כ זלטה גינגית מקסימה! - דף 3 - סקס אדיר

זלטה גינגית מקסימה!

21
לדעתי כאשר נפגשים עם בחורה לא מלחיצה ומקבלים זיון טוב ויש כימיה עם הצד השני הכסף הוא דבר מישני
אתה יכול ללכת לזונת רחוב לשלם 100 שקל לזיון בתוך האוטו ותיקתוק שנגמר ב10 דקות כאשר ובחשבון פשוט שילמת יותר מאשר אצל בחורה עם דירה שמשקיעה בך.
השרשור מתנפח רק על בעיית המחיר ואילו על המפגש עצמו יש רק דיווח אחד

זלטה גינגית מקסימה!

24
זה היה בציניות ידידי,לא הייתי אצלה ככה שאני לא יכול לדעת. בכל מקרה מה שאמרו נכון ואם יראו שהולך במחיר הזה יעלו את הרף.
מפה לשם זה מחיר שלא מתאים לי לדיל הזה אפילו אם יש אקסטרות בתפריט..

Rachel Starr probably the best fuck

זלטה גינגית מקסימה!

26
למה לעשות קוטג' ביד ?
חסר סחורה ב-200 ש"ח ?
ואם חשקה נפשך בתאגיד הבת-ימי יש להם הצעות ב400 (ואפילו ב300 למסתפקים בחצי מנה)
500 זה מופרז !
אם לא נלך שבוע שבועיים נקבל אותה ב400 בוודאות (המארגנים לא טיפשים)
אם נלך נקבל את ויקי, נטלי וכל השאר ב500
ראו הוזהרתם !!!
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

זלטה גינגית מקסימה!

27
אם לרגע להניח בצד את הויכוח לגבי לגיטימיות המחיר,
קיימת אפשרות ממשית שמדובר בעלייה נקודתית שלא באה להשפיע על המחירים של שאר הבנות בתאגיד. הרי אף אחד לא באמת יודע מה קורה שם מאחורי הקלעים, מאיזו שכונה בקייב היא הגיעה ובאיזה הסכם.

זלטה גינגית מקסימה!

29
מבקש להעלות דיווח אשר כותרתו - "ממש - אבל ממש -לא כצעקתה....."

אקדים ואכתוב, כי החוויה של כל אחד הינה סובייקטיבית, וקשה להגדיר (במרבית המקרים, למעט מקרי קונצנזוס רחבים...) אמת אובייקטיבית אחת לגבי חוויה זו או אחרת...

עם זאת, החוויה שלי עם נורה היא ממש ממש "לא כצעקתה" - לא אישיותית, לא ויזואלית, לא חווייתית ולא פיננסית....

אני אסביר...

ביום ה' הגעתי אליה בשעות הצהרים לאחר תיאום (אכן נעים ונוח עם פקידה נעימה, קואופרטיבית ואף כזו העונה לטלפון.... : ) ).

כפי שנכתב, הדירה ממוקמת באיזור פחות נוח של בת ים (בהיבט אפשרויות החניה ובהיבט הדיסקרטיות). מעבר בין שני בניינים, חצר קטנה ודלת הנפתחת בצידה השמאלי של החצר.

נורה פתחה את הדלת בחיוך קל. אכן בחורה חמודונת למראה, אך בהקשר זה מספר התייחסויות:

מדובר בילדה ממש... אבל ממש... אולי, אבל אולי, בת 19.... גוף נערי, רחוק מלהיות נשי, הנראה ככזה אשר טרם סיים להתפתח....
חזה קטנטן (נותר עוד מקום בחופן...) עם פטמות חמודות המצביעות כלפי מעלה (ילדונת... כבר אמרתי...?).
עור נעים, סימני שיזוף בתחת חמוד (ולא יותר...) ופנים נעימות.

שתינו וויסקי בצוותא ועישנו סיגריה (בקבוק וויסקי איכותי שאני הבאתי... מוצא לעצמי חובה להתנצל בפני שאר החברים על כך שייתכן ורצף ה"מתנות" המובא בפני הגברת הנ"ל משחית את תפיסתה העקרונית, פרט למחיר המופרז...)

התקלחתי (מקלחת סבירה בהחלט) ושבתי לחדר (מדובר, כאמור, בדירת חדר אשר בה סלון ובו מצוי הכל... שולחן, מטבחון ומיטה...).
נשכבתי על המיטה. נורה הצטרפה לצידי. נשיקות צרפתיות חביבות, והחלה ללקק את גופי בדרכה דרומה...

הערה קלה: לגברת ריח קל של זיעה, אשר לדאבוני לא הצלחתי לבודד האם נובע ממנה או מקודמיי... לא נעים בכל מקרה....

כשהגיעה לעמדת מציצה, שלפה מפאתי המיטה קונדום והחלה למצוץ באופן מקונדם... מציצה בסדר גמור בסה"כ... עמוקה, איטית ומושקעת...

הפכתי אותה על גבה, נישקתי אותה על שפתיה והתחלתי במסעי דרומה....
כאן התגלתה אהבתה העיקרית של נורה.... היא (כמוני, לשמחתי...) נהנית מאד מכך שיורדים לה.... לאחר פרק זמן קצר, החלה לרעוד תוך גלגול עיניים מעט מבעית בתחילה... ההליך חזר על עצמו עוד כ-5 פעמים(!) שבהם התפתלה וגמרה ברעד הולך וגובר.

מכיוון שלא מצאתי את עצמי נמשך יתר על המידה אליה בסצינת המיטה, הצעתי לה לשתות עוד מעט וויסקי, ושם - כשהיא נשענת עם ידיה על שיש המטבחון בגבה אליי, נישקתי את עורפה, חדרתי אליה מאחור ותוך מספר דקות באתי על סיפוקי.

הייתי מעט מבואס, אז התקלחתי, נשקתי לה לשלום ויצאתי לדרכי.

סיכום:

נורה מתאימה לאלו המחפשים או הנמשכים למראה ילדותי בלבד, בלתי בשל בעליל.

מציצה מאכזבת ביותר.

ריח מאכזב.

דירה קטנה וסבירה.

מחיר בלתי סביר בעליל הן ביחס לטיב השירות והן בכלל... (מתנצל שלא שעיתי לבקשות קודמות במסגרת שרשור זה...)

ואגב, עוד דבר אחרון... יצא לי פעמים מספר להיות עם "ג'ינג'יות אמיתיות"... נורה הינה כזו, אך ורק במידה וחינה בסיסית מכניסה אותה לקטגוריה, לדעתם של אחדים...

בקיצור - אפשר ומומלץ לוותר, מבחינתי, אם כי אסיים עם הפתיח - בסופו של יום, לכל אחד יש את החוויה שלו בהיבט הסובייקטיבי שלו, ואם מישהו נהנה או חושב אחרת ממני - זה בסדר גמור...

בהצלחה!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”