כ דיאנה - אסיאתית גבוהה חדשה בספא חולון - סקס אדיר

דיאנה - אסיאתית גבוהה חדשה בספא חולון

1
שלום לכולם,

במסגרת חיבתי הבלתי מוסברת לאסיאתיות ומלוכסנות, שמעתי שהתחילה השבוע לעבוד בספא בחולון ( רח' האורגים 1 ) בחורה רוסיה ממוצא קוריאני, גבוהה, כבת 30 בערך.

קוראים לה דיאנה. החלטתי לבוא ולדגום.

ואכן אני מכיר אותה. היא עבדה פה ושם בעבר, אבל נראה לי שהיתה בהפסקה.

בכל אופן היא גבוהה, כמעט 1.80 מ', יש לה עור לבן וחלק, עד כאן טוב! בערך בת 30, עושה גם מסאז' מקצועי, וגם בודי מושקע עם סיבובים עליך מקדימה ומאחורה. נתנה לי את מלוא הזמן, נהניתי, בטח אחזור אליה בקרוב.

מסרה לי שהיא תעבוד פעמיים בשבוע בשעות הבוקר. תהיה שוב השבוע ביום ד' בבוקר.

טל' של הספא - 077-2229999 050-8884444

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=4624

UMA2013-05-06 07:40:56
מחפש את הדבר האמיתי!

4
צעיר לנצח - הפרטים כבר מופיעים, הייתי בטוח שכאחד שהוא "בעניינים" אתה מכיר את הספא בחולון. יש רק ספא אחד אמיתי שם, וכתבת לא מזמן שהיית שם אצל טופז כבר לפני כמה שנים,
אורי - דיאנה היא די רזה וגבוהה, ציצים טבעיים בגודל בינוני. שווה לבוא לספא מחר מהבוקר עד 18:00 ולבדוק אם היא הטעם שלך, מקסימום אם לא, תיכנס עם מישהי אחרת.
מחפש את הדבר האמיתי!

5
הייתי בספא. אמרו לי שדיאנה נמצאת אז הגעתי אבל היה כבר חמישה ל6 והיא היתה צריכה ללכת. כשהיא שמעה שבאתי בשבילה היא הציעה לי להיכנס בכל זאת אבל לא היה נעים לי לעכב אותה אז אמרתי לה שאבוא בפעם אחרת. עושה רושם שהיא נחמדה.

מבחינת מראה, היא נראית סבבה, בערך בת 32 אני מניח. והיא לא 180 אולי 173 (אני ראיתי אותה עם נעלים שטוחות ולכן אולי אבשלום התבלבל).

10
הי,
אז כמה דברים:
1. נכון, היא עדיין עובדת שם.
2. הכותרת כאן מדבר על אסייתית, חשוב לציין שהיא אכן בעלת עיניים מלוכסנות, אבל היא לא בדיוק מתאימה למי שהקטע שלו זה אסייתאיות, בבחינת זו שהיא קצת גדולה משהו (גדולה = גבוה, לא שמנה).
3. יש לה גוף מדהים ועור סופר רך.
4. שירות מעולה ! זורמת בכל הקשור לאצבעות וכאלו.
5. לא זורמת לאקסטרות.

תבלו
הכל מכל כל....
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”