חשוב לציין אני חדש בתחום המסאג וזו הפעם הראשונה שאני נכנס לדירת מסאג
הייתי אני והחברים קרוב לדירה הזאת אז היחלטתי להיכנס ולנסות איך העניין הולך
הגעתי לדירה צלצלתי בפעמון פתחו לי את הדלת קיבלה אותי בחורה שהכניסה אותי לחדר היא הציגה פרטים
לא התלהבתי מהמראה שלה אז ביקשתי לראות עוד בחורות אחרי זה באה אליי בחורה בשם קייטי רוסיה סקסית בטירוף וגוף מדהים
אז נכנסתי איתה הלכנו לחדר 200 שקל היחליפו ידיים היא יצאה ואמרה לי להתקלח אני נכנסתי למקלחת היתקלחתי
והיכנתי את עצמי אחרי שתי דקות מגיעה קייטי מתחילה להוריד את הבגדים ונגלה מול עיניי גוף מדהים וסקסי
היא אומרה לי לשכב על הגב וכך עשיתי היא התחילה למרוח לי שמן על הגב עם תנועות של הידיים העדינות שלה והנעימות
תוך כדי היא פיתחה איתי שיחה היא הייתה מאוד חמודה
ואחרי זה שמה לי מגבת על הגב ועלתה עליי בעמידה מכיוון שאני בן אדם גבוהה וגוף גדול יחסית כמעט לא הירגשתי אותה
אחרי זה היא אמרה לי לשכב על הגב וכך עשיתי היא שמה על הציצים שלה שמן (יש לה ציצים ממש יפים טבעיים ועומדים)
ועלתה עליי עשינו 69 הרגלים שלה לכיוון הפנים שלי והפנים שלה לכיוון הרגליים שלי
היא החלה לשפשף את הציצים היפים שלה בבטן שלי ופנים ובזין אחרי זה היא שמה שמן על הגדול שלי(הזין)והחלה לעשות לי ביד היא תפסה את הידיים שלי ואמרה לי תשים אותם על הציצים שלי ותמשש אותם בעדינות אז שיתפתי איתה פעולה
תוך כדיי שהיא עושה לי ביד .מה אני אגיד לכם תענוג ואז הגיעה הגמירה הנעימה
היא נגבה את הגדול קמה מעליי והלכה להתקלח אני חכיתי עד שהיא תסיים וגם אני נכנסתי למקלחת
שנינו התלבשנו אמרתי לה שלום ונשיקה על הלחי ויצאתי
מה אני אגיד ממש תענוג הבחורה נותנת יחס טוב מומלץ מאוד
מקווה שנהניתם