כ ויקטוריה שלבים 16 - דף 2 - סקס אדיר

ויקטוריה שלבים 16

11
[QUOTE=falafel]ולא ממש היה לי כוח לפעמיים אחרי לילה בלי הרבה שינה, אבל זרמתי לכיוון.
המקום נמצא צמוד לפלאפל [/QUOTE]

אני מבין שהלכת על קל"ב...
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

ויקטוריה שלבים 16

13
[QUOTE=havie73]פרופסור ברכות על שינוי התמונה מאוד מחמיא לך [/QUOTE]
זה אני הכנתי לו!
בבקשה - הכנתי גם לך:
c9yLrh

קישקשתא2013-09-29 08:48:08
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ויקטוריה שלבים 16

15
כפי שהבנתם התמונות לא אמיתיות, ואני אוסיף שהם גם לא קרובות למציאות, אז לכל מי שמצפה לכוסית שדומה לזו שבתמונה צפוי להתאכזב.
RC, מבחינת זמן הייתי שם 20 דקות בערך, כפי שציינתי הייתי עייף מדי בשביל פעם שנייה, היא ניסתה קצת לעורר את חבריקו, אבל היא עשתה את זה כל כך בחוסר חשק שבכלל הרגה אותו סופית.
לגבי קוננטרות, כמו שאמרתי היא זקוקה לתפעול, היא תזרום איתך למה שתרצה אבל אתה תצטרך לתת עבודה.
מקווה שעזרתי.

ויקטוריה שלבים 16

16
[QUOTE=falafel]כפי שהבנתם התמונות לא אמיתיות, ואני אוסיף שהם גם לא קרובות למציאות, אז לכל מי שמצפה לכוסית שדומה לזו שבתמונה צפוי להתאכזב.

RC, מבחינת זמן הייתי שם 20 דקות בערך, כפי שציינתי הייתי עייף מדי בשביל פעם שנייה, היא ניסתה קצת לעורר את חבריקו, אבל היא עשתה את זה כל כך בחוסר חשק שבכלל הרגה אותו סופית.

לגבי קוננטרות, כמו שאמרתי היא זקוקה לתפעול, היא תזרום איתך למה שתרצה אבל אתה תצטרך לתת עבודה.

מקווה שעזרתי.[/QUOTE]

אתה מדבר על התמונה שלי?
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

ויקטוריה שלבים 16

19
המקום בשלבים 16 מאכלס כמה בחורות
חלקן טובות וחלקן טובות פחות
אני אוהב לעבור שם לפני משחק של הפועל ולהתפרק מדי פעם..
קרה שהתאכזבתי וקרה שנהניתי, אין שם מישהי שאני יכול להמליץ עליה במיוחד אבל סך הכל דירה נחמדה
יש לנו גם זין וגם שכל, אבל לא מספיק דם כדי להפעיל את שניהם יחד
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”