כ אלנבי 26 תל אביב חוויה עם קייטי - סקס אדיר

אלנבי 26 תל אביב חוויה עם קייטי

1
טוב כולכם מכירים את דירת המסאג ברחוב אלנבי 26
חשוב לציין אני חדש בתחום המסאג וזו הפעם הראשונה שאני נכנס לדירת מסאג
הייתי אני והחברים קרוב לדירה הזאת אז היחלטתי להיכנס ולנסות איך העניין הולך
הגעתי לדירה צלצלתי בפעמון פתחו לי את הדלת קיבלה אותי בחורה שהכניסה אותי לחדר היא הציגה פרטים
לא התלהבתי מהמראה שלה אז ביקשתי לראות עוד בחורות אחרי זה באה אליי בחורה בשם קייטי רוסיה סקסית בטירוף וגוף מדהים
אז נכנסתי איתה הלכנו לחדר 200 שקל היחליפו ידיים היא יצאה ואמרה לי להתקלח אני נכנסתי למקלחת היתקלחתי
והיכנתי את עצמי אחרי שתי דקות מגיעה קייטי מתחילה להוריד את הבגדים ונגלה מול עיניי גוף מדהים וסקסי
היא אומרה לי לשכב על הגב וכך עשיתי היא התחילה למרוח לי שמן על הגב עם תנועות של הידיים העדינות שלה והנעימות
תוך כדי היא פיתחה איתי שיחה היא הייתה מאוד חמודה
ואחרי זה שמה לי מגבת על הגב ועלתה עליי בעמידה מכיוון שאני בן אדם גבוהה וגוף גדול יחסית כמעט לא הירגשתי אותה
אחרי זה היא אמרה לי לשכב על הגב וכך עשיתי היא שמה על הציצים שלה שמן (יש לה ציצים ממש יפים טבעיים ועומדים)
ועלתה עליי עשינו 69 הרגלים שלה לכיוון הפנים שלי והפנים שלה לכיוון הרגליים שלי
היא החלה לשפשף את הציצים היפים שלה בבטן שלי ופנים ובזין אחרי זה היא שמה שמן על הגדול שלי(הזין)והחלה לעשות לי ביד היא תפסה את הידיים שלי ואמרה לי תשים אותם על הציצים שלי ותמשש אותם בעדינות אז שיתפתי איתה פעולה
תוך כדיי שהיא עושה לי ביד .מה אני אגיד לכם תענוג ואז הגיעה הגמירה הנעימה
היא נגבה את הגדול קמה מעליי והלכה להתקלח אני חכיתי עד שהיא תסיים וגם אני נכנסתי למקלחת
שנינו התלבשנו אמרתי לה שלום ונשיקה על הלחי ויצאתי
מה אני אגיד ממש תענוג הבחורה נותנת יחס טוב מומלץ מאוד
מקווה שנהניתםקריצה

3
הי

לא מסכים עם מסקנות הפוסט של האוסדאס למעלה !!! תזהרו לפני שאתם מגיעים לקטי הזאת !!! בייחוד אם אתם מחפשים מישהי שתתן לכם יחס טוב (אלא אם אתם אוהבים שעושים לכם סשן של סאדו מילולי כלול בתשלום - אני לא אוהב).

מעשה שהיה כך היה:

הייתי לא מזמן באזור אלנבי 26 עם חבר, ונזכרתי בפוסט על קטי בפורום. את אלנבי 26 אני מכיר הרבה זמן מאז שהייתי הולך שם לליזה (וגם לטניה) באופן די קבוע.

בקיצור הצעתי לחבר להיכנס לשם ואמרתי שמישהו המליץ לי על קטי. בתקופה האחרונה נכנסתי עם בנות נוספות משם : מקס, נוי ולורן.
אולי אדווח בפוסט נפרד בהמשך.

בקיצור, הגענו וביקשתי מהפקידה להיכנס עם קטי, למרות שלא הכרתי ולא ראיתי אותה אף פעם קודם. כל זאת עקב ההמלצה לעיל."היא בטיפול" אמרה הפקידה.

התיישבנו יחד עם עוד שנים או שלוש גברים נוספים שחיכו בסלון. טוב , אלנבי 26 זה לא המקום הכי דיסקרטי בעולם, אבל זה משום מה הפסיק להטריד אותי בשלב מסוים מאחר שהתרגלתי כבר למקום...

כשקטי יצאה מהטיפול החליט חברי שישב איתי שהוא גם רוצה להיכנס איתה, כי היא נראית הכי סקסית ואולי כי אני רציתי.... לא משנה. סוכם ביננו שאני אכנס ראשון ואחר כך אחכה לו.

מסתבר שלפחות אחד מהגברים שישבו בסלון רצה גם הוא להיכנס איתה אבל הפקידה אמרה לו שיש כבר הזמנות שלנו. כמו כן, עוד מישהו שלא היה בסלון אלא באחד החדרים הצדדיים צעק לפקידה שהוא גם רוצה להיכנס עם קטי והפקידה ענתה לו שקטי לא רוצה להיכנס איתו. זכותה.

בקיצור נכנסתי ל 40 דקות. אצלי זה כלל להכנס ל- 40 דקות כי לא אוהב להילחץ ולמהר. רוצה לקבל את הטיפול באיזי.

קטי התפשטה ובאמת יפה וסקסית גוף נשי, לא שמנה או משהו אבל גם לא מקל. ציצים יפים. עיניים בהירות בקיצור מבחינת מראה אין טענות.

אבל כאן התחיל העניין. לאחר שפתחה בטיפול היא גם התחילה לדבר. היא לא שתקנית. בעיית הבעיות איתה היא שהבחורה שרוטה כנראה יתר על המידה. ולא לחיוב.

לי נוצרה במהלך הטיפול הרגשה לא נעימה כאילו קטי מתנשאת וביקורתית כלפי במידה רבה. וזה בלשון המעטה.

הנה קטעים נבחרים מהשיחה:

"היית עם ליזה" נכון ? היא שאלה. "כן" עניתי. "הייתי קבוע שלה במשך חמש או שש שנים". אני לא מבינה איך היא הייתה עושה לך מסז' עם השערות האלה שלך המשיכה (אני באמת שעיר).אמרתי: "גם אני לא יודע איך , אבל בטוח שבמשך כל החמש שש שנים היא (ליזה) לא אמרה לי ככה".

איך קוראים לך ? שאלה אותי. קוראים לי ... (שם בדוי) עניתי. אתה יודע רוסית ? שאלה . "קצת" עניתי וזרקתי משפט קצר ברוסית. אתה ממוצא רוסי ?
לא עניתי, אבל יש לי ידידה טובה ממוצא רוסי אז למדתי קצת. מאיפה את ברוסיה ? שאלתי . מה אתה עורך דין שלי ? ענתה השרוטה במפתיע וקטעה את השיחה, כאילו שלפחות הצצתי לה בתעודת הזהות, חיטטתי לה בתיק, או חדרתי לפרטיות הכמוסה ביותר שלה.

בתחילת הטיפול כשעוד לא הבנתי לאיזה כיוון מכוונות השריטות, שאלה אותי : מה אתה צוחק כל הזמן ? עניתי: "עדיף על פני לבכות לא ?". לקראת סוף הטיפול כשראתה כנראה שהיציאות שלה לא עשו לי נעים, שאלה כאילו בנימת נצחון : "איפה חוש ההומור שלך ?"

הטיפול עצמו היה סביר, סטנדרטי, יש טובות יותר (למשל ליזה וטניה שהיו בעבר שם), יש באותה רמה ויש טובות פחות (למשל המתקתקות או חסרות הסנכרון למיניהן למשל).

אני יצאתי מהטיפול. חברי, שהמתין בינתיים בסלון שאל בשקט : נו איך ? "חכמולוגית" עניתי לו.

חברי נכנס ואני חיכיתי לו כמו שקבענו.

כשיצא שאלתי אני : נו איך ? "איכס, לא נחמדה, חבל שנכנסתי איתה" ענה. מה קרה ? שאלתי. "לא מתנהגת יפה, עושה הרגשה לא טובה, איכס"
האמת שכמו שאני מכיר את החבר הזה, גם לו יכולות לפעמים להיות יציאות לא נעימות, אז אולי היה ניתן לשער מראש את התגובה של השרוטה ליציאות האלה ולהציע לו לא להיכנס איתה.
אבל כמו שנאמר כשהמה שמו עומד - דבר ללמפה...

לסיכום קטי אולי בחורה סקסית אבל יש דברים מעבר לסקסיות כמו איך לגרום הרגשה טובה ללקוח שאולי תרצה שיחזור אליה.
כנראה שלגבי היא לא רוצה את זה.

תסיקו מסקנות בעצמכם.

גלשני

8
בוא נעשה סדר לגבי קטי . היא כבר עובדת שם 4 שנים . היא עובדת שם כמעט כל יום במשמרת ערב . אני יצא לי אז לפני שנים לדגום אותה שהיתה חדשה . היא היתה רעננה מאוד שירותית וכיפית מאוד ואפילו יצא לי להתנשק איתה בפה . נכון היא חופרת הרבה . אבל בזמנו הם היו חפירות שהובילו לכיף בחדר . אני מניח שבמשך השנים מכל הגברים המוזרים והפריקים שמגיעים אליה כל הזמן וגם עצם העובדה שהיא תקועה שם זמן רב כדי להתפרנס אכן עשה משהו רע לאישיות שלה כולל רגשי נחיתות שהיא פיתחה במשך השנים . זה קורה להרבה בנות במקצוע . כמו לקרן מגבעון שעובדת היום בלי חשק בקרליבך .זה קורה להרבה בנות ותיקות בתחום . אני אישית כבר לא חזרתי אליה אחרי 5 מפגשים שהייתי איתה בשנתה הראשונה . כי היה מיצוי מהיר . וגם נכון היא מקשקשת הרבה . בקיצר אין כמו לדגום את החדשות שנכנסות לתחום הזה . יש את אלמנט הרעננות והתמימות שקיים לפחות שנה אצלהם . לא שווה לחזור לבנות וותיקות אפילו שהיו אלילות בעברן .

oreniko2013-08-13 23:44:46
החיים הם מה שאתה עושה מהם

10
צעיר לנצח,מצד אחד נשמע,שהיא נחמדה,אך ברגע שגם הצד השני 'מחזיר' בשאלה,מסתבר שהיא מתהפכת

אני הייתי בזמנו עם אירינה,בחורה יפה וסקסית,אך ברגע שהכסף החליף ידיים והתפשטה,מאוד אכזבה אותי,אסור לגעת לה בשיער,או

למטה,פוקדת עליך לשבת,לא אוהבת שמלקקים לה הפיטמות,אז מה את עושה שם,מה את כן עושה,תמורת האתנן ?

מישהו יודע באיזה ימים ושעות קטי עובדת,תודה

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”