כ טיול לילי מוצש ברחבי העיר - סקס אדיר

טיול לילי מוצש ברחבי העיר

1
שבוע טוב חברים. היום אני חושב היה לי מצב רוח טוב, הרבה כח, ומזל, כל אלה הובילו לערב מוצלח שכמותו לא היה לי בכל הזמן שאני ברחוב.
אז לאחר תקופה יבשה מאד ברחוב התנזרתי מעט ברחוב והשקעתי יותר בחברה.
לאחרונה אחרי שראיתי את הדיווחים על אנגלינה רציתי לבדוק גם ויצאתי לציד.

לפני שהגעתי לתל ברוך עשיתי סיבוב בבורסה 23:45 לערך, חוץ ממוניקה החברה הערסית של ויקי ולארה השתיינית לא ראיתי משהו מיוחד.
נסעתי לכיוון תל ברוך ולא ראיתי שום אנגלינה. עשיתי סיבוב ולא היה דבר מעניין למעט בחורה צעירה חדשה - היא עמדה לא במגרש חול הגדול אלא בחול שמול השער של חוף הצוק. מלא הסתובבו לידה וניגשתי לשאול. קפאתי לשנייה מהיופי רזה גבוהה חזה קטן עם גינס קצרצר עיניים כחולות מהפנטות משהו מטורף אומרת באנגלית (???) קלוקלת 200 סקס. וידוע שאני לא חובב סקס ברחוב. שאלתי אותה מה היא עושה בשביל 200 אז היא ענתה i suck and i fuck. שאלתי אותה לגבי אנאלי ישר סירבה. שכנעתי אותה למציצה ב100 (לא הסכימה למצוץ ללא חליפה ונראתה לי חשה מידי אז ויתרתי אבל לדעתי שווה לדגום) היא קראה לעצמה קריסטינה ורואים שהיא חריגה מהנוף ולא משתמשת.

המשכתי להסתובב וראיתי את ויקי שאני מת על המציצות שלה. היא לא זיהתה אותי כי מזמן לא הייתי איתה. ביקשתי גם אנאלי אמרה 150. אמרתי לה תעשי ב100 אז היא אמרה טוב אבל לא רק אנאלי גם מקדימה ובתנאי שהוא לא גדול ולא הרבה מידי זמן. אני אומר לכם משהו בה השתנה ולטובה. בדרך אמרתי לה את ויקי אני זוכר אותך את בסדר וקשקשנו קצת. אז היא מצצה לאט ובכיף שאמרה לי להגיד לה שאני מוכן לקונדום. נהניתי אז לא אמרתי לה שאני מוכן היא העלה הילוך במציצה וידעתי שזה יגמר מהר עצרתי אותה והיא הלבישה קונדום. התיישבה עליי ועלתה וירדה די לאט. אחרי 2 דקות אמרתי לה אנאלי היא הכניסה לישבן. בלי להוסיף סיכה החיכוך היה עצום. וגמרתי ישר אבל חלש. היא לא הרגישה (פעם שניה שהצלחתי איתה) ואז ראיתי שזה קשה היא החזירה לכוס פמפמתי אותה במסיונרת כמה דקות עד שכאבו לי הרגליים וידעתי שיקח לי הרבה זמן לגמור לא היה לי כח עוד להשקיע שיחקתי אותה גומר ונסעתי. נהנהתי איתה נורא הפעם.

אחכ נסעתי להר ציון רק זבל במחששה וקוקסינלים בהר ציון כבר השעה הייתה 01:00 בערך. לפתע ראיתי רזה בהר ציון מעט אחרי וולפסון. לבושה יפה והלא זוהי רגינה גני המוצצת הכי טובה בתחנה. היא מיד זכרה אותי היא מתה עליי ואת האמת שגם אני. אז היא שואלת מה עושים היום אמרתי אנאלי, היא אומרת אתה יודע שאני לא עושה. אני אומר לה עשית איתי כבר (שקר) היא אומרת לא ! ואז אמרתי שאני צוחק ביקשה 100 רציתי להוריד ל70 אבל אמרתי יאאלה שיהיה כיף ואמרתי לה תפנקי אל תגמרי אותי מהר. אין ספק שהיא מוצצת הכי טוב בתחנה. דיברנו על איך שפעם היא הייתה כוסית והיום לא.... היא אומרת שהיא בלי איפור. אמרתי לה פעם השתמשת פחות. בקיצור תוך כדי המציצות העמוקות שלה הצעתי לה לצלם את הפה שלה על הזין בטענה שאני רוצה להראות לחברה שלי שכן אפשר להכניס את כולו לפה או את רובו. היא הסכימה ואמרה שאני צריך לתת על זה עוד כי היא תשקיע. אמרתי סבבה וצילמתי וידאו קצרצר שהיא מתאמצת להכניס את כולו והוא 7/8 בתוך הפה שלה. לא יכולתי יותר והתפוצצתי לה בתוך הפה. קשקשנו קצת ולקחתי אותה חזרה (ישר הלכה לקנות מנה).

כבר מאוחר עצרתי לאכול ברחוב המסגר וישבתי עם חברים מעט. לאחר מכן שוב עברתי בבורסה (אני גר באיזור) וראיתי את אלינה הצעירה (לא המבוגרת מתמ"י)
ליד הדוכן פיס. השעה 3:30 והיא מהממת שיער חום צעירה רזה חזה קטן וחצוף גג גג בת 28. נזכרתי בפעם הראשונה שהעלתי אותה היא בהתחלה לא רצתה למצוץ בלי גומי. הפעם עלתה למציצה 100 וקשקשנו קצת. מצצה הרבה זמן 2 מספרים בבית ועוד 2 בחוץ ואמרה לי אל תחזיק גמירה אמרתי לה טוב תמשיכי ואחרי עוד 2 דקות גמרתי לה בפה (היא ישר מרימה את הראש וממשיכה עם היד) זה מראה כמה היא הבת של השכן ולא זונה של ממש. לקחתי ממנה טלפון שווה לתאם איתה. מי שרוצה בפרטי.
אותי זה לא מעניין ממש. חוץ ממסגים ומציצות ברחוב אני לא יותר מידי מתלהב.

אז מה היה לנו
3 מספרים. 3 פיות.
סרטון קצר
כלי ריק
יום מוצלח
בדיוק השעה 03:45. עוד הספקתי להגיע לסליחות בבית הכנסת.

מה שאתה נותן זה מה שתקבל

טיול לילי מוצש ברחבי העיר

2
תודה על הדיווח.
מגיע להודות ולפרגן לך משתי סיבות עקריות.
האחת,שידעת להעביר בצורה יפה וברורה את החוויה שעברה עלייך תוך התמקדות בפרטי
שם הבחורה,הערכת גיל,מחיר ושעות, והסיבה השנייה שלמרות הטיול הארוך והמתיש
הקפדת לשתף ולדווח,וכל זה כנראה לפני שישנת.

לגבי אותה בחורה מהבורסה,
יכול להיות שאלינה היא בעצם אלין ??

בכל אופן,שמחתי להיות שותף בחוויה שעברת
ונחמד לראות שיש עוד כמה חברים כמותך שמשקיעים בדיווח,ישר כח.

קריסטל2013-09-08 10:08:12
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”