פרישה (לנצח?) מהפורום
12אני חוזר לכאן לעדכן קצת את החברים, כי בכל זאת הפורום הזה היה חלק חשוב בחיים שלי בשנים האחרונות...
ראשית - אני שמח שיצאתי (בינתיים) מהעולם הזה ומקווה לא לחזור אליו (אבל הנבואה ניתנה לשוטים). היום אני יודע שעולם הזנות הוא סוג של התמכרות... לדעתי - לא מדובר רק בחיפוש אחרי סקס או בחיפוש ריגושים.. לעולם הזה יש מאפיינים ברורים של התמכרות - ושני הבולטים שבהם : השקעה והשתעבדות של שעות רבות ביום לעניין הזנות ובזבוז כספים בלי התחשבנות הגיונית...
בכל מקרה, שיהיה ברור שלא באתי לכאן להעביר ביקורת, כי הרי גם אני בתקופת גמילה...
בכל מקרה, מתברר שיש גם חיים אחרים ואני ממליץ לכל אחד לנסות לצאת מהעולם הזה...
בהצלחה לכולנו!
ראשית - אני שמח שיצאתי (בינתיים) מהעולם הזה ומקווה לא לחזור אליו (אבל הנבואה ניתנה לשוטים). היום אני יודע שעולם הזנות הוא סוג של התמכרות... לדעתי - לא מדובר רק בחיפוש אחרי סקס או בחיפוש ריגושים.. לעולם הזה יש מאפיינים ברורים של התמכרות - ושני הבולטים שבהם : השקעה והשתעבדות של שעות רבות ביום לעניין הזנות ובזבוז כספים בלי התחשבנות הגיונית...
בכל מקרה, שיהיה ברור שלא באתי לכאן להעביר ביקורת, כי הרי גם אני בתקופת גמילה...
בכל מקרה, מתברר שיש גם חיים אחרים ואני ממליץ לכל אחד לנסות לצאת מהעולם הזה...
בהצלחה לכולנו!
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
פרישה (לנצח?) מהפורום
14[QUOTE=צעיר לנצח] לעולם הזה יש מאפיינים ברורים של התמכרות - ושני הבולטים שבהם : השקעה והשתעבדות של שעות רבות ביום לעניין הזנות ובזבוז כספים בלי התחשבנות הגיונית...
[/QUOTE]
[/QUOTE]
לא יכול להיות!!! אין לי מושג על מה אתה מדבר... 

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
פרישה (לנצח?) מהפורום
15[QUOTE=איציק תל אביב 29]איך הולך עם המאהבת הנשואה?
לא מפחיד קצת?[/QUOTE]
לא מפחיד קצת?[/QUOTE]
בטח שזה מפחיד... הבחור נמצא באופוריה בסוף כל שקר מתגלה וניגמר בצורה מאוד מכוערת.
לדעתי זה הרבה יותר גרוע לנהל רומן עם נשואה, מלזיין זונה נשואה כי בדרך הכלל הבעל יודע וגם האישה מתייחסת לזיונים כסוג של עבודה.
אני מוכן להיתפס 10 פעמים בוגד ולהתגרש מאשר לגלות שמישהו זיין את אישתי והיא קיימה רומן-זה יכול להטריף את השכל.
אני לא אטיף לך מוסר ואתה יכול לעשות מה שאתה רוצה אבל תחשוב איך אתה היית מרגיש, אם זה היה הפוך?
אין כמו ללכת לזונה-שילמת נסעת,זיינת ברחת,מיזמזתה עזבתה.
שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
פרישה (לנצח?) מהפורום
16[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=צעיר לנצח] לעולם הזה יש מאפיינים ברורים של התמכרות - ושני הבולטים שבהם : השקעה והשתעבדות של שעות רבות ביום לעניין הזנות ובזבוז כספים בלי התחשבנות הגיונית...
[/QUOTE]

[QUOTE=צעיר לנצח] לעולם הזה יש מאפיינים ברורים של התמכרות - ושני הבולטים שבהם : השקעה והשתעבדות של שעות רבות ביום לעניין הזנות ובזבוז כספים בלי התחשבנות הגיונית...
[/QUOTE]
לא יכול להיות!!! אין לי מושג על מה אתה מדבר... 
[/QUOTE]

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
פרישה (לנצח?) מהפורום
19[QUOTE=איציק תל אביב 29]רק תיקון קטן אני גם נגד זה ששוכבים עם זונה נשואה, מטעמים שלי. [/QUOTE]
אני לא רשמתי שאני בעד... 

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
פרישה (לנצח?) מהפורום
20אף אחד, ממש אף אחד לא יכול "לאכול רק חומוס כל יום, כל היום"
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה!
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...
לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון
להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....
לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון
להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....