לא להתבלבל אני לא הולך לדווח על זונות צמרת .
רק על התעוררות ניכרת .
הייתה תקופת יובש קלה ( מצידי ) , אבל לאחרונה חזרתי לעניינים ....
בשבועים האחרונים חזרתי על אותה רוטינה מספר פעמים : מקלחת , גילוח , בושם 3-4 רדבול וקופסא יקרה של מלבורו לייט
ויציאה לשטח .
... דרך אגב בזמן האחרון אני נמנע מלהתגלח באותו היום שבו אני יוצא לשטח , אולי זה רק אני אבל תמיד קורה שיש פציעות קלות או דימום באיזור הארגז כלים
. והמחשבה של דימום באשכים בתוספת הרפס , דימום או כל זועמה אחרת בפיה של הגברת העובדת ברחוב לא עושה לי טוב .
חייבים להזהר !!!
חלק מהלילות עברו על יבש וחלקם גם הניבו פירות .
כרגיל אותו הדכאון שבא אחרי אין סוף סיבובים מיותרים ותדלוקים בלי סוף .
כל העניין של הסודנים רק מחמיר בכל פעם שאני מסתובב באיזור אני רואה יותר ויותר אלימות וסרחון .
נדמה גם שהנרקומניות הופכות לגמורות יותר ויותר מיום ליום .
על כל הגברים , קוקסנלים והמחופשים לנשים אני בכלל לא מדבר .
לא בדיוק כוס התה שלי ואני חייב לציין שאני די מאוכזב שלדברים האלה יש קליינטורה לא רעה בכלל .
לפני שבוע בערך ירו בסודני ברחוב לבנדה בקרבת ההוסטל של הבנות והמקום היה מפוצץ בניידות ואמבולנסים .
מה שגרם להר ציון ולאיזור המחששה להיות כמו עיר במערב הפרוע ללא שריף , כי כולם היו עסוקים בירי .
כמו מקקים יצאו פתאום לאור מכל מיני סמטאות חשוכות כל הגמורות .
אין לי כח לפרט שמות מה גם שאת רובם אני לא יודע .
לפעמים אני כבר לא יודע מה מושך אותי לאיזור , הרצון לזיין ? או הרצון לצפות בכל האקשן מהצד ?
אבל איך שאני רואה מישהי מגרה מסתובבת באיזור שמוליק דואג לאותת לי ומזכיר לי בדיוק בשביל מה אנחנו כאן .
אפשר לדווח כאן פוסט של מאות עמודים רק על מה שאתה רואה תוך כדי שיטוט או על החוויות בהפסקות בקיוסקים , טאבון שווארמה וכו' .
אבל לא בשביל זה אנחנו כאן .
אומנם כיף לפתוח לפעמים את הפורום ולראות פוסטים מעניינים ומשעשעים של חברים כמו :
ראסטי , קריסטל , קישקשתי , סגן , דן , מוסלי , אדיר , xrm , alex ועוד טובים ורבים ...
אבל אי אפשר שלא לשים לב שיש הרבה חברה חדשים אבל רובם הגדול נותן דיווחים חסרי טעם .
בלי מידע מדויק וכו' .
( מקודם דפדפתי וראיתי דיווח בסגנון כזה : שלום אני חדש פה , לפני שבועיים הייתי בתל ברוך ראיתי זונה רוסיה בלונדינית
זיינתי אותה והלכתי ) wtf אני שואל את עצמי ....
רג'ינה נעלמה לגמרי חודש שאני לא רואה אותה , פעמיים האחרונות שראיתי אותה לא דגמתי רק הלכתי להביא לה משהו לאכול ולשתות ומאז נעלמה .
לסופרמן וראסטי ששאלו על יאנה , לא ראיתי אותה כמה חודשים טובים .
לפני שבוע כמנהגי עברתי ליד החניון שבו היא עובדת ולשמחתי הרבה שמתי לב שיש רכב בפינת העבודה .
התפללתי שמהרכב לא תצא הרוסיה המכוערת עם השער קארה שגם כן עובדת בחניון הזה .
אחרי כעשר דקות המתנה גיליתי לשמחתי הרבה שזו אכן היא .
היא מיד יצאה מהחניון והחלה ללכת נגד כיוון הנסיעה ולא עצרה כי כנראה חשבה שאני איזה סוטה בגלל שראתה שהמתנתי בזמן שעבדה .
וגם בגלל שהחלפתי רכב , מהר מאוד בהקפתי את הבלוק ועצרתי לצידה במקום מואר .
מיד זיהתה אותי ונסענו לחניון .
כרגיל מציצה איטית ורגועה של לפחות רבע שעה .
אפשר לגעת חופשי והיא לא מתלוננת , כל עוד מכבדים אותה היא נונתנת את התמורה הכי טובה שתבקלו ברחוב בעבור 50 ש"ח
מה שכן באמת הפכה לחופרת , דיברה דיברה דיברה דיברה אבל אני מת עליה ככה שלא הפריעה לי.
אמרתי לה שהחלפתי גם נייד ואין לי תמספר שלה .
קיבלתי מספר חדש ומאז ניסיתי כמה פעמים ולא זמין או כשזמין אין מענה .
עוד מישהי טובה ומוכרת , אלבינה .
דגמתי אותה פעמיים השבוע , רק למציצה .
היא מהגמורות ממש לייט , צלולה לגמרי וכיף לדבר איתה .
בפנים לא משהו וגופה צנום אבל עדיין יש לה גוף מאוד נשי ומחרמן .
כרגיל 50 ש"ח למציצה .
הבאה בתור , בחורה גם כן לא חדשה .
פעם הייתה עובדת לבד והיום יש לה סרסור במאזדה 3 זהובה עם מכות בכל הרכב .
בהירה , כמטר 70 , חזה בינוני לא רע בכלל , שער אדמדם/ג'ינג'י קארה .
עומדת בכניסה לשביל התנופה .
50 ש"ח מציצה משעממת ( עד שאתה תופס לה את הראש ומזיין כאילו זה מנוש
) . לא ממש נקיה לפעמים ממחזרת בגדים במשך 3-4 ימים , למזלי תפסתי אותה ביום החמישי עם לבוש נקי
. בבורסה יש את הגנבות מתל ברוך , הדתיה הקוקסינל , הזקנה עם השער השחור שמלה שחורה וחזה גדול , אלין שלצערי חטפו לי אותה מתחת לאף ולא יכלתי לחכות שתסיים , את השמנה השחומה עם הפנים היפות והסרסור ביונדאי , קוקסינליות .
לא דגמתי כלום לאחרונה במתחם הבורסה אבל זה מה שראיתי .
בשבת עברתי שם בשש וחצי בבוקר וראיתי את השאטנית הרוסיה עם הפנים המלחיצות שתמיד הייתה באה יחד עם החברה שלה החובבת בירות .
עומדת לבדה ומנופפת לי לעצור , פתחתי את החלון והציעה לי שתעשה לי ביד בתמורה לטרמפ
להר ציון . כמובן הסכמתי !
אמרתי לה שתוריד חולצה ונסעתי דרך איילון , כל הדרך היא מאוננת לי פתאום ביציאה של לה גוארדיה זקן בן 70 עצר לידי
עם ג'יפ מרצדס והיה מבסוט ממה שהוא רואה !
אתמול ראיתי תימניה עם תלתלים שחורים בערך מטר 65 עם חזה די גדול ושמלה ורודה .
אין לה שום סימן של משתמשת והייתה נראת גם די נקיה .
שאלתי כמה זה מציצה , ענתה חמישים .
אמרתי תודה ( רציתי לעשות עוד סיבוב כי בדיוק הגעתי )
ולא חזרתי אליה כי שמעתי אותה מקללת בגלל שלא הלעתי אותה , וכמו שאתם יודעים אני לא אוהב ערסיות .
למתעניינים הלכה מולה הטאבון בקטע שבין שלמה לכספומט של לאומי .
יש בחורה אחת שנראת לא רע בכלל .
היא גם כן שחומה לא בטוח תימניה אבל ככה ניראת .
רזה , שחומה, שער שחור , עגיל בגבה וקעקוע צמיד על אחת הזרועות .
איך שעצרתי לידה בדיוק עצר מאחרי שוטר לבדיקה ......
זו הפעם השלישית שאני מפספס את הגוף השחום והרזה הזה
. ולסיום
אני רוצה לדווח על רוסיה כבת 40 עם גוף של בת 18 .
הייתה עובדת לפני כשנה באיזור הבורסה ולא עולה עם כל אחד .
אמרה את שמה אבל שכחתי, מצטער .
כיום היא באיזור המחששות ניראת שם פעילה מאוד בענייני הלבן .
כל הזמן עסוקה בלעשן סמים .
אבל אל חשש היא גם נותנת שירות .
היא בלונדינית שער לרוב אסוף אבלל גם פזור לפעמים .
לא שעירה בכלל , וגוון העור שלה הוא מהמחרמנים ביותר שאותו תראו רק אצל רוסיות שנשרפו בשמש והעור הפך לסוג של חום ורוד .
על הכתף אני זוכר קעקוע , עגיל בטבור והכי בולט זה עוד קעקוע על הירך , את זה שעל הירך אי אפשר לפספס אם היא לובשת מכנס קצר .
חזה מסולקן , אומנם עבודה של לפני כמה שנים טובות אבל בכל זאת עדיין עומד , פטמות קטנות ונעימות .
מנוע קצת קוצני וצר למדי .
בקיצור משהו שבאמת שווה זיון .
לבשה גופיה ורודה ובזכותה ניתן לראות את החזה המסולקן מהצד .
מכנסי ג'ינס קצר בסגנון דפוק אותי . ( אני מודה כל בוקר לאלוהים שזה נכנס השנה לאופנה ממש חזק )
נסענו לחניון התת קרקעי , העברתי לרשותה 100 ש"ח .
הורידה את כל הבגדים ונתנה מציצה עם ואקום חזק , בזמן שמצצה ידי טיילו בכל גופה הקומפקטי .
לאחר שלוש דקות של מציצה סובבתי אותה על 4 אחזתי בכדורי הסיליקון ופמפמתי כמו ארנבת עד לגמירה המיוחלת .
גם בזמן הדוגי נתנה קונטרות לא רעות בכלל .
ניראת קצת לא נחמדה אבל זה רק סוג של מעטפת חיצונית שדבקה בה לאחר כל השנים כשורדת ברחוב .