אוינק אוינק המורה לכימיה ואוקטביה התלמידה התמימה ![]()
שלום חברים יקרים. שמי אוינק אוינק ואני מורה לכימיה. בכיתה שלי יש תלמידה מאוד בעייתית ששמה אוקטביה. אוקטביה עושה כל דבר אפשרי בשיעורים חוץ מללמוד, ותמיד מלקקת סוכריה על מקל.
עקב השטויות של אוקטביה בשיעורים היא נכשלה במבחן בכימיה ונאלצה לעשות מבחן חוזר בכימיה בעל פה, איתי בכיתה כמובן 
ישבתי בכיתה וחיכיתי לתלמידה אוקטביה. באיחור קל אוקטביה הופיעה בכיתה וחייכה לעברי. אוקטביה לבשה חצאית סקסית וחולצה לבנה מכופתרת שהייתה קשורה מעל הפופיק. על ראשה של אוקטביה היו שתי קוקיות והיא מצצה סוכריה גדולה על מקל 

"שלום המורה אוינק אוינק" אמרה בשובבות אוקטביה.
"שלום אוקטביה, בואי תשבי לידי. התכוננת למבחן בכימיה נכון?" שאלתי את אוקטביה בעודה מתיישבת לידי.
"כן בטח שהתכוננתי!"
ענתה לי אוקטביה בשמחה.
"מצויין! אז את בטח יודעת מה זה נכון?" שאלתי את אוקטביה והצבעתי על הדף הבא שהיה מונח מולי על השולחן:

"כן בטח זאת הטבלה המחזורית!"
אמרה בשמחה אוקטביה.
התחלתי לעבור עם אוקטביה על כמה יסודות... את רובם היא לא ידעה ככה שמיד ראיתי שהדרך שלה לנכשל מאוד קצרה
מה שכן מאוד אהבתי שהיא ידעה מה עושים עם סיליקון 
ושקריפטון זה משהו של סופרמן 
"תגידי אוקטביה את חייבת כל הזמן ללקק את הסוכריה הזאת?" שאלתי אותה והבטתי בלשונה הרטובה שנעה בחושניות על הסוכריה.
"כן אני או מלקקת סוכריה או מוצצת זין!"
הודיעה לי בשמחה אוקטביה ושנינו התפוצצנו מצחוק 
אוקטביה שלחה את ידה למכנסיי ושלפה משם את הזין הקשיח שלי. היא התכופפה והתחילה למצוץ לי בחושניות. שיחקתי לאוקטביה בקוקיות וחיפשתי בשבילה יסוד קשה במיוחד בטבלה.
"תגידי אוקטביה ולך יש איזה יסוד שאת יכולה להראות לי?"
שאלתי אותה בקריצה.
"הממממ כן יש לי יסוד!" אמרה אוקטביה בקולה הסקסי, נעמדה מולי והרימה את החצאית שלה. לפניי נגלה הטוסיק התפוחי והחצוף שלה! לא תאפקתי וצבטתי אותה בישבן 

"המורה!!!" צעקה אוקטביה בהלם והחטיפה לי סטירה 
אוקטביה התחילה לענטז מולי עם ישבנה. היא התכופפה והזיזה את החוטיני שלה הצידה. ראיתי מולי חור תחת יפייפה! משהו דה בסט!
התכופפתי לעברו וליקקתי אותו בחרמנות!
"היסוד שלי טעים? קדימה המורה תלקק לי את היסוד!" 
צעקה אוקטביה.
המשכתי להתענג על היסוד של אוקטביה וחשבתי לעצמי שאם היסוד של אוקטביה היה מופיע בטבלה המחזורית העולם היה מקום יפה יותר 
למרות שהיסוד של אוקטביה שם בכיס הקטן את כל היסודות שבטבלה נאלצתי בצער רב להודיע לאוקטביה שהיא נכשלה במבחן בכימיה 
"לא המורה אל תיתן לי נכשל אני יודעת כימיה!" צעקה אוקטביה בפחד ועשתה לי עיניים 
היא תפסה במהירות את הטבלה המחזורית והתחילה להגיד לי כמה יסודות שהיא ידעה אבל זה לא עזר לה... הנכשל שלי נשאר בתוקף 
אוקטביה הבינה שאין לה ברירה והיא תהיה חייבת להדגים לי איזה כימיה יש לה עם הזין שלי 

אוקטביה נצמדה עם ישבנה לפניי והמשכתי ללקק לה את היסודות בזמן שהיא משחקת לי בזין עם כף רגלה
נשכבתי על הרצפה ואוקטביה התיישבה על הפנים שלי עם ישבנה. אחחחח היה כל כך חמים ונעים מתחת לטוסיק שלה!

נשכבתי על הרצפה ואוקטביה התיישבה על הפנים שלי עם ישבנה. אחחחח היה כל כך חמים ונעים מתחת לטוסיק שלה!
אחרי שאוקטביה רקדה קצת על הפנים שלי היא העיפה אותי על המיטה (חחח כן כן יש לנו מיטה בכיתה
) והתיישבה עליי ב 69 
המשכתי ללקק לאוקטביה את החורים ואוקטביה ליטפה את המפשעה שלי והתעניינה איך קוראים ליסוד שלי?
"ליסוד שלי קוראים זין!" צעקתי לה בשמחה והמשכתי ללקק לה את היסודות תוך כדי שהיא מורידה את תחתוניי ושולפת משם את הזין הקשיח שלי 
אוקטביה טיפלה טוב טוב בפיה ולשונה בזין ובביצים החלקות שלי. טוב היא כבר רגילה לזה, זה ממש כמו ללקק סוכריה על מקל 
אוקטביה החליטה להפתיע אותי והתחילה לנשוך אותי בגופי עם שיניה החדות. היא חשבה שאני אצעק מהר אבל יצאה לה הנשמה עד שהוצאתי כמה צעקות טובות 

תפסתי את הסוכריה על מקל והתחלתי להצליף איתה על התחת של אוקטביה. אוקטביה התחילה לצעוק וחטפה ממני את הסוכריה
היא הפכה אותי על הבטן והצליפה לי כהוגן על התחת עם הסוכריה 

(חחח זה היה מטורף לגמרי כל התחת שלי בער
)
אחרי שאוקטביה נשכה אותי כהוגן בגופי, והתחת שלי בער מההצלפות עם הסוכריה על מקל
אוקטביה נשכבה על הגב וצללתי בין רגליה לעבר הכוס המתוק שלה
ליקקתי לה את הכוס בשקיקה ואחרי כמה דקות היא גמרה ברעידות והביטה לעברי בשמחה כאילו הרגע קיבלה 100 במבחן 
אוקטביה נשכבה על הגב וצללתי בין רגליה לעבר הכוס המתוק שלה אוקטביה כרכה את רגליה סביבי, העיפה אותי על הגב ורקדה עם ישבנה על פניי. היא סובבה אותי, תפסה שוב את הסוכריה והצליפה לי איתה על התחת כהוגן! שוב צרחתי בקולי קולות 
אוקטביה עלתה עליי לרכיבה והתחילה לקפץ עליי במרץ. היא נשכבה עליי עם גופה הסקסי ונשכה אותי בצוואר ובאוזניים
אחרי כמה דקות זחלנו לקצה המיטה והרמתי את אוקטביה באוויר. העפתי אותה במרץ על הזין שלי ונשאתי אותה לכיוון המראה. מול המראה הבטנו בשקיקה איך הטוסיק העסיסי של אוקטביה מקפץ באוויר 
אוקטביה החמיאה לי על הביצועים שלי ואמרה שלמורה להתעמלות יש מה ללמוד ממני 

התיישבתי עם אוקטביה על הספה והיא קיפצה עליי בפוזת הצפרדע החרמנית
"קוווההה קוווההה קווווהההה כן המורה יופי יופי!" צעקה אוקטביה ועודדה אותי לזיין אותה

לפתע המורה להתעמלות (הלו קיטי) קפץ לכיתה ושאל אם הוא יכול להצטרף
העפנו אותו מהכיתה והמשכנו בזיון.
בגלל שאוקטביה הייתה צעקנית מידי בתחילת המבחן אז החלטתי ללמד אותה לקח 
השענתי אותה על השולחן, חדרתי לכוס שלה מאחורה וביקשתי ממנה לכתוב 10 פעמים על דף:
"אני לא אצעק יותר כמו שרמוטה אוכלת בתחת" 

התוצאות לפניכם 
זיינתי אותה במרץ, צבטתי אותה בטוסיק וסטרתי על ישבנה, ועדיין יצא לה לא רע בכלל 

אחרי שאוקטביה סיימה היא הראתה לי את הדף ונתתי לה 100 במבחן הכתיבה תוך כדי זיון 
תוך כדי שהזין שלי בכוס של אוקטביה צעדנו לכיוון השידה. אוקטביה נשענה על השידה והמשכתי לפרק לה ת'כוס הדורש שלה 
אוקטביה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכנו בזיון 
זחלנו למיטה והזדיינו בכפיות פרועות ולוהטות 
מהכפיות התהפכנו שאוקטביה על הבטן. אוקטביה שכבה על הבטן וזיינתי אותה בהנאה בכוס החם שלה 
עברנו לדוגי מהיר ועצבני!
אחרי כמה דקות גמרתי בטירוף בכוס הרטוב של אוקטביה 

הודעתי לה חגיגית שהיא קיבלה 100 בכימיה והיא התנפלה עליי בחיבוקים חמים 

שלא תגידו שאני לא דואג לתלמידות שלי 

יום אחד ישנתי במיטתי החמימה כשלפתע התלמידה אוקטביה העירה אותי משנתי עם ישבנה 
"היי אוקטביה מה את עושה פה?" שאלתי אותה בהלם והסנפתי את ישבנה.
"התגעגעתי אלייך המורה אוינק אוינק, היה לי ממש כיף איתך!"
צעקה אוקטביה והתנפלה לי על הזין.
"המממ אין לי עוד מבחנים בשבילך... אבל את מוזמנת להשאר ולטעום עוד מהזין שלי!" אמרתי לה בשמחה והתחלתי ללקק לה את חורים 
אוקטביה מצצה לי ת'זין במציצה חמה ומטריפה ועלתה עליי לרכיבה הפוכה 
הקפצתי את אוקטביה על הזין שלי בזיון טרמפולינה קצבי והיא צהלה משמחה
ואז אוקטביה התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי ת'זין במציצה חמה ומטריפה 
אחרי כמה דקות מילאתי את פיה של אוקטביה בזרע חם! 
היא פתחה פה גדול ואמרה בחיוך: "המורה לכימיה אוינק אוינק!" ואז גרגרה את הזרע בגרונה 

מה אני אגיד לכם... זכיתי! 
יש לי בכיתה תלמידה נימפומנית חולת זין 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה ענק!!! 

הכתיבה על הדף תוך כדי הזיון היה מטורף לגמרי 

את תלמידה שובבה וחרוצה! 

Lavelle