כ קרה לכם שפתחתם רגש לבחורה עובדת ? - סקס אדיר

קרה לכם שפתחתם רגש לבחורה עובדת ?

4

התאהבתי בזונה שהייתי קבוע אצלה שמה הוא... - פורום סקס -מאגר מידע ...

וכמובן שיש גם את דודל... קריצה

קישקשתא2013-07-09 21:17:17
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

6
נ.ב - ההודעה הזאת של אבשלום, כאן פחות או יותר התחילה ההסתבכות שלך... קריצה
[QUOTE=אבשלום]קטעים... נזכרתי שגם לי היא נתנה את הטלפון שלה לפני כמה שנים, כשהייתי בא אליה. ואחר כך לא טלפנתי אליה, ויותר גרוע, הייתי מסמס לה בטעות אחרי שהייתי הולך למעסה אחרת שקראו לה אלה וכותב לה שנהניתי. אחר כך היא לא רצתה לקבל אותי, אז תהיה זהיר איתה... אני יודע שהיא גם יוצאת עם לקוחות פה ושם...[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

8
קרו לי כמה מקרים כאלה בעבר וגם עם בחורות שנראות לא רע אבל הם לא קלטו שאני נשוי-לא יודע למה כולן הניחו שאני רווק

אני לא פיתחתי את זה לקשר... פחדתי.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

9
פעם אחת זה היה בסלמה בבית הכתום הפינתי,לפני 10 שנים עם רוסיה צעירה שהייתי פוקד בימי שישי בצהרים לאחר שלוש פגישות היא הזמינה אותי לצאת איתה ביום שישי בערב לטיול בטיילת.

פעם נוספת גם ליפני כ-10 שנים עם מסג'יסטית בשם אור שקיבלה ברחוב קרניצי רמת גן פינת רחוב שאנן,דווקא דירת עיסויים פופולרית לדעתי עם בנות מתחלפות שמעולם לא קיבלה במה פה בפורום.
הייתה לי כימיה אדירה עם הבחורה שזה כלל מסעדה סרט ובקבוק בושם מתנה מנסיעה לחו"ל היא הייתה עושה רק מסאג' הרפייה ובודי ואיתי (לטענתה) היא הייתה מקיימת יחסי מין מלאים.גם ממנה ברחתי.
שלישית הייתה מעסה שגדולה ממני ב 12 שנה לפחות ברחוב הירדן רמת גן פינת משמר הירדן,היינו עושים עיסוי אחת לשבוע אחרי כמה חודשים היא זרקה אותי למעסה אחרת ברחוב ארלוזורוב תל אביב כי בטענה שיש לי "כוחות חזקים" או משהו בסיגנון.
ואין לה כוח אלי.
אחרי הפסקה של שנה חזרתי אליה-התקשרתי לבדוק מה קורה והיא הסכימה לקבל אותי.
אחרי כמה טיפולים ירדתי לה וקיבלתי גמירה עם השפרצה מטורפת-היא רצתה שכבר באותו ערב ניצא יחד למסעדה קיבלתי פיק בירכיים ולא הלכתי.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

10
בסוג של קשר עם מישהי שחזרה לאוקראינה.

בשיחת סקייפי האחרונה שלנו היא אפילו שאלה אותי אם אהיה מוכן בגיחה הבאה שלה לארץ לכתוב איזה מייל שמאשר את הגעתה לפה בגלל הכרות שלי אותה (כחבר או משהו דומה)...אני שוקל ברצינות את העניין.

מה אתם אומרים? יכול לסבך אותי עם ביקורת הגבולות?
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”