הכנתי לך נאום לבית המשפט... ידוע שאחרי מעצר חייבים להביא את הנאשם לפני שופט.
כבוד השופט אהרון ברק.
אני אלון פלדה (שם בדוי) מספר אישי 123456789 (גם זה בדוי) משרת ביחידה מובחרת שמסופכת למג"ב.
בתוקף תפקידי עברתי הכשרה של שוטר וגם קיבלתי תעודת שוטר.
בימים כתיקנם כשאין פעילות ממשית עויינת על גבולות הארץ,אני אוהב לשוטט לי בפורם הכי טוב בארץ לעיניני זונות- "פורום סקס אדיר".
באחד הימים חשכו עיני למראה שרשור/ידיעה על זונה בשם אורטל שונטל או ויקי או תיקי מדיזינגוף תל אביב, שבנייד מדברת במתיקות ובפועל כשאתה מגיע אליה היחס עויין,מה שהובטח לא מקויים וכשאתה רוצה לעזוב, באיומים היא מוציאה ממך סכום בין 50-100 שקל,דמי ביטול לטענתה.
כמובן שזה מלווה בצעקות תוך כדי התערבות של חברתה שנוכחת בדירה ועד הזמנתו של איגור סוג של ביריון רוסי.
עקב הידיעה המרעישה ומתוקף תפקידי כשוטר וכמובן לא שכחתי את השבועה "לשרת ולהגן" בחופשה הראשונה שהייתה לי הגעתי לדירה.
פגשתי את הבחורה פנים מול פנים היא באמת התנהגה בגסות בבוטות ובאיומים,כמו שנכתב בפורום סקס אדיר, הפורום הכי טוב בארץ.
לא נרתעתי לאחור גם אחרי שהיא הודיעה לי שאיגור "בדרך".
איגור הגיע-מדובר כפי שהשופט יכול לראות בעצמו בתא הנאשמים,שמדובר בבחור ביריון בעל חזות מאיימת, איך שנכנס לדירה הוא ניגש אלי וללא אומר הניף את ידו לעבר פני.
התעשתתי במהירות-התחמקתי מהאגרוף לפנים,קפצתי על גבו,עשיתי נעילת בריח על היד,נעילת מפתח על הצוואר וריתוק 8 נקודות על הריצפה.
לאחר שאזקתי את איגור חייגתי 100 יש לי מקוצר בנייד אני עושה 2 ארוךךךךךךךךךך... ובאו כל החברים ולקחו את איגור כלאחר כבוד לתא המעצר.
יורשה לי גם להמליץ לכבודו להוציא צו הבאה לגברת אורטל שונטל ויקי או תיקי המיתחזה כי בגללה ורק בגללה אנחנו עומדים כאן היום.