[QUOTE=צעיר לנצח]
ולעניין הדוגמא השטותית שכתבת בעניין פתיחת פוסט למישהי בנהריה..
שני הפוסטים שבהם שלחת אנשים לשבת על הגדר, הן בעצם בחורות שאתה מעוניין לדגום.. ככה שעניין נהריה ממש לא רלוונטי.
[/QUOTE]בוא ניקח דוגמא אחרת. אתה יכול לראות בהודעות שלי שמעולם ולעולם לא דיווחתי ולא אדווח על זונות רחוב כי אני לא צרכן מין מזונות רחוב.
נניח שבמסלול הנסיעה היומי שלי פתאום אני רואה צעירה כוסית עומדת בצומת מסוימת לבושה בבגדים זנותיים ואני שם לב שהיא ממתינה ללקוחות. מכיוון שזהו מסלול הנסיעה היומי שלי, אני יודע בוודאות שהיא לא הייתה שם בעבר.
על פי תפיסתך, אסור לי לפתוח פוסט עליה, כי כבר הצהרתי שאין לי שום כוונה לדגום זונת רחוב.
על פי תפיסתי, אין לי שום בעיה לפתוח פוסט עליה ולדווח על מיקומה המעודכן, כדי שמי שצורך שירותי מין מזונות רחוב, יוכל להגיע אליה וליהנות משירותיה.
מי לדעתך משרת את מטרת הפורום טוב יותר ?
להזכירך, מטרת הפורום היא לשתף במידע על כל מגוון נותנות שירותי המין בארץ.
[QUOTE=צעיר לנצח]
אגב - כל אחד רשאי לפתוח פוסט על כל בחורה בארץ ובעולם
אבל לא מקובל לשים מודעה מסויימת רק על מנת לשלוח חברים לשכב על הגדר.
[/QUOTE]
אני שוב חוזר ומדגיש. זה לא לשכב על הגדר בשבילי. זה מידע פומבי שעושים ויעשו בו שימוש כלל חברי הפורום ושלל אוכלי החינם שאינם רשומים.
[QUOTE=צעיר לנצח]
אגב - עוד משהו בעניין המדור הפרסומי
עשיתי עכשיו בדיקה אקראית של עשרה פרסומים שאני לא מכיר, ורק על שניים מהם מצאתי כאן דיווחים.
כלומר - בפועל - יש עשרות פירסומים שאין עליהם כלל דיווח בפורום.
אז עכשיו כל שבוע תעלה פרסום חדש ותשלח חברים לשבת על הגדר?
[/QUOTE]
למה לא ?
אם יש בחורה שמפרסמת במדור הפירסומי, חזקה עליה שהיא מציעה שירותי מין ולכן מעניינת נתח מסוים מקוראי הפורום. יחד עם זאת, לבחורות כאלו כבר יש נוכחות כזו או אחרת באינטרנט כך שניתן לדוג אינפורמציה עליהן ולזהות את שלל הניקים שלהן מהעבר.
אני יותר מתייחס לפרסומים של בחורות ללא שום נוכחות באינטרנט למעט מודעה בודדת ביד2 או אתרים אחרים. כמו שחולה כוס כבר הוכיח לא מעט, יש שם בהחלט מספר פנינות !
[QUOTE=צעיר לנצח]
אגב - היו ימים אפלים בפורום שבדרך זו קידמו פרסומים במדור הפרסומי.
אני מקווה שאנחנו לא חוזרים לימים האפלים האלה..
[/QUOTE]
מסכים עם כל מילה שלך.
[QUOTE=צעיר לנצח]
והפתאומיות של הדרגה הבכירה שלך זה לא הסממן היחיד שנראה מוזר.
[/QUOTE]
מה אתה מנסה לרמוז פה ?
שיש לי קשר כלשהו למנהל ?
שאני מקבל ממנו/דואג לו לטובות הנאה ?
שים לב באיזה תאריך נרשמתי לפורום, אילו היו ימי עמית העליזים ולא ימי המנהל הנוכחי שאין לי מושג אפילו מה שמו.
הספק שאתה מטיל ביושרה של המנהל, זו השיטה הבטוחה ביותר לא להתקדם בדרגה, גם אם אתה חושב שמגיע לך...
כשמטילים ספק במשהו, צריך לבנות היפותזה מבוססת על עובדות.
למה שלא תתבסס על עיקרון התער של אוקהאם ולפיו קיבלתי את הדרגה בזכות ולא בחסד ???
ולסיום, בוא בבקשה נחדול קשקשת ברשת. הפינג-פונג הזה ביני לבינך אולי משעשע את הקוראים, אבל מבזבז לי זמן יקר.
אתה תקבל את העובדה שאני חושב אחרת ממך ואני אקבל את העובדה שאתה חולק על דעתי ובא לציון גואל.