כ חשד לקוקסינלית מכייסת!!! - סקס אדיר

חשד לקוקסינלית מכייסת!!!

1
פרטית שקיבלתי...

ציטוט-"עכשיו אספר לך מקרה וכדאי לפרסמו
הלכתי לאחת הבנות
והכנתי לי בכיס 5 שטרות של 200 דהיינו 1000 ש"ח
למרות שידעתי שאינני צריך כל כך הרבה
לאחר שהתפשטתי [אולי אפילו לאחר המקלחת] ביקשה את הכסף
הוצאתי מהכיס 2 שטרות והחזרתי לכיס את הנותר
לאחר מציצה קצרה הגב' אומרת לי שהוא לא נקי מספיק ושאתרחץ שוב
וכך עשיתי נכנסתי שוב למקלחת
לאחר הכל יצאתי מהדירה ואני מכניס יד לכיס והכסף איננו
מתקשר אליה אולי נפל ליד המקום שהנחתי ויא אומרת לי שלא מצאה כלום
והיא כבר שמה את הסדין בכביסה
היא בכל זאת תבדוק שוב ולא מצאה
והיא הוסיפה ואמרה אני ראיתי שנתת לי רק חלק מהכסף
בקיצור הכסף לא חזר אלי
זה עוד לא קרה לי מעודי
אולי תפרסם אתה
קוקסינלית מרח' ביאליק, גבעתיים

לא שאלתי לשמה
054-7844322"

לפני שהחלטתי לפרסם בדקתי את המספר בגוגל ושמתי לב שיש כמה שמות תחתיו-כלומר הבחורה מחליפה שמות והאמת שזה כבר מדליק נורה אדומה של חשד.
הבחור ששלח לי את הפרטית קיים בפורום 3 שנים וממעט לכתוב בו אבל לאחר קריאה של מה שכתב עד היום מצטייר בעיני כמשתמש מאוד אמין.
הוא גם לא פסק נחרצות או רוצה להאמין שהוא לא באמת כוייס.
מטרת הפוסט הזה היא...

א. האם מישהו כבר היה אצלה? מכיר או שמע עליה?

ב. מי שמחליט ללכת לא לקחת סיכון ולעלות עם סכום מדוייק.

עדיף לנהוג במשנה זהירות מאשר להיכוות.

UMA2013-11-29 22:13:06
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חשד לקוקסינלית מכייסת!!!

2
לא מכיר את הבחורה האמורה, אבל מדוע אם המחיר הוא 400 הכין הבחור בכיס 1000?

לפי הנאמר זה לא שמישהי הוציאה לו כסף מהארנק, הוא הכין מראש 1000? למה?

ואולי הכסף נפל לו במקום אחר?

אני לא מכיר ולא ביקרתי את הבחורה עליה נכתב הפוסט אבל צריך לשמוע את שני הצדדים ובמיוחד כאמור שהוא הכין מראש 1000.

מי שמאונן לא מזיין

חשד לקוקסינלית מכייסת!!!

4
לא ינחם את הבחור, אבל בשביל שאר החברים שידעו, אולי כדאי שתבינו שנעשו כמה טעויות בסיסיות:
אין לי בעיה עם זה שהולכים עם יותר כסף, גם לי זה קרה. אבל הבחורה לא היתה צריכה לראות את הכסף. צריך להכין את הסכום שסוכם מראש בכיס אחד, ואת השאר בכלל לא להביא לדירה, אלא להשאיר באוטו. מקסימום שמים עוד 100 שקל בכיס לאקסטרות.
עצם העובדה שהיא ראתה את הכסף לא אומר שזה פתח לכיוס, אלא פתח לסחיטה, משמע תציע לך עוד דברים, או תבקש כסף על כל מיני שטויות, ובקיצור, חפירה עד שתוציא עוד. למקרה שלא הבנתם חברים, הן שם רק בשביל הכסף.
לבחור עצמו - אם ראית אצלה בדירה שהכסף בכיס, אז איפה עוד הוא יכול היה להיעלם? כמה זמן אחרי שיצאת ממנה בדקת מה עם הכסף? הוצאת משהו מהכיס ששם היה הכסף תוך כדי הליכה, מפתחות אולי?
הכי הגיוני ששפשפה לך את הכסף לפי מה מתאר.
נורות אזהרה היו צריכות להידלק אצלך כבר כשראית את התמונות. אלו לא תמונות אמיתיות של הבחורה, ומי שלא מפרסמת תמונות שלה כנראה שיש לה סיבה טובה, ועל הזין שלי הדיסקרטיות שלהן והמשפחות שלהן. מישהו מכם מוכן לקנות חתול בשק? קניתם פעם משהו מבלי לראות אותו לפני כן, אפילו לא בתמונה באינטרנט?
ותמיד, תעשו חיפוש עם מספר הטלפון לפני שאתם מתקשרים בכלל. תראו את הפרסומים, תראו פתאום תמונות שונות בכל אתר, מספר טלפון שהיה של גייז וכל מיני שטויות אחרות. אלה לא אנשים שאתם רוצים ללכת אליהם. מי שמחליף כל הזמן מספר או סים עם אחרים, מי שלא שם תמונות, פשוט אל תתפתו, לא משנה כמה אתם חרמנים. תפסיקו להיות פראיירים.

חשד לקוקסינלית מכייסת!!!

6
הבחור ללא ספק עשה טעות בזה שהוא בא ו"נופף" בכל הכסף
שהיה" לו. לא שאני מצדיק את הקוקסנלית הנ"ל אבל זה כמעט
כמו "בפני עיוור לא תשים מכשול" מה מצפים מאחת כזאת?
באותו עניין, אני שואל, האם השרות היה טוב? האם מדובר בקוקסינלית
אמיתית? במתלבשת? במתחזה? גם זה יכול לתת אינדקציה במי מדובר.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

חשד לקוקסינלית מכייסת!!!

7
נוהל עבודה מ"ס 1 בביקור בית
אני נוהג להגיע עם כסף מדוייק כפי שסיכמתי מראש מקסימום עד 100 ש"ח יותר לטיפים/אקסטרות . לא מביא ארנק . לא מביא ת"ז. לא כרטיסי אשראי . ולא חפצי ערך. הכל נשאר ברכב .
דיסקרטיות גם אני צריך . אני גם תמיד מתקשר מחסוי מי שלא רוצה לא צריך .
כללי זהירות שנשמעים מטופשים . אבל חשובים למי שרוצה לשמור על פרטיות

חשד לקוקסינלית מכייסת!!!

8
מסכים איתך לגבי הכל, גם אני עושה בדיוק אותו דבר, למעט הטלפון ממספר חסוי.
לא חושב שצריך יותר מדי לחשוש מלחשוף את המספר שלך, זה לא שיש להן מה לעשות איתו.
מעבר לזה, לפני כשנתיים בערך, מישהו הראה לי אפליקציה שמראה את השם של המתקשר, גם אם הוא מחייג מחסוי, וגם כשהוא בכלל לא רשום בזיכרון של הטלפון. אמיתי לגמרי. הבחור ביקש שאתקשר אליו וראיתי את השם שלי על הצג, ולא הייתי אצלו בזיכרון, כי לא נתתי לו את הטלפון שלי אף פעם. ככה שהיום עם כל האפליקציות זה כבר לא נראה לי רלוונטי כל כך. ושוב, לא חושב שיש מה לחשוש מזה.
לגבי כל השאר, כזה ראה וקדש.

חשד לקוקסינלית מכייסת!!!

9
מי שמתקשר ממספר חסוי,מסונן על ידי הרבה בנות ,החל מזונות רחוב ועד לליווי,ורק מפסיד. הפתרון הוא טלפון ישן וזול וטוקמן.לגבי האפליקציה שמוזכרת פה,מדובר באפליקצית נס,לא פחות. [מהיכן תיקח האפליקציה את השם?] מה שכן יש שירות, יקר ,שמבטל את הסתרת המספר.המשטרה ובלשים פרטיים משתמשים בזה.

חשד לקוקסינלית מכייסת!!!

10
יש מספר שירותים שעולים כסף שאומרים שיודעים לזהות חסוי, לא יודע אם נכון.
אפליקציות כמו Truecaller מבוססת על מספר מזוהה ולא חסוי, האפליקציה מקימה מאגר לפי המשתמשים ואנשי הקשר שלהם.

יש פתרון פשוט יותר, מכשיר טלפון הכי פשוט שיש בעלות אפסית + כרטיס סים טוקמן שניתן לרכוש בעלות של כמה עשרות שקלים כשהוא טעון בסכום שניתן לטעון מחדש.

תתקשרו מהמספר הזה גלוי אין לו ריח.

מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”