כ חן משונצינו- נפילה כואבת - סקס אדיר

חן משונצינו- נפילה כואבת

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7414

שלום
הייתי היום במכון ברחוב שונצינו.
כבר כשהתקשרתי שיקרו לי בטלפון והפקידה אמרה שזו דירה פרטית שהיא וחברה שלה מארחות בה.
הגעתי- ומדובר במכון קטן.
לא הכי דיסקרטי. נמצא ממש מול תחנת דלק (ומי שמכיר שונצינו זה רחוב די צר) ובפתח הבניין היה איזה בעל מקצוע שעדיין עבד למרות שהיה כבר ערב מאוחר (איזה מסגר או רתך לא ממש שמתי לב).

בהתחלה נכנסה בחורה בשם מישל- בחורה שחומה ודי חמודה. ביקשתי לראות עוד מישהי והגיעה בחורה בשם חן- קומפקטית עם חזה סיליקוני גדול לא פרופורציונאלי לגוף (הייתה גם פקידה שתכלס היא גם חמודה).

מה בתפריט?
חצי שעה של עיסוי 200 ₪.
סקס או מציצה (עם קונדום) בתוספת 100 ₪.
אני לקחתי 2 טיפולים רגילים - מה שאמור היה להימשך שעה תמורת 400.

חן בחורה לא הכי נחמדה ולא זורמת כמעט לכלום. בקושי הרשתה לי לנשק אותה וכל שניה אמרה לי- אל תמשוך את החזה- זה סיליקון וזה יתפרק/יתפוצץ!

על לרדת לה בכלל אין מה לדבר. היא קובעת מה יקרה ולך אין שום סיכוי לשנות את סדר הדברים.

ישר התחילה בהרפיה- ברור שזה כדי לתקתק- אמרתי לה הלו יש לנו שעה לאן את ממהרת? אבל היא סירבה להקשיב. גמרתי תוך כמה דקות כשאני נזהר לא לפוצץ לה את הסיליקון.

אחר כך עברנו לעיסוי- אמרתי נזרום איתה נראה מה יקרה- עיסוי רע מאוד, סתם מעבירה את הידיים על הגוף, כל שניה הולכת לנייד לבדוק smsים (היו גם שיחות להם היא לא ענתה - באמת תודה).

אחרי רבע שעה ביקשה שאסתובב.
הנפילה כבר הייתה באוויר.
חשבתי וחשבתי איך אני מוציא מהנפילה הזאת משהו- הצעתי להוסיף 100 וללכת על סקס בפעם השניה- היא סירבה ואמרה שלא בא לה היום.

הייתי בחוץ אחרי 40 דקות כולל מקלחת אחת בהתחלה.

אגב כל הזמן שאני בפנים מבחוץ היה גבר שצעק והתווכח עם הפקידה על כסף.
חשבתי שזה איזה לקוח או הבעלים של המקום. זה לא היה לא זה ולא זה ובסוף התברר לי מי זה ועל מה היה הויכוח אבל אשאיר את זה לעצמי.

גם בזמן שהייתי שם לא נכנס אף לקוח (מקום קטן ואינטימי כאמור).

לסיכום- אני לא יכול להחליל ולהגיד שכל הבנות על הפנים שם- אבל התחושה היא שהמקום הוא תיקתוקיה שחבל על הזמן. חן ספציפית גם מעסה גרועה והיחס שלה על הפנים.

לפעמים זה טוב ליפול. גם אני מדווח כאן ומונע מאחרים ליפול.
וגם אתה פתאום מבין על איזה שטויות אתה מוציא כסף.
אני לקראת יציאה מהתחום לגמרי והנפילה הזאת האמת עזרה לזה.

054-5356047

UMA2013-10-31 21:58:38
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”