כ הספא ברח' המנוף ברחובות - סקס אדיר

הספא ברח' המנוף ברחובות

1
שלום לכולם,
אחרי שמזמן לא הייתי בספא ברחובות שנמצא באותה בעלות של הספא ברח' האורגים בחולון, ( אח, הדלק, הדלק...), יצא לי להיות במקרה באזור רחובות כמה פעמים בשבועיים האחרונים, ופתאום הרמתי טלפון לשם ושמעתי שעדיין עובדות שם המעסות הותיקות והזכורות לטוב ליסה, שרון ושיר ( שגם נמצאת לפעמים בחולון ).
נזכרתי שלשלושתן הייתי אוהב לבוא, וגם כתבו עליהן בפורום דברים טובים בזמנו. קיש, בטח תוכל למצוא את השרשורים הישנים...
ליסה היא רוסיה בלונדינית, בעיניי אחת המעסות היפות ביותר בשוק כיום, היא בערך בת 40, אבל ממש לא נראית בגילה, היא עושה עדיין עיסוי ארוטי מדהים ומושקע. שרון, שזכור לי שבזמנו "אחים שלו גברים" החמיא לה מאד, בחורה מלאה, אבל גם כן "יש עליה", עושה מסאז' מאד חושני, לא השתנתה בכלל ביחס המיוחד שלה. ושיר - בחורה תימניה רזה עם בטן שטוחה וציצי שפיצי, גם כן חמודה ועושה טיפולים טובים מאד בעיניי.
יש שם גם חדשות מפעם לפעם, עליהן אני עדיין לא יכול להמליץ, אולי עם הזמן... הטל' שם: 050-3333905אבשלום2013-08-19 16:49:16
מחפש את הדבר האמיתי!

הספא ברח' המנוף ברחובות

3
מבין אותך אוהב סבתות, למרות שבערב בדרך כלל די שקט שם ולא נראה לי שמישהו עלול לזהות אותך. לפחות עוררתי בך את החשק...
המליצו לי גם על פאולה שעובדת באורגים 1 בחולון ברביעי וחמישי בבוקר, לא ראיתי אותה עדיין, אבל הבנתי שהיא משהו - משהו, רוסיה גבוהה ובעלת חזה גדול, בת 40 בערך, יפה מאד בפנים ( לא פאולה הקולומביאנית כמובן! ). אולי שווה לך לבדוק אותה, אוהב סבתות.
מחפש את הדבר האמיתי!

הספא ברח' המנוף ברחובות

7
[QUOTE=משוגע לעיסוי] עגלות ותקתוקיה  מקום  פח זבל[/QUOTE]

וואלה אחי הגזמת עם האורך של התגובה הפעם...

תקתוקיה-אפשר להוריד
גם את המילה עגלות-כולם יודעים שהם עגלות
מקום-מילה שלא נותנת דבר ומשמעות לדיווח
גם המילה פח מיותרת כשאתה מוסיף לה את המילה זבל.

אני הייתי נשאר עם שתי מילים שמשאירים את אותה דעה.

"תקתוקיה זבל"

זהו מספיק אחי,לא צריך להרבות במילים ובטח לא בהברות או באותיות.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”