כ מפריע לכם? או על הזין? - דף 4 - סקס אדיר

מפריע לכם? או על הזין?

32
תודה על תמיכה
חיוך

כפי שאמרתי- לא נראה לי שזה המקום הנכון לדיון בסוגיית הקשר הפגום שהיה לי עם האקסית. האפשרות לחזור אליה כרגע לא קיימת- אלא אם כן אני מוכן להיות אפילו פחות מסמרטוט- וגם אז לא סביר שזה יחזיק מעמד- הן בשל הבעיתיות שלה והן בשל העובדה שאשה לא יכולה לאהוב גבר שהיא לא מכבדת אותו.

עם נשים מהסוג הזה צריך להיות קשוח נורא, ובזה קישקשתא צודק: ברגע שהיא אומרת לך כזה דבר צריך להעיף אותה כי אם תכנע ותהיה חלש- זו הדרך לאבדון. אם תעיף אותה במצב כזה, או אפילו פשוט תתנתק ממנה בלי הסברים מיותרים- רוב הסיכויים שהיא תחזור על ארבע. מצד שני, אם אתה מראה חולשה היא תרגיש את עצמה חזקה ואז אתה אבוד: היא גם תשלוט בך וגם תפסיק לאהוב אותך בגלל שהיא מצליחה לשלוט בך.

וכפי שאומרים בתחום המכירות (בתרגום חופשי מאנגלית): "מי שרוצה לסגור עסקה, חייב להיות מוכן לאבד אותה"- היינו, אתה חייב להיות מוכן להיפרד על מנת שתוכל להשאיר אותה אצלך.

Zayan Lavan2013-09-23 01:51:31

מפריע לכם? או על הזין?

33
לא הבנת אותי נכון - לא צריך להעיף אותה לכל הרוחות בפעם הראשונה שהיא אומרת כזה דבר, בשביל שאחרי זה 'היא תחזור על ארבע ותכבד אותך'.

צריך להעיף אותה לכל הרוחות בשביל להעיף אותה לכל הרוחות ולא לראות את הפרצוף שלה יותר לעולם!
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

מפריע לכם? או על הזין?

35
[QUOTE=קישקשתא] לא הבנת אותי נכון - לא צריך להעיף אותה לכל הרוחות בפעם הראשונה שהיא אומרת כזה דבר, בשביל שאחרי זה 'היא תחזור על ארבע ותכבד אותך'.
צריך להעיף אותה לכל הרוחות בשביל להעיף אותה לכל הרוחות ולא לראות את הפרצוף שלה יותר לעולם!
[/QUOTE]

קישקשתא...

לכל מטבע יש שני צדדים.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”