כ מחפש שותף לטיול סקס בסופש באירופה - סקס אדיר

מחפש שותף לטיול סקס בסופש באירופה

1
אני מתכנן לנסוע לכ3 ימים (בסופש)לפרנקפורטברליןאמסטרדםבוקרשט.
התאריך הוא בסביבות ינואר 2014.

המטרה: לזיין כמה שיותר כוסיות בכמה שפחות כסף.
ממה שהבנתי ברלין ופרנקפורט מתאימות ביותר אבל אני די פתוח.

מחפש שותף - מי שמעוניין שיצור איתי קשר בה"פ.

5
אמסטרדם- קרוב לוודאי שהמקום הטוב בעולם למגוון כוסיות בכל הסגנונות לקילומטר רבוע באיזור החלונות.

גרמניה - יותר אטרקטיבית כלכלית ובמקום 50/40 בממוצע בהולנד ניתן לחגוג גם ב25/30/35 דולרים
פרנקפורט סבבה אבל בביקור אחרון טיפה הכזיבה
דייסבורג עיר בגרמניה שעתיים מפרנקפורט הינה לטעמי עם הרובע הכי פצצתי בעולם במונחי עלות תועלת
ונתקלתי שם גם בשירות הרבה יותר ליברלי מאשר בהולנד

7
[QUOTE=sexlover]אמסטרדם- קרוב לוודאי שהמקום הטוב בעולם למגוון כוסיות בכל הסגנונות לקילומטר רבוע באיזור החלונות.

גרמניה - יותר אטרקטיבית כלכלית ובמקום 50/40 בממוצע בהולנד ניתן לחגוג גם ב25/30/35 דולרים
פרנקפורט סבבה אבל בביקור אחרון טיפה הכזיבה
דייסבורג עיר בגרמניה שעתיים מפרנקפורט הינה לטעמי עם הרובע הכי פצצתי בעולם במונחי עלות תועלת
ונתקלתי שם גם בשירות הרבה יותר ליברלי מאשר בהולנד
[/QUOTE]

תודה על תגובתך. הייתי באמסטרדם בתחילת שנות האלפיים ובאמת היתה שם חגיגה. ממה שהבנתי בשנתיים האחרונות צמצמו משמעותית את תחום החלונות האדומים והמגוון הצטמצם. האם זה נכון?

והאם בדייסבורג אפשר למצוא פצצות כמו בחלונות האדומים של אמסטרדם במחירים של 30 דולר?

9
למה אתה צריך שותף לא הבנתי הרי אתה לא צריך שיכוונו לך את הזין או שיעבירו אותך את הכביש
בדרך כלל נוסעים חברים שמכירים הרבה זמן ולא עם זרים לך תדע איזה סוטה יכול ליסוע איתך עוד תימצא אותו בליילה אונס אותך
סע לבד או עם חבר ותפסיק לחפש פה חברים
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

10
[QUOTE=כוסמין]למה אתה צריך שותף לא הבנתי הרי אתה לא צריך שיכוונו לך את הזין או שיעבירו אותך את הכביש
בדרך כלל נוסעים חברים שמכירים הרבה זמן ולא עם זרים לך תדע איזה סוטה יכול ליסוע איתך עוד תימצא אותו בליילה אונס אותך
סע לבד או עם חבר ותפסיק לחפש פה חברים
[/QUOTE]

תודה על הטיפ והרצון לעזור. אבל לי אישית הפורמט הזה של שותפים לטיול למטרה ספציפית יותר מתאים. ואני לא היחיד ולא הראשון, הרשת מלאה בלוחות חיפוש שותפים לטיול למטרות שונות. אני לא ילד ואף אחד לא יכול ולא רוצה לעשות לי כלום.
ככה זה, החברים לא תמיד זמינים בתאריך הספציפי ולא תמיד רוצים או יכולים להרשות לעצמם טיול כזה.
אני לא צריך אלא רוצה. טיול לחול תמיד יותר נחמד ככה.

ואגב זה לא הטיול הראשון שאני עושה עם שותפים, אמנם אז זה היה טיול "נורמלי" אבל העיקרון אותו עיקרון.

ego22013-11-15 09:56:29
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”