ערו לי לאור גניבת הפל 1 על ידי משוגע לעיסוי פרסמתי ונתתי לאנשים חופשי פלפונים של מעסות לאור גנבת הפלפון נשארתי ללא מספרי פלפון שלהם מי שקבל ממני שישלח לי בחזרהתודה לכולם תן בין השתים ותגיע לשדיים ציטוט 05 אוקטובר 2013, 22:21
ערו לי לאור גניבת הפל 2 על ידי hellboy82 גם אם אף אחד לא ייתן לך מיוזמתו את הטלפון אתה יכול לראות את ההתכתבויות עם אותם אנשים בדואר יוצא שלךאלא אם כן מחקת הכל..בהצלחה יש לנו גם זין וגם שכל, אבל לא מספיק דם כדי להפעיל את שניהם יחד ציטוט 06 אוקטובר 2013, 11:07
ערו לי לאור גניבת הפל 3 על ידי קישקשתא הוא לא כתב שמעסה גנבה לו את הטלפון. כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20. ציטוט 06 אוקטובר 2013, 12:55
ערו לי לאור גניבת הפל 4 על ידי משוגע לעיסוי בפלפון מחקו לי ולא עסו גיבוי ופו אף אחד לא מוסר לי מספרי פלפון מהאנשים שנתתני להם אנשים פה חרות תן בין השתים ותגיע לשדיים ציטוט 07 אוקטובר 2013, 21:26
ערו לי לאור גניבת הפל 5 על ידי אחים שלו גברים זה כמובן שזה לא התרחשד בדימיון שלו [QUOTE=hellboy82]גם אם אף אחד לא ייתן לך מיוזמתו את הטלפון אתה יכול לראות את ההתכתבויות עם אותם אנשים בדואר יוצא שלךאלא אם כן מחקת הכל..בהצלחה[/QUOTE] אחים שלו גברים2013-10-08 04:35:35 ציטוט 07 אוקטובר 2013, 21:37
ערו לי לאור גניבת הפל 6 על ידי הפרופסור [QUOTE=משוגע לעיסוי]בפלפון מחקו לי ולא עסו גיבוי ופו אף אחד לא מוסר לי מספרי פלפון מהאנשים שנתתני להם אנשים פה חרות[/QUOTE] כל מה שתרצה וכל מה שתבקש אני פה... "נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין. ציטוט 07 אוקטובר 2013, 22:09