הייתי השבועיים האחרונים עם שתי בנות שונות דרך אותה מזכירה, אפשר למצוא את הטלפון ביד 2, אני לא יודע אם אפשר לפרסם אותו כאן.
בכל אופן, הייתי עם שתי בנות שונות, אחת אתיופית צעירה יחסית, נראית לא רע, העיסוי לא מקצועי מאוד אבל הבודי וההרפיה היו סוף הדרך, הבחורה השנייה רוסיה, קצת מבוגרת (אמצע שנות ה-30 לדעתי) אבל עושה עיסוי לא רע בכלל והרפייה נחמדה מאוד גם כן.
המיקום יחסית דיסקרטי ברחוב יחסית לא הומה ובבית רגיל לחלוטין ובהחלט הרבה פחות בולט מהספא הותיק.
המחיר, 250 ל-40 דקות, גבולי אך התמורה סבירה ביחס למקומות אחרים שגובים את אותו הסכום.
ביד 2, המודעה מופיעה תחת עיסוי ברחובות, מחיר 250.
רחובות מתעוררת? עוד עיסוי ברחובות
2כן בסוף רח בית הפועלים בטשנחובסקי תקתוקיה שם
UMA 2013-05-30 07:12:14
בעבר היתה שם חן שעבדה באזור תעשיה מעל חנות האופנועים
תן בין השתים ותגיע לשדיים
4בעבר הייתי עם חן ובאמת באסה שהיא כבר לא שם.
לדעתי הבחורה הרוסיה היא אותה דיאנה שדיברת עליה, לא זוכר איך קוראים לאתיופית.
לדעתי הבחורה הרוסיה היא אותה דיאנה שדיברת עליה, לא זוכר איך קוראים לאתיופית.
7בבקשה אם אפשר לדעת עוד פרטים על המקום
מחפש אתיופית בנרות, למי יש המלצות, חוץ מטופז,
הייתי גם אצל נוי בהשכרת הישוב לא התלהבתי,
יש למישהו חדשות בקשר לשחורות?
מחפש אתיופית בנרות, למי יש המלצות, חוץ מטופז,
הייתי גם אצל נוי בהשכרת הישוב לא התלהבתי,
יש למישהו חדשות בקשר לשחורות?
9תודה רבה לך uri
איך אפשר למצוא טלפון של המקום ההוא ברחובות?
ובקשר לקארין הייתי אצלה, היא הייתה במרכז ביקרתי אצלה כמה פעמים, התלהבתי מיוחד בעיקר החזה, אבל כרגע היא לא במכרז
היא בצפון, נתניה או חדרה לא זוכר, לא משתלם לי לנסוע בכלל
בפתח תקווה יש מישהי מלאה גם אתיופית עם חזה גדול ותחת גדול, ביישנית אבל, לא חופשייה ולא מדברת, והגוף שלה לא כזה מושך עם כמה קמטים וכתמים,
קיצר חוץ מטופז כרגע אין משהו מעניין, וחרשתי עלייה אין לי כבר חשק אלייה
איך אפשר למצוא טלפון של המקום ההוא ברחובות?
ובקשר לקארין הייתי אצלה, היא הייתה במרכז ביקרתי אצלה כמה פעמים, התלהבתי מיוחד בעיקר החזה, אבל כרגע היא לא במכרז
היא בצפון, נתניה או חדרה לא זוכר, לא משתלם לי לנסוע בכלל
בפתח תקווה יש מישהי מלאה גם אתיופית עם חזה גדול ותחת גדול, ביישנית אבל, לא חופשייה ולא מדברת, והגוף שלה לא כזה מושך עם כמה קמטים וכתמים,
קיצר חוץ מטופז כרגע אין משהו מעניין, וחרשתי עלייה אין לי כבר חשק אלייה
10הייתי במקום הנ״ל אכן מדובר באריתראית הפקידת קבלה נותנת פרטים על אתיופית בכל אופן היא מפרסמת ביד שתיים והיא לא קבוע שם הבנות מתחלפות היא מקבלת בחדרון קטן במרכז רחובות העיסוי סתמי הבחורה מתפשטת ואין אקסטרות מוסרת שהטיפול 50 דקות שלמעשה אחרי 20 דקות הייתי בחוץ לסיכום לא שווה 250 ובטוח שלא אחזור