לאחר ששלחתי לה כמה פעמים הודעות, בשרשור הזה, בפרטי, ב SMS - ובהן פירטתי עד כמה ברצוני לפגוש אותה והבטחתי שמר או מחרתיים או שבוע הבא.
לאחר שבכל פעם שתכננתי לשחרר מעלי את כבלי המשפחה והעבודה, ולהיפגש איתה, קרה משהו שמנע ממני.
אתמול סוף סןף הכל היה כשר - הכבלים נותקו, הכסף בארנק. אז התקשרתי על הבוקר בכדי לתאם לצהרי היום.
הופניתי למזכירה האלקטרונית, אז שלחתי SMS. ואז היא ענתה לי (מחקתי מהפון את שרשור ההודעות, אז הציטוט לא מדוייק): "כבר היית כאן, ראית אותי ואמרת שאתה מוותר. אז למה עכשיו כן?"
נשבעתי בפניה שבחיים לא הברזתי ככה, ניסיתי לכתוב לה שזו טעות בזיהוי. ואז הגיע ה SMS המכאיב: "מוותרת".
איך אומרים? - נותרתי ותאוותי בידי. מה שאומר שאיחלתי לה יום יפה וחיים טובים, והלכתי לאונן. לא הלכתי לנערה אחרת כי לא רציתי. רציתי רק אותה...
חבל.
אודה אם ה"מבריזן" ירים ראשו ובכך תוכח צידקתי. בספק שזה יקרה.
ולכל אלה שמצליחים להיפגש איתה - אני מקנא... אתם ברי מזל.
לא אטריד יותר בשרשור הזה, וגם לא אותה בשום דרך שהיא. האיחולים, על כל מקרה, הם לא בציניות, אלא מכל הלב.[/QUOTE]
טל טל-אתה לא יכול להרים ידיים ככה סתם... אתה חייב להתקשר מחר או מחרתיים או בשבוע הבא ולראות האם ניקי סולחת לך.
אם זה לא יעבוד ויעבור עד מחר או מחרתיים או בשבוע הבא, תשלח לי הודעה ואני מבטיח לעזור לך... מחר או מחרתיים או בשבוע הבא.
שב"ש