את המעסות שלא עושות כלום (מיקצועיות) אפשר לספור על יד אחת.
בקיצור-את אלינה מצאתי ביד 2 054-5263372 התקשרתי אליה והיא ישר אמרה שיש הרפיה עיסוי עדין בודי וכדומה.
לא חשבתי פעמיים עליתי על הסוס ויצאתי לביקור.
בנייד היא נותנת את הכתובת שילה 5 רמת גן כמובן שאני הגעתי זה כבר היה ליד בפינה בניין אחר לגמרי .קומת קרקע כניסה ניפרדת
עם אור דולק.מצויין לנכים תשושים מבוגרים מעשני ג'ויינטים וסיגריות רגילות.
עוד נשאר לי זיכרון לא טוב מהשלוש קומות אצל אנסטסיה.
פתחה לי את הדלת רוסיה חביבה כבת 35 אולי טיפה יותר גבוהה 1.80 בנויה כמו דורמן בחתול והכלב,בחורה מלאה לא שמנה אבל בנוייה לתלפיות.גולת הכותרת זה התלתלים שלה שממש הזכירו לי את הזמר ג'ון בון ג'ובי בשנות ה-80.
היא הייתה לבושה במעיין כותנת לילה כשחצי חזה בחוץ ורואים שחזיה... אין.
שילמתי 200 שקל ונישכבתי על המיטה,היא התחילה במשיכות שמן ועיסוי של הגב והרגלים,אין לה מושג בעיסוי אם היא עברה שיעור אחד בנושא אני צנצנת.את המסאג' היא עושה ערומה פרט לתחתון חותיני נחמד.
לאחר 20 דקות התחילה עם הישבן בין הפלחים כשהיא שולחת אצבעות ארוכות לביצים ולבולבול,טיפול מחרמן ונחמד.
היא ביקשה שהסתובב והחילה בהרפייה נחמדה.טוב בתור פרופסור אני לא מסוגל להיות ניצב בסרט והתחלתי לשחק את הבחור החרמן.
שלחתי לה ידיים לשדים לא התנגדות עברתי למציצות שדיים היא מאוד רגישה וראיתי שהיא נכנסת לקטע עם גניחות של הנאה וכולה מצצתי לה את השדים.
עברתי למצב ישיבה ושלחתי לה יד לכוס ללא התנגדות והתחלתי לשחק לה למטה כמו שהפרופסור יודע והיא ממש החלה להאנח ולהנות.
בעוד היא ממשיכה לאונן לי אני מסיט באצבע את התחתון ומחרמן לה את הדגדן היא למרות שהיא הייתה נראת בעיניין היא הייתה יבשה למטה.
הרטבתי את האצבעות ברוק ועשיתי לה עיסוי על רטוב עם החדרות אצבע עדינות היא מצידה רקדה לי על היד המאוננת והיה לה קשה גם לאונן לי וגם לקבל אוננות היו לה כל הזמן ויברציות של הנאה.
אמרתי לה שתשכב על המיטה אני יעשה לה בודי בן הרגלים היא לא הסכימה למרות שבטלפון הבטיחה שיש בודי.
אמרתי לה שאני מוסיף 100 שקל על תוספת זמן והיא הסכימה שאהיה עליה.
התחלתי בירידה טובה היא נשארה עם התחתונים היא איפשרה לי רק להסיט אותם הצידה לא עבר זמן רב והיא דפקה גמירה של החיים תוך כדי שהיא מלמלת "איזה כיף לי,איזה טוב לי" ,בחיים לא ניתקלתי בבחורה מווברצת ומפרכסת ככה בגמירה זה היה נראה שהיא אפילו לא שולטת על עצמה.
אחרי הגמירה שלה נתתי לה דקה של מנוחה,היא סידרה את התחתון ונתנה לי לשפשף לה בין הרגלים.אני אישית מת על זה יותר מחדירה.אומנם קצת מבאס שהיא נישארה עם התחתון אבל זה היה טוב לשני הצדדים מבחינת מחלות וכדומה.
דווקא היום לא היה לי קונדום בכיס היה מצב גדול לזיון היא הייתה חרמנית אש,מעניין עם זה חד פעמי או שהיא סוג של נימפו.
עוד ממציצת השדים בהתחלה הרגשתי שהיא שונה.
לאחר שיפשוף בין רגליה הגעתי לפורקן שאותו יריתי לפי בקשתה לכיוון הריצפה.
למי שמעונין לדעת היא מגולחת בכוס,בגוף עצמו היא לא שעירה כלל יש לה טעם טוב,ריח טוב חבל שהיא לא מתנשקת.
בגלל החרדות שלה עם התחתון ובודי ונשיקות נראה לי שמדובר בבחורה נשואה וחרמנית אני לא בעד זה אבל סתם הרגשה פנימית.
בסוף הטיפול התקלחתי וקצת דיברנו על מה אני עושה בחיים ואז שאלתי מתי היא נמצאת ואז באה ההפתעה.
היא אמרה שזו דירת מסאג'ים והיא מגיעה רק פעם בשבוע בימי שבת.זה עוד הפעם החזיר למחשבה שיש מצב שהיא נשואה.
שאלתי אותה לגבי בחורות אחרות היא אמרה שאין לה מושג מה קורה בדירה במשך השבוע לה יש משמרת אחת.
הרגשה פנימית שהיא דוברת אמת ולא מנסה להסתיר מידע.
לסיכום-
בחורה רוסיה גדולה לא שמנה אלא בריאה ומלאה חזה לא גדול במיוחד אבל פיטמות נפוחות ושוות יניקה.
נקייה אסטטית מריחה טוב,יש לי חוש ריח מאוד מפותח וקשה לי עם מסריחות.
דירה דיסקרטית קומת קרקע קצת קשה עם חניה ברחוב שלה אבל יש חניון של העירייה ממש במרחק יריקה.
נותנת יחס לא רע ללקוח אבל חסר לה עוד גרוש לשקל בשביל לקבל 100 במבחן.
האם אחזור-למרות שאני מאלה שברוב המיקרים לא חוזר יש מצב גדול שאחזור והפעם עם קונדום מהירידה הייתה לי הרגשה שיש לה מחילה צרה ואני מת על זה.
ואחרי שנהנו גם אני וגם אלינה אני מקדיש לה לשיר עם האחד ויחיד שפעם הוא היה הולך עם אותה התספורת.
שב"ש
גם בשיער וגם בפנים.... (קצת.....)!