כ מדינה זולה עם בחרות כוסיות - סקס אדיר

מדינה זולה עם בחרות כוסיות

1
שלום חברים, יש לי שאלה:

אני רוצה לעשות טיול למדינה שמחירי הזנות זולים ויש שם בחורות כוסיות. (כבר הייתי בתאילנד, מחפש משהו אחר)
שמעתי על רוסיה, אוקריאנה וכל מיני כאלה.

יש כאן מישהו יכול לעשות לי סדר איזה מדינה ומה המחירים פחות או יותר?
אני אוהב את המראה של הרוסיות אז לא נראה לי שאני אסע לקמבודיה וכאלה אז אשמח שתדברו איתי על האיזורים האלה...

תודה.

סגן2013-07-23 02:59:32

3
רוסיה ואוקראינה לא זולות בכלל. אתה תשלם שם מחירים לפחות כמו בארץ. ולזרים לא קל להסתדר שם, בטח ללא ידיעת השפה. מה עוד שמלונות סבירים בערים המרכזיות (מוסקבה, קייב, סט. פטרסבורג) יקרים לעיתים קרובות יותר ממערב אירופה. אולי מולדובה תתאים - כי הבנות יפייפיות והמחירים זולים. מצד שני, אף אחד לא מדבר אנגלית, אין מה לעשות שם ומדובר במדינת דיקטטורה מבעסת למדי (ויסלחו לי כל חברי הפורום יוצאי מולדובה אבל הם יודעים שזו האמת...)

אם אתה לא רוצה אסיה, ומוכן לנסות נשים לא-סלביות, יש כמה אפשרויות:

* בקריביים - הרפובליקה הדומיניקנית - יש חופים, יש בתי מלון טובים, כולם מדברים אנגלית והעיקר יש אוסף ענק של מולטיות ונשים כהות עור נפלאות שישמחו לפנק אותך במחירים סבירים ביותר. אחלה מדינה לנסוע עם הח'ברה.
* אמריקה הלטינית - פנמה או קוסטה ריקה. בשתיהן יש ערב רב של בנות מכל רחבי אמריקה הלטינית, במחירים סבירים, ובנוסף מדובר בשתי ארצות די מעניינות, עם חופים, ג'ונגלים והרבה מה לראות. קוסטה ריקה מעט יותר מסוכנת.
* דרום אמריקה- קולומביה נהדרת, עם הנשים הלוהטות בעולם, חיי לילה נהדרים ומחירים מצוינים. גם אין מה לדאוג יותר מדי מפשע, למרות התדמית. קרטאחנה יפייפיה, ומדיין, שפעם הייתה מרכז הקוקאין העולמי, יודעה בתור העיר עם הנשים היפות ביותר בדרום אמריקה.
*ארגנטינה - מדינה עם כלכלה בקריסה היא תמיד יעד טוב. הארגנטינאיות יפות, הערים נהדרות, המחירים זולים מאוד והבשר מצוין.
* ברזיל - אולטימטיבית, עם נשים מכל הסוגים, גישה פתוחה מאוד לסקס ואווירת מיניות ליברלית בכל מקום, ובתי זונות מדהימים בערים הגדולות. שתי הבעיות העיקריות במדינה הזו הם המחירים, שנוטים להשתולל בכל תחומי התיירות בשנים האחרונות, והפשע, שהופך את ברזיל לפעמים למקום מסוכן, גם בערים הגדולות וגם באיזורי הנופש ובחופים. עדיין מדובר במדינה מופלאה.

5
סיפורי אלף לילה ולילה.חרסון היא עיירה שנראת כמו עזה ביום טוב הבנות שם נמצאות ברוב אתרי ההכרות ומחפשות את האביר על הסוס הלבן שיבוא ויוציא אותם משם אבל לא נראה לי שהם טפשות שיקנו אותם ב 2 כוסיות וודקה זולה.גרמניה-המבורג ופרנקפורט או פראג או בוקרסט.רוסיה-יקר רצח

6
חברים אני לא יודע למה לסבך את החיים.
לסוע לאוקראינה יותר מסובך בתקשורת עם הבנות ובמיוחד כשלא יודעים שפות
אפשר אמנם לזיין יחסית חופשי בנות צעירות שמתות על זרים
אבל צריך לקנות משקאות ולפנק אותן ולא תמיד הן מקצועיות בפינוק או מגולמות איפה שצריך
בקיצור הזול יוצא יקר אבל זו חוויה למי שרוצה להשקיע וכנל רוסיה
צריך גם להיזהר מהעוקץ במקומות הללו.

יכול להיות סופר מסוכן ללכת עם אחת כזו שאחר כך תגיד שאנסת אותה ותצטרך לשלם סופר ביוקר שוחד או פיצוי או מכות

אם המטרה לזיין נטו פצצות אז המדינה היא גרמניה
20-30 יורו מחיר לסקס פצצות עולם מכל מזרח אסיה שבאות לעבוד שם

כשזה המחיר הבסיסי אז 50/60 יורו מחיר של תיתוקיה בתלאביב
כבר יקנה לך שתי בחורות או שירות סופר ליברלי מבחורה אחת

הולנד, בלגיה, צ׳כיה גם מעולות

ממליץ לך לקרוא חיוויות שלי מגרמניה ולהבין שזה המקום

9
אני הייתי בגרמניה בחודש דצמבר היה אומנם שלג וקר מאוד . אבל היה בחורות פצצות ברחובות באמת מבחר עצום של נערות עובדות .בגיל ה20 + באמת גן עדן האיתי בBERLIN רחוב Bülowstraße יש שם CABIN כזה וחנות סקס שם הולכות לך מלא בחורות ועומדות ליד התחנת רכבת שם וברחובות ליד גם כן יש מלא אני האיתי עם איזה רומניה אחת שניסתה לעקוץ אותי. עלינו למלון שילמתי את ה10 יורו למלון או 6 לא זוכר.סהכ' ראתה שאי אפשר לעקוץ אותי.התחילה במציצה מקונדמת.עד שעמד טוב וזיינתי אותה עוד איזה 15 דקות סהכ הייתי היתה איזה 20דקות משהו כמו תיקתוקיה אבל בחורה שווה והיה לי כיף. לגרמניה בישביל סקס בתשלום אני יחזור באחלט . אגב באמבורג גם כן יש מלא אבל שם יותר יקר לא יודע למה.ותזהר מהגרמניות הזונות הם נוכלות שחבל על הזמן ימצצו לך את הארנק . לך רק על הבחורות שעובדות שהם לא גרמניות . הונגריות בולגריות רוסיות וכול'

10
למרות כל מה שכתבתי למעלה, מסכים לגבי גרמניה.
אם אתה רוצה לחוות גן עדן - סע עכשיו, בקיץ, לקלן או דיסלדורף (או לאמסטרדם), שכור רכב או קח רכבת לכיוון העיר Bruggen, ליד הגבול עם הולנד, ולך למועדון Goldentime.
תמורת 60 יורו כניסה, תוכל לבלות שם יום שלם, כולל ארוחת צהריים, פיצה וארוחת ערב, בירה ומשקאות קלים, הכל כלול במחיר כניסה, יחכו לך עשרות בנות מרחבי היבשת, במצבים שונים של התערטלות, מכל הגדלים ומכל הסוגים. 50 יורו יקנו לך חצי שעה של עושר, כולל מציצה בלי, זיון בחדרים מפוארים או בבקתות עץ בחוץ, ועם חלק מהבנות גם GFE מושלם. בין לבין תוכל להתרווח על כיסא נוח בחוץ וליהנות מהנימפות הערומות המסתובבות מסביב. ככה בשביל 300 יורו תבלה יום שלם, כולל ארוחות, כולל 3-4 בחורות, כולל הכל. לא תמצא את זה ברוסיה, באוקראינה או אפילו בהולנד.

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”