כ ז'ני - דף 29 - סקס אדיר

ז'ני

281
קיש עזוב!!! הייתה אי הבנה מצד שניניו אמש בכל מקרה ז׳ני והמפגשים האדירים בניניו תמיד יהיו חקוקים בליבי בכל אופן... מאחל לעצמי שז׳ני תוגר איתי יחד בדירתי המושכרת מה שלא יקרה וכבר השלמתי עם זה מזמן.עצם זה שרציתי לתת לה פרחים זה באות הוקרה על היום הולדת ועל אותם מפגשים מרתקים והחוויות האדירות שעברתי איתה... יודעים מה להיות כנה??? הלוואי והעובר שלה היה ממני!!! לא היה מאושר ממני!

ז'ני

282
מוסלי ידידי,

תבין, הריונית לא עושה לי את זה.
אבל אם אתה לא בהריון, אני לא נותן סתם כסף.
אני נכנס. וכשאני נכנס, יש מצב שאח"כ תהיה בהריון מדומה.
כמה שווה לך התענוג?
אני לא פוסל כלום!!!

בברכת".....

ז'ני

283
[QUOTE=H r m a n y]ז׳ני אני כן קבעתי איתך!!! ואת יודעת כבר מה הראש שלי ומה אני אוהב אז אל תחפשי גרסת כיסוי והפרחים היה אמיתי לחלוטין!!!!! את מפקפקת באמון שלי??? הרי אני ״מאוהב בך״ ואין סיבה שאשקר בעניין!![/QUOTE]

גם אני מאוהב בך... Heart
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

ז'ני

284
ג'אנט - עכשיו בלבלת לי לגמרי את הקוצים...
מצד אחד את כותבת שאני סתם מכניס לבן אדם רעיונות לראש ושואלת בשביל מה אני עושה את זה?
ומצד שני, את כותבת את זה:
[QUOTE=Stripper Janet]
יש כאן בן אדם כמו חרמני שהפנטזיה שלו זה ללכת לאישה עובדת ברחוב ולהתאהב בה ולא מפריע לו שהיא בהריון
[/QUOTE]
אולי גם אני הכנסתי לו את הרעיון לראש שתעברו לגור ביחד בדירה מושכרת?
[QUOTE=H r m a n y] מאחל לעצמי שז׳ני תוגר איתי יחד בדירתי המושכרת מה שלא יקרה וכבר השלמתי עם זה מזמן.[/QUOTE]
אבל יודעת מה? סבבה - אני 'אשמע בקולך'.

[TUBE]LYjwT8ZorQ4[/TUBE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ז'ני

285
קרומבה אני לא סתם הריונית... אני בחורה שעובדת בהריון יש הבדל
זה כמו שאני לא סתם זונת רחוב את האמת אין לי מה לחפש ברחוב
לא סמים לא אלכוהול
פשוט מגיעה לשם ומקבלת את הלקוחות שלי ברחוב
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

Just for fun or get in laid

Everyone likes get in paid!

ז'ני

286
חחחחחחחחח זה ממש טלנובלה
חרמני חמוד בוא תבין משהו אתה בשביל זני עבודה לא יותר מיזה יש לה חבר יש לה חברות אבל היא לא מערבת בין השתיים כדי שתבין אצ זה אתה ע ב ו ד ה לא מעבר אתה ע ב ו ד ה שוב תחזור על זה כמה וכמה פעמים לפי דעתי אם תפתח עמוד שדרה ולא תהיה רכיכה חסרת ביטחון אולי תמצא לך באמת מישהי שתרצה לגור איתך בדירתך השכורה באושר
לקוחות של זני ממהרים להתחבר אליה בגלל השיחות והחיבוקים שלה
ככה כל אחד חושב שהוא מועדף אצלה ואלי זה יתפתח ואולי באמת לזני יהיו רגשות כלפיו כי בכל זאת המפגש היה יחודי !!
אבל זה שיטת העבודה. של זני
אתם לא לקוחות מועדפים תהיו בטוחים כולם מקבלים אותו יחס שווה והולם ;)
ואל תחשבו שאם היא מספרת לכם דבר או שתיים על החיים שלה אז זה סימן שהיא בחרה בכם לעתיד נעוריה :))

זני תגידי לי מתוקה שאני לא צודק ;)

ז'ני

287
ז׳ני תודה מאמי שאת מבינה את מה שאני חש כפרה על נשמתך הטהורה!! בונבונית אמיתית.וקיש תודה על זה שהקדשתה את השיר הנכון ביותר עבור ז׳ני.קרומבה בעדינות עם ז׳ני בבקשה ממך!! אני מבקש לא להתעצבן על ז׳ני זה ידוע שעל אישה בהריון אסור להיתרגז. שבת שלום!

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”