כ טוני ארמון בשרון - סקס אדיר

טוני ארמון בשרון

1
היי
שילוב של חרמנות יתר, עודף של 200 ש"ח בכיס וביקור אצל פלאפל כדורי בהוד השרון הובילו אותי כמה מטרים אל ארמון בשרון...
התקשרתי, ענתה לי הגברת, מסרה את הפרטים הרגילים, 200 ש"ח לחצי שעה 250 ל40 דקות.
כמובן, ידעתי שחצי שעה לא אקבל בתמורה לכספי ובטח לא 40 דקות, הלכתי על האופציה הזולה יותר.
פתחה לי את הדלת טוני, רוסיה מבוגרת, בת 50+ , המראה שלה לא הכי מושך, שיער שחור קצר, משקפיים של ספרניות, חזה בינוני עד גדול, נפול כמובן, אך לא מגיע לברכיים.. הרגיש מאוד נעים למגע, פטמות בהירות וגדולות.
טוני הסבירה לי ש"סקס לא יהיה פה" , מבחינתי זה בסדר, כי ממילא לא הייתי ממש זורם איתה לסקס או משהו בסגנון..
היא הורתה לי להתפשט, שמה סדין חדש על מיטת העיסוי, ואמרה לי לעלות על המיטה.
היא הורידה אץ בגדיה, ונשארה בתחתונים מנומרים.. אני עדיין לא מבין מי חושב שזה סקסי (אולי מי שיש לו פנטזיות על טרזן.. )
בכל אופן, היא שידרה נחמדות, החמיאה לי המון, (כאילו שזה באמת מעניין אותי), ניגשה לעיסוי שהיה רחוק מעיסוי כמו שאני רחוק מהירח בערך, משחה את גופי בשמן, עלתה עלי עם גופה העסיסי, והחלה מנשקת את צווארי ומאחורי אוזניי, האמת, היה נעים ביותר, וגם העובדה שבאתי נורא חרמן תרמה לעניין.
נתנה לגעת חופשי, כמובן בתיאום מראש איתה (אני לא מאלה שישר שולחים ידיים, זה גם מונע ממני אחר כך אי נעימויות)
ליטפתי לה את הישבן שהיה נחמד ונעים למגע, גם החזה שלה הרגיש סבבה , באופן מפתיע.
הבעיה עם טוני שהיא חופרת וחופרת ולא מפסיקה לחפור, יאמר לזכותה שהיא גם מנסה להנעים את האוירה עם בדיחות סקסיות ישנות כמו של ננסי ברנדס. אותלי זה לא הצחיק אבל צחקתי בנימוס רק בשביל לא להעליב אותה.
לאחר מכן הסתובבתי על הבטן, שוב עלתה עלי, ליטפה ונישקה לי את הפטמות, ליטפה את הזין שכבר היה מוכן ומזומן (הייתי ממש חרמן לפני שבאתי) ועשתה לי ביד עם שתי הידיים, תוך כדי שאני מלטף לה מתחת לתחתונים.
הגמירה היתה טובה מאוד, רואים שיש לה ניסיון בתחום.
נתנה לי מגבת ושלחה אותי להתקלח במקלחת שנראת כמו מיקרוגל בערך, קטנה ומפחידה.
שטפתי את עצמי מכל השמן ועפתי הביתה למקלחת אמיתית.
הסתכלתי על השעון לאחר שיצאתי, האמת שלא הרגשתי תקתוק, אך סך כל הזמן שעבר (כולל מקלחת וחפירות של טוני) היה כ20 דקות גג!

אני לא יודע אם אחזור, בינתיים כל עוד הרומניה (שכולם חושבים שהיא הונגריה) לא זמינה בטלפון - אין לי פיתרון אחר.

טלפון לכל המעוניין -054-7569397 טוני מארמון בשרון

אחלה יום

יש לנו גם זין וגם שכל, אבל לא מספיק דם כדי להפעיל את שניהם יחד

טוני ארמון בשרון

2
תודה על הדיווח הברור הלבוי. בקשר לחפירות זה כמו שמירות שהיה בצבא: יש את השקטים שמעבירים שעות בלי בעיה ויש ת'זה שאם הוא לא חופר לא עובר לו הזמן
.
מלאה מבוגרת? כל מדור העיסוים של אזור רמת גן באתר יד 2 מלא דווקא בסחורה הזו.
לאן שלא תתקשר: "מלאה", "מלאונת" ושאר המילים המכובסות לאוכלים היטב.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”