם החדרות אצבע עדינות היא מצידה רקדה לי על היד המאוננת והיה לה קשה גם לאונן לי וגם לקבל אוננות היו לה כל הזמן ויברציות של הנאה.
אמרתי לה שתשכב על המיטה אני יעשה לה בודי בן הרגלים היא לא הסכימה למרות שבטלפון הבטיחה שיש בודי.
אמרתי לה שאני מוסיף 100 שקל על תוספת זמן והיא הסכימה שאהיה עליה.
התחלתי בירידה טובה היא נשארה עם התחתונים היא איפשרה לי רק להסיט אותם הצידה לא עבר זמן רב והיא דפקה גמירה של החיים תוך כדי שהיא מלמלת "איזה כיף לי,איזה טוב לי" ,בחיים לא ניתקלתי בבחורה מווברצת ומפרכסת ככה בגמירה זה היה נראה שהיא אפילו לא שולטת על עצמה.
אחרי הגמירה שלה נתתי לה דקה של מנוחה,היא סידרה את התחתון ונתנה לי לשפשף לה בין הרגלים.אני אישית מת על זה יותר מחדירה.אומנם קצת מבאס שהיא נישארה עם התחתון אבל זה היה טוב לשני הצדדים מבחינת מחלות וכדומה.
דווקא היום לא היה לי קונדום בכיס היה מצב גדול לזיון היא הייתה חרמנית אש,מעניין עם זה חד פעמי או שהיא סוג של נימפו.
עוד ממציצת השדים בהתחלה הרגשתי שהיא שונה.
לאחר שיפשוף בין רגליה הגעתי לפורקן שאותו יריתי לפי בקשתה לכיוון הריצפה.
למי שמעונין לדעת היא מגולחת בכוס,בגוף עצמו היא לא שעירה כלל יש לה טעם טוב,ריח טוב חבל שהיא לא מתנשקת.
בגלל החרדות שלה עם התחתון ובודי ונשיקות נראה לי שמדובר בבחורה נשואה וחרמנית אני לא בעד זה אבל סתם הרגשה פנימית.
בסוף הטיפול התקלחתי וקצת דיברנו על מה אני עושה בחיים ואז שאלתי מתי היא נמצאת ואז באה ההפתעה.
היא אמרה שזו דירת מסאג'ים והיא מגיעה רק פעם בשבוע בימי שבת.זה עוד הפעם החזיר למחשבה שיש מצב שהיא נשואה.
שאלתי אותה לגבי בחורות אחרות היא אמרה שאין לה מושג מה קורה בדירה במשך השבוע לה יש משמרת אחת.
הרגשה פנימית שהיא דוברת אמת ולא מנסה להסתיר מידע.
לסיכום-
בחורה רוסיה גדולה לא שמנה אלא בריאה ומלאה חזה לא גדול במיוחד אבל פיטמות נפוחות ושוות יניקה.
נקייה אסטטית מריחה טוב,יש לי חוש ריח מאוד מפותח וקשה לי עם מסריחות.
דירה דיסקרטית קומת קרקע קצת קשה עם חניה ברחוב שלה אבל יש חניון של העירייה ממש במרחק יריקה.
נותנת יחס לא רע ללקוח אבל חסר לה עוד גרוש לשקל בשביל לקבל 100 במבחן.
האם אחזור-למרות שאני מאלה שברוב המיקרים לא חוזר יש מצב גדול שאחזור והפעם עם קונדום מהירידה הייתה לי הרגשה שיש לה מחילה צרה ואני מת על זה.
ואחרי שנהנו גם אני וגם אלינה אני מקדיש לה לשיר עם האחד ויחיד שפעם הוא היה הולך עם אותה התספורת.
שב"ש

הפרופסור2013-06-16 00:38:26
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

2
שכחתי לציין שצריך להזהר במיקלחת,כמעט שברתי את הראש שם...
האמבטיה הכי הזוייה בעולם שקועה מטר בתוך האדמה כאילו אתה מתקלח בתוך קבר.... צחוק

3
איך הפרופסור תמיד נופל על הטובות? קריצה
אני הייתי בדירה הזאת ביום רביעי(גם ניצול האמבטיה חיוך) היתה בחורה שבטלפון נשמעה הרבה הרבה יותר נחמדה ממה שהיתה בשטח. צעירה יחסית(25 בערך לדעתי) אבל עם לוק של פעם....מלאה קצת....די אנטיפתית....לא נותנת מעצמה בכלל, היא אומנם לא חייבת לזרום או להתחתן איתי, אבל אני אומר שעיסוי זה כמו חומוס....או שעושים באהבה או שלא עושים בכלל Tongue . בטלפון מבטיחה דברים(עיסוי עדין ובודי) שבשטח הייתי צריך לבקש ולדובב אותה לעשות אותם....מילא לא היתה אומרת אז הייתי מברך גם על הרפיה...אבל כבר אמרת אז....
בקיצור אני שונא שזה קורה. אז אם אתם כבר הולכים לדירה הזאת...לכו במוצ"ש...חיוך

4

ראשית שמה ליאנה (בדוק),

היא עובדת כל השבוע בתחום אחר לגמרי ורק בשבת עושה השלמת הכנסה.

אכן בחורה גדולת גוף וגבוהה, לא יפה במיוחד אבל בודאי לא מכוערת, אכן דומה לבון ג'ובי...צחוק גם בשיער וגם בפנים.... (קצת.....)!

מסאג' היא ממש לא יודעת, זה יותר מריחת שמן על הגוף עם רפרוף ידיים......
גם לחרמן עם נגיעות היא לא מכירה....

אפשר לחבק אותה, למזמז ולמצוץ את שדיה (גודל בינוני פלוס עם פטמות גדולות חומות, ניצבות עם קצת השפעת גרביטציה).

אפשר לגעת למטה מבלי לחדור את "מגן" תחתון החוטיני שלה.... אם מנסים לחדור, מיד "מופעלת אזעקה" והגברת עוברת למצב מגננה ("כולל גיוס מילואים מלא") והרחקת הפולש, בעדיפות עליונה.....

הוויברציות שהפרופסור הזכיר - לא ממש אמיתיות (ממרומי גילי אני מכיר....)!
נשיקות על הפה - הס מלהזכיר!
מציצה - לא קיים בלקסיקון מבחינתה, גם לא עם תוספת אתנן......!
פריקה - רק ידנית או כמו שתיאר הפרופסור המכובד לעיל (גם כאן הגנת הסיום מאד מוקפדת שלא יקרה מקרה אפילו במקרה....) "ירי מכוון" רק אל הרצפה...!

טוב, בגלל שהיתה נחמדה קצת, מקבלת 6 בסולמומיק....

מבחינתי אין מצב לביקור חוזר.......

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

6

ואני טוען שאצלי הויברציות היו אמיתיות כולל הגמירה שלה בזמן הירידה,לאחר הגמירה לקח לה כמה דקות להתאושש היא הייתה מעולפת.

אם כל זה היה זיוף אז מגיע לה גביע מתיאטרון הבימה.

7
הייתי עכשיו במקום המדובר

רחוב שילה ר״ג

הייתה רוסיה קטנה עם חזה קטן חמוד עומד

שיער בלונדיני חלק

חוטיני כל הזמן עליה אי אפשר להסיט אבל אפשר לעסות אותו

לעסות היא יודעת כמו שאני יודע סינית

אבל שמתהפכים אחרי 10-15 דקות היא שופכת שמן על הבולבול

זה מגרה היא משחקת איתו עולה על המיטה

נחמד סהכ
UMA2013-08-09 14:33:51

8
באותו מספר טלפון מצאתי 2 מודעות נוספות ועליהן בלונדיניות.
הגברת שענתה לי לא התביישה להודות שזו היא בתמונה.
שהגעתי די הופתעתי לטובה כי היא אכן הייתה בלונדינית עם גוף שזוף ודי צעיר, אבל העיניים המרקדות (תקתוק בטוח), אף בצורת מקור אבל כזה שנמחץ ברצפה והיעדר סקס אפיל הנובע מהעובדה שהצוואר שלה קצר מדי ביחס לכתפייה הרחבות גרמו לי לוותר על התענוג.
יש בסה"כ 3 מעסות ברוטציה.
הדירה נמצאת באותו רחוב של מאז"ה 74 הידוע לשמצה וכמו שציין הפרופסור:
"קומת קרקע כניסה ניפרדת עם אור דולק.
מצויין לנכים תשושים מבוגרים מעשני ג'ויינטים וסיגריות רגילות"

9
על הדלת מופיע המספר 0528168800 כנראה שגם הוא וגם הזה של הפרופסור מובילים לאותה דירה בהרא"ה 58.
ירון היקר, סליחה שביצעתי עליך את התרגיל מספר 6 לך בפנים ונכנסתי בתור אתה.
פשוט הייתי חייב לוודא שהבחורה שם לא מתחלפת. מה שכן - אתה חייב לנו דיווח :-)מוסלי2013-08-17 21:34:36

10
מוסלי היקר...

לא הבנתי כלום Shocked

המספר שפרסמתי שייך גם לרחוב שילה 5 רמת גן גם למאז"ה 74 תל אביב (זה מתוך הנחה שאין רחוב מאז"ה ברמת גן) וגם ברחוב הרואה 58 רמת גן???

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”