כ איך עושים סקס??? - סקס אדיר

איך עושים סקס???

1
השאלה שלי אולי תשמע לחלקכם קצת תמוהה או אולי מפגרת אבל לפי מה שקראתי בפורום ואני די חדש פה,יש פה לא מעט אנשים עם ניסיון וידע מיני לא קטן שאולי יוכלו להסביר לי איך עושים סקס נכון, ואני אפרט:
אני לא אידיוט שלא מבין בסקס, אני מבין ויודע איך לפנק אישה במין אוראלי העניין הוא שלפי מחקרים שקראתי רק בערך 20 אחוז מהנשים נהנות מחדירה ורובן המוחלט של הנשים פשוט לא נהנות מהחדירה ולכן לא הרבה גומרות מזה.
לעומת זאת במין אוראלי אם הגבר יודע מה לעשות כמעט כולן יגמרו.
האמת שמבלי להשוויץ או משהו אני תותח במין אוראלי( אני אחד הטובים אם לא ה… ב״צלילות״).
העניין הוא שאני נשוי לאשה שהיא גם הייתה הייתה הראשונה שלי, הכרנו בגיל די צעיר, וכשאני איתה במיטה היא תמיד גומרת מזה שאני יורד לה אבל אף פעם ( ואנחנו 10 שנים יחד) היא לא גמרה מחדירה.
הייתי עם בחורות עובדות ושכבתי איתן וגם איתן אותו סיפור רבות מהן גמרו כשירדתי להן וחלקן לא.
אני יודע לזהות עם בחורה גמרה באמת או שזה זיוף
אבל מחדירה לא. אפילו לא אחת.
מה שאני לא מבין זה האם הבעיה היא אצל אשתי שאולי היא לא נהנת מחדירה?
אולי היא באמת מה20 אחוז.
אולי אני לא יודע לחדור כמו שצריך?
אולי יש תנוחות מסויימות?
אני אסכם זאת ב2 שאלות:
1. אם אשתי או כל אישה אחרת כן נהנת מחדירה אז לחדור אליה אחרי שהיא גומרת מזה שאני יורד לה או להפסיק שניה לפני ואז לחדור?
2. אולי כל הבחורות שהייתי איתן פשוט לא נהנות מחדירה והבעיה לא אצלי.
נ.ב לא בשביל להשוויץ אלא כדי שלא תחשבו שאני גומר מהר ואז היא לא מספיקה לגמור ,אני לא גומר מהר , ממש לא.
תודה מראש. וסורי אם זה היה קצת ארוך ומתיש.

איך עושים סקס???

2
[QUOTE=איציק תל אביב 29]
האמת שמבלי להשוויץ או משהו אני תותח במין אוראלי( אני אחד הטובים אם לא ה… ב״צלילות״).
[/QUOTE]
אז הנה הנגטיב שלך:
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

איך עושים סקס???

3
[QUOTE=איציק תל אביב 29]
1. אם אשתי או כל אישה אחרת כן נהנת מחדירה אז לחדור אליה אחרי שהיא גומרת מזה שאני יורד לה או להפסיק שניה לפני ואז לחדור?

[/QUOTE]
קבל את תשובתו המנומקת של רימינג מעשי בנושא:
[QUOTE=רימינג מעשי]

חברים, שנתי נדדה הלילה וכפי שאתם יודעים, אין כמו שני הלבלרים לספק לי את המזור.צחוק
אי לכך ברשותכם, לפתוח את פינת הינשוף הפלצן, בו נבחן את אימרות השפר השבועיות של לבלרי המחמד של השרחוניקית הידועה לכל. השבוע לא נאלצתי להמתין זמן רב , שכן תאוותי עלתה בידי ( ולא אוננתי מהסיפורים של השניים יא חולי נפש) ישר על יריית הפתיחה.

אז השבוע היה לנו את סיפור הרובוטיקית הרוטטת.
קודם לבלר אורגינל

שרון נשכבה על הגב ופיסקה את רגליה... הורדתי את הטייץ ואת החוטיני שלה וצללתי לעבר הכוס הורדרד והמתוק שלה. ליקקתי לה במרץ במשך כמה דקות עד שהיא רעדה, התפתלה, התנשפה וגמרה כשחיוך רחב מרוח על פניה חיוך גדול
"ווווואאאאווו זה היה מדהים! אני רואה שיש לך הרבה כישורים!" אמרה שרון והמשיכה לחייך לעברי
בחיוכה הממיס... חיוך גדול

ולאחריו פקושה שלא החמיץ פסיעה וכמעט ושכפל את החוויה של הלבלר אחד לאחד

שרון מתנשפת קלות למגע לשוני הזזה על שפתותיה בקצב כאשר אני מרגיש את לשוני מרקדת

לה בכיף. שרון רגועה במעט ולאט לאט היא מתחילה לנוע בחוסר שקט ומכניסה ומוציאה

אויר מראותיה, הרגשתי ברעידות גופה שהיא מתענגת לה מעצם הירידה, הגברתי במעט את

קצב לשוני הרצה בין שפתותיה ושרון מגבירה את תנועות גופה התחתון בעוד אני מתבונן בה

ורואה אותה עומדת לגמור, מרגיש את תזוזות רגליה המפרכסות מעט....שרון לא יכלה יותר

לשאת את מגע לשוני וגמרה לה תוך כדי שאני מרגיש זאת ומפסיק לאט לאט את פעולת לשוני

בין שפתותיה.

שרון אומרת לי "הירידה שלך הייתה מעולה! " ומסמנת לי אצבע כלפי מעלה. שאלתי

אותה "נהנת" והיא ענתה "כן" .לא היה מאושר ממני באותו הרגע.

אממה, השניים גם מציגים בפנינו את אותה הפתעה: אלמט היפוך הצוקהרה ליחצניםצחוק

קודם לבלר,

בהפתעה גמורה שרון שוב הפכה אותי על הגב וקפצה על פניי עם ישבנה המקפץ צחוק Tongue
היא עלתה עליי ל-69 והתחילה למצוץ לי את הביצים ואת הזין... לנשוך אותי בצדדים... מה שהקפיץ אותי כהוגן! צחוק ובהמשך היא עשתה לי את מציצת הפוליש המדהימה שלה! Tongue
ליקקתי לה בשקיקה את שני החורים והתענגתי על מראה הגלריה האחורית שלה שהייתה פרוסה לפניי במלוא הדרה... גררררררררררררר

ולאחר מכן פקושה

לפתע שרון התהפכה כשהיא תופסת אותי בכתפיים עם רגליה והפכה אותי, כך שנשכבתי על

הגב וראשי בין רגליה. היא התחילה לקפץ על פניי עושה לי זיון פנים .... תוך כדי נשיכות

קטנות ומטריפות שלה על בטני והצדדים כאשר אני נקרע מצחוק ומלקק לה את החורים הרטובים

שלה. זה היה פשוט מדהים! שדונית קטלנית!!!

ואני אסביר את עצמי: יודע כל מי שהביא פעם בחורה לאורגזמה שלאחר מכן לפחות במשך דקה שניים ( במקרה של ספורטאית ומדריכת כושר כמו השרחוניקית שלכם) גוף האישה פועם עד שהיא תופסת את נשמתה וחוזרת לעצמה. הייתי מצפה לשמוע לפחות מאחד מכם תאור לקוני על כך שעצרתם לרגע ונסיתם לתפוס נשימה. אך מה עושה השרחוניקית? הרי אין לה זמן לבזבז, אז היא הפכה את שניכם כמו איזה סטייקים והמשיכה את הגריל.צחוק

לא דובים , ולא יער. לא אורגזמה, ולא בטיח.

שמעתי כבר על זיופי אורגזמה , אבל שניכם יצאתם צמד יחצנים דבילים ועצלים. לא מספיק שאתם מנסים, שוב , בפעם האלף , למכור לנו נפיחה כדיווח סקס, לפחות תתאמצו קמעה על מנת שהוא יצא קרוב למציאות.

[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

איך עושים סקס???

5
אחחחחחחחחח סוף סוף נושא חביב שהפרופסור ישמח לתת עליו את הדעת.

לגבי הבעיה גם אני הייתי באותה הבעיה.

אלוף בצלילות מוציא גמירות לבחורות מגיל צעיר עד גיל מבוגר.
הכי קל לבחורה להגיע לגמירה ממין אוראלי נקודת ג'י ליקוקים בדגדגן והיא צורחת.
רוב הנשים לא יכולות לגמור בצורה המיסיונרית.
הצורה הכי טובה לאישה לגמור מחדירה היא ברכיבה, אבל רכיבה שהיא יושבת על הזין ונעה קדימה ואחורה בתנועה של ספונגה על הריצפה... ככל שההצמדות שלכם תהיה קרובה כך המגע הרגש והגמירה המיוחלת.
אם אישתך צעירה זה לא קורה זה בגלל הגיל... אישתי הצליחה לגמור בצורה הזאת רק אחרי 10 שנות נישואין ואחרי מספר לידות.
כיום לעיתים רחוקות היא מצליחה לגמור גם במיסיונרית תלוי בטכניקה וכמה היא חרמנית.
עוד שיטה לגמור מחדירה היא שיטת הקומבינציה.
הבחורה שוכבת על הגב אתה על הבירכים חודר אליה במיסיונרית בזמן שהיא מאוננת על הדגדגן.

זהו בגדול על קצה המזלג.

לסיכום-

אישה גומרת מחדירה אחרי גיל 30 ואחרי לידות ואחרי שהגיעה לבשלות מינית וכמובן היא צריכה להיות משוחררת ולא עצורה או ביישנית.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

איך עושים סקס???

8
[QUOTE=איציק תל אביב 29] ומה התזמון של החדירה ביחס לצלילה?
לחדור תיכף שהיא גומרת או לעצור בשיא ואז לחדור?[/QUOTE]

את זה לא תצליח לעולם זה יהרוס את הגמירה...

תמתין בסבלנות ברכיבה זה יבוא...
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

איך עושים סקס???

9
איציק, לא הבנת את הנמשל במה שאמר לך קישאקשתא על התאור שלי את היחצניאדה.

זה משפט המפתח מבחינתך: יודע כל מי שהביא פעם בחורה לאורגזמה שלאחר מכן לפחות במשך דקה שניים ( במקרה של ספורטאית ומדריכת כושר כמו השרחוניקית שלכם) גוף האישה פועם עד שהיא תופסת את נשמתה וחוזרת לעצמה.

אין עושים זאת על ידי חדירה. גם אני כמו הפרופסור מאמין שמתאים עם משהי שאתה מכיר - אשתך במקרה זה.
בשיטת השילוב.

הניסיון שלי הראה שלפני שמביאים אישה לגמירה בחדירה צריך לעשות זאת על ידי שימוש באצבעות בשילוב אוראלי, ולאחר שאתה מצליח בכך ורוכש את אמנוה לשלש את הפעולות כך שתתחיל באוראלי, עבור לאוראלי עם אצבעות, וגמור בחדירה עם מגע מלטף בדגדגן שלה בצירוף מלחח בצידת הצורך.
מקווה שעזרתי .

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”