כ איזבלה - סקס אדיר

איזבלה

1

לא יודע אם מישהו זוכר, דיווחתי בעבר על מישהי בהר ציון ליד הכספומטים בשם איזבלה נמוכה רזונת ניראת כמו בת 16 עם חצי ראש מגולח צבוע לבלונד שהציגה בפני מסמך שהיא נקיה מ HIV שהייתה נמצאת שם כול ערב עד השעות הקטנות מחלקת רק מציצות עם גומי.

אתמול בסביבות 10 בלילה רואה אותה עומדת בתחנת אוטובוס בהר ציון ליד כול הקוקסנליות צועקת לי אני אישה ,פותח את החלון היא אומרת 100 שאלתי מה בתפריט הכול עם גומי מסתבר שהילדה היתקדמה בשירות והתחילה לחלק אקט מלא עם גומי.
עלה לרכב הון עובר לשלטון, נוסעים לפינה שקטה עוברים אחורה ברגע שהמכנס ירד היתגלה גוף כמו של נערה,בירור קצר איפה הגבולות שלה.
הכול עם גומי אין להחדיר אצבעות לחחת אוו לנשק אותה גם לא בצאוור מסיכמה לאצבעות בכוס לא הורידה חולצה לא רוצה שבטעות ישאירו לה סימנים על החזה .
מוצצת לא ברמה הכי גובהה זקוקה לקצת הכוונה, גם לגבי האקט מרגישים שהיא חדשה ביקשה מראש שאני יהיה עדין למה צפוץ וצר אצלה למטה, לא מלחיצה בזמן
גיל בסביבות 20
גובה 150+
שיער צבוע בלונד עם חצי ראש מגולח
עניים חום
חזה לא גדול אבל בול לפי מידת היד
מבנה גוףך קומפקטי קטנקוטנת ורזה
סמים ואלכוהול לא ניראה הכיוון שלה
תעריף המחיר הרגיל 100 סקס +זיון
עם כול הטוב שבה יש גם משהו היא דו מינית מעדיפה נשים על גברים טוענת שנשים גורמות לה להשפריץ הכוונה בהשפרצה זה כמו בסרטים ממטרה מהכוס . אז ככה שמחלקת קצת יחס קר לגברים אולי אחד מאיתנו יזכה למזל לגרום לה להשפריץ .

איזבלה

2
לפי התאור שלך מדובר בבליסימה.
חוץ מהתאור שדומה מאוד גם לי בליסימה הראתה מסמך שהיא נקיה ויום אחד כשדיברה עם המשטרה
בפלאפון לגבי תלונה שהגישה אמרה ששמה איזבל או איזבלה.
כנראה ואת השם איזבלה לקחת מאותו מסמך שהציגה בפניך כי היא עצמה משתמשת בשם בליסימה.

שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”