כ אנג׳ליקה עיסוי פירוק והרכבה בת ים - סקס אדיר

אנג׳ליקה עיסוי פירוק והרכבה בת ים

1
חברים שלום רב ,

היום אחריי יום מלא לחצים ( מיותרים ) מצאתי את עצמי בבת ים מחפש עיסוי ( גם את זה צריכים

לפעמים ) . יד 2 מעלה מספר רב של מקומות עיסוי שחלקם לא עונים וחלקם לא קיימים . טלפנתי לאנג׳ליקה מפרסמת על

עיסוי רפואי בבת ים עם שמן חם ורפלקסולוגיה 150 לחצי שעה ו200 לשעה . ענתה מייד והדריכה אותי ליוספטל . נשמעה מבוגרת

לכן הגעתי סקייפטי ובדרכי ליציאה מהעיר אמרתי נעלה .

פתחה לי גברת רוסייה , מטופחת , גיל 45 או 50 אבל אלגנטית . לא סקסית ביכלל ( אפילו גורילאית משהו )!! אבל גם לא מגעילה ביכלל . הפנתה אותי

לחדר נקי , ממוזג , מריח טוב , מוסיקה ספרדית נעימה , מקלחת צמודה , מגבות רייחניות ... אמרתי נכנס מה יכול להיות מסאז היא בטוח יודעת לעשות . אמרתי חצי שעה 150 ש׳ח .

נשכבתי על הבטן אחריי מקלחת ... ושוב הגיד שהמקום באמת אסטטי ונקי מאוד . מסא׳ז חבל על הזמן ! הגברת מקצוענית ברמות פירקה לי

את הצורה מכף רגל לראש ( לטובה ) בליווי לחיצות בכף הרגל .

הקטע לשלקראת סוף הטיפול היא מתחילה לבדוק איתי לגביי הרפייה אפשרית ( ניראה שהיא קצת חוששת מלעבור על החוק או משהו ) . תגידו לה שאתם רווקים וזה האות שהדרך פנוייה להרפייה לקראת סיום :-)

קלטתי ישר את הקטע ואף על פי שהיא ממש לא סקסית כיוונתי אותה להרפייה בסוף הטיפול ( היא לא ביקשה תוספת מחיר או משהו ) , רק ציינה שהיא לא עושה סטרפטיז או מתפשטת ( באמת דיי עדיף )

בקיצור יידידיי היה שווה מה הגיד . מסאז חבל׳ז והרפייה על הדרך ממקצוענית .

מספר הטלפון שלה : 052-5317747

UMA2013-09-24 22:58:49
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”