כ יותר הזוי מזה אין - סקס אדיר

יותר הזוי מזה אין

1
מתחיל את הסיבוב בהר ציון בשעה 9 בערב סיבוב על גבי סיבוב ואין כלום מעניין באופק. .
בסביבות הדעה 10 רואה דמות חדשה ליד הכספומטים מנסה להיתקרב כבר נחטפה , ממשיך בסיור אחרי חצי שעה ניתקל בה ישר מעלה אותה פרטים בדרך למקום שקט מגיעים עוברים לאחור סמול טוק שואלת מהיכן אני ברגע ששמעה נכנסה להלם קל ואמרה שגם אני משם מסתבר שאני מכיר את אחים שלה ,הסמול טוק עבר לארוך אחר כך הציעה בנחמדות לעבור למלון קטן להעביר איתי את הלילה רק לשלם על החדר 200 ,
מגיעים לחדר

ביקשה קצת עזרה ביצירת קשר עם המשפחה שיעזרו לה קצת מה אתם הייתם עושים במקומי עוזרים פונים למשפחה אוו מתעלמים?

עוברים למיטה סקס מטורף וכול זה ללא תשלום רק השכרה של החדר 60 להתחלה וכול שעה נוספת 20 .
אחרי הסקס הציעה לקפוץ לקנות אוכל לשנינו לבינתיים ממתין שתחזור ומדווח

לסקרנים

גיל 41 תאמינו אוו לא היא כבר סבתא לכו תבינו התחתנה בגיל 17
מוצא ישראלית מרוקאית
שיער בלונד
עניים שחורות
חזה לא גדול בא בול לגודל היד
רזה אבל לא מקל בקיצור מילף אמיתית

יותר הזוי מזה אין

3
סיילנט לגבי שירן אומנם שלמתי 200 , אבל מי אמר אוו שקיבלתי אוו שחטפתי תיקתוק באותו רגע זו הייתה אופציה היחדיה אוו להעלות גמורה מחוקה מהצד השני של הכביש, מה שניקרא גמירה מאולצת לשמוע גמורה מתנדנדת משמיעה קולות חנק לקולות הבולבול שלך זה היה עדיף על לסגור את היום איתה ,
ועוד דבר סקס עם אישה על סמים אוו בלי הוא שונה לגמרי.
לגבי הבחורה מאתמול מהסיטואציה ההזויה לא שאלתי לשמה טעות של טירון מתחיל,
עכשיו שאני לא מדווח מהפון אפשר לדווח כמו שצריך.
אספתי אותה קצת אחרי 10 וחצי נסענו מאחורי הכספומטים הוצאתי 100 שקל הון עבר לשלטון לפני שגילתי את כול הסיפור ,
עוברים למושב האחורי המכנס ירד ,] וסתם בספונטניות היא אמרה שאני חמוד ולא דומה לשאר הגברים שבאים לפה,שאלה מהיכן אני,
פה התחיל הקטע ההזוי המכנס עלה בחזרה עברנו לשיחה של משהו כמו 40 דקות ,ביקשה לרדת לקנות משהו ושאני יחכה לה באותו מקום משום מה זרמתי עם הבקשה (תזכורות קיבלה 100 שקל ולא עשינו כלום).
אחרי רבע שעה חזרה והציעה בעצמה בואו ניסע לחדר לא מפריע לי להעביר איתך את הלילה שם , ביקשה לעבור רגע באיזה מקום לקנות משהו , מגיעים לחדר הוציאה את 100 שנתתי לה קודם ושילמה עבור שעתיים לחדר שזה 80 שקל לאחר מכן הציע לקפוץ לקנות משהו לאכול לשנינו קיבלה פון שהציעו לה בו 500 שקל לשעה במלון פה הבנתי שאם היא תחזור זה יקח הרבה זמן ניכנסתי להיתקלח אחרי המקלחת פשוט הלכתי לא נישארתי לבדוק אם היא תחזור.
ממה שהבנתי מדבריה היא גם מארחת בדירה משער ששם המחיר שונה

adirsh232013-08-05 12:51:03

יותר הזוי מזה אין

4
א.באמת סיפור הזויי
ב.אני אישית לא הייתי מתערב אתה מכיר את האחים וזה יכול לא להגמר בטוב,זה יהיה קשה לספר להם שיש להם אחות זונת רחוב ובאותה נשימה להסביר שגם דגמת אותה וגם נמנה לאוכלוסיית דורשי מין בכסף.
ג.אם היא נותנת שירות טוב הייתי חוזר אליה ומשלם הפעם.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”