כ דורטמונד וקלן- עזרה - סקס אדיר

דורטמונד וקלן- עזרה

2
אחחח כולי קנאה תן לי לחזור לדורטמונד שוב, מבחינת עיר היא די יבשה וכך גם חיי מין.
בקלן לעומת זאת תוכל לבקר בפאשה מבנה של 7 קומות שכולל חדרים אתה בוחר בחורה מסכם איתה סכום מראש ונכנס איתה לחדר.
יש הכל גרמניות , מזרח אירופיות , אסיאתיות , דרום אמריקאיות.
למטה יש מועדון חשפנות, אל תתפתה לשבת על חשפנית על הלאונג לי זה עלה ב80 אירו ולא ניתן לחרמן אותה תוך כדי שיחה.

דורטמונד וקלן- עזרה

3
יש לי כמה מספרי טלפון ורחוב של בחורות בדורטמונד אבל זה לא מספיק הייתי רוצה לדעת קצת יותר מידע על בחורות פרטיות
יש איזשהו אתר טוב שאני יוכל לחפש בחורות?
ולמה דורטמונד יבש שם ? אין מה לעשות שם?

דורטמונד וקלן- עזרה

5
אני מעדיף בחורות פרטיות וזולות ולא מכון בבקשה תעזרו לי למצוא אתר טוב וזול כמו יד שנייה וכמו הלוח של סקס אדיר בחורות פשוטות אני לא רוצה להשתולל עם הכסף על בחורות תודה

אסים באיירן מינכן דורטמונד זה יקר רצח וגם הבחורות במינכן יקר בסביבות 100 יורו ומעלה
אני נולדתי במינכן אבל אני יהיה גם במינכן (-:
אני כנראה יהיה במשחק לברקוזן נגד דורטמונד

דורטמונד וקלן- עזרה

6
אסף - אני מצטרף להמלצה על הפאשה בקלן, אני חושב שיש שם את הכמות והמבחר הגדול ביותר במחירים הזולים באזור.
אסים - במינכן יש אופציה זולה שנקראת leirkasten או leircasten לא זוכר בדיוק, אופציה קצת יותר יקרה וילה רומא.
עכשיו בואו נתמקד רגע בדבר היותר חשוב, איך משיגים כרטיסים למשחקי הבית של באיירן ?
אסף , אתה תהיה בדורטמונד או לברקוזן במשחק ?
אם אתה בדורטמונד אני אשמח לקבל קצת טיפים על העיר, פאבים, מסעדות וכד׳...אני אהיה שם לעבודה בחודש הבא וכמובן גם על בחורות אם יהיה לך מה לשתף...:)

דורטמונד וקלן- עזרה

9
מצטער אני לא יודע שום דבר על דורטמוד חוץ מהאיצטדיון וקבוצת הכדורגל שלהם אני יהיה שם רק בדצמבר בחג המולד
ואני יהיה בדורטמונד נגד לברקוזן
בבקשה תביאו לי אתר של בחורות פשוטות וזולות מגרמניה לא בחורות שמבקשות הרבה כסף
לדוגמא מצאתי את האתר הזה
http://www.kontakt24.de/suche/ansicht:galerie/seite:1/suchtyp:schnell/kategorie:alle/plzbereich:10000-19999/haus-hotel:0/
אבל זה לא מספיק אני מחפש כמה שיותר בבקשה תעזרו לי תודה (:

UMA2013-09-19 18:39:53
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”