אתה בהחלט נבחן כשנון ויצירתי בסגנון כתיבתך ועל כך אתה מבורך ומוערך.
אין ספק כי מאז השתתפותך הפעילה בפורום הבאת עימך משב רוח סוער אך חדשני ורענן.
נראה כי חלק מהחברים עדיין לא הצליחו לעכל אותך ולא יודעים איך "לאכול אותך",
מבחינתי אתה אחלה חבר... תוסס מעניין ובעיקר שונה.
מזכיר את המתאגרף מוחמד עלי שעליו נאמר,
"מרחף כמו פרפר עוקץ כמו דבורה".
תודה אחי...אתה מוזמן לקרוא את יצירותי בכתיבה בפורום סיפורי סקס
הנני רק בחור שמחפש ילדות אבודה בחיק נערה אבודה ...
כן חשתי שהרבה מהחברים לא יודעים איך לאכול אחד כמוני ...מין עוף מוזר
בין זאבים ושועלים נכנס העוף עושה קצת בלאגן קופץ מכאן לשם ...מכניס קצת רעיון מוזר שאפילו זאב מושחז ( לומברוזו ) נאחז בחרדה ...מה זה כבר אין חוק ולא מוסר? שאל בדאגה
ואותו מרחיב הישבנים נבהל מעצם העינין שארחיב את ישבנה של צעירה כול כך תמימה שרק באה לקנות כוס תה ועוגיה

..היי היי יא שועל קרא לי מרחיב הישבנים...היא רוצה רק תה ועוגיה ! ..כן עוגיה בטעם הרואין ענה מוחמד הסוחר ...בואי חמודה הפעם זה רק 30 שח ...ובקצב החיים היא תצטרך כבר 5000 שח לחודש לממן את ה BMW של מוחמד הנחמד ...ובהמשך ירחיב את ישבנה כשכול הכפר עלה לתוכה ...אז אולי עדיף שיהודי כמוני ידוג את הבובה ליפני שישבנה יורחב בכפר ערבי ?
הרי צל"ש אני ראוי לקבל על שהצלתי חילת אבודה וסטודנטית חכמה מהרחבת ישבנהם על ידי חמישה ערבים בכפר ...שהרי כשאין למסכנה אלפי שח למימון הסם מוחמד הסוחור יבקש תמורה הוגנת ויביא את אחמד וסמיר ושריף שירחיבו את ישבן היהודיה שמשרתת בצבא הציונים
בנתיים אצלי החמוד(הזין) לא מצליח להרחיב את ישבנה אבל היא מקבלת מרשרשים עבור מעט סם כשאני מתחנן ומבקש ..."הנני כאן וטוב אנוכי פי מאה באהבתי ויחסי אלייך נסיכה מדימיונות הסם" בשם המולדת והעם שימרי על נשמתך וגם על ישבנך שלא ...
ואותה סטודנטית חמודה ומדהימה האין ראוי הנני לטפיחה על שיכמי ? 1.80 של יופי משכר חושים ומוח מחודד שהצלתי מרדת שאולה ...אומנם אינני היחיד בסביבתה גם אלכס החבר שותף לאהבתה...אבל אני הוא שנתתי יד לשובבה ליפני שישבנה היה מורחב והיתה עובדת בשדרות הר ציון עם קמטים ושדיים נפולות ...אז אני מוצא אותן ליפני הנפילה משתדל לא לתת להם ליפול יותר....והמבקרים אותי מוצאים אותן אחרי הנפילה כשכבר הן עברו לרחוב פיין או שדרות הר ציון מוצצות לכם עבור 50 שח
גם אם היא בת 16 ראוי להצילה בעודה תמימה מאשר לראותה בעוד שנה בשדרות הר ציון מוצצת בביזיון בגלל שלא עצרו אותה בגיל הטיפש-עשרה ...
אני אתן להן מחסה אוכל ושתיה ובגד חם והרצאה על החיים ומה נזקו של סם המוות ( הרואין קראק ) בעודנו מכורבלים במיטה החמה ...
אצלי היא לא תשכב עם 10 ביום אלה תהיה מלכתי האהובה
אז תגיד לי מיסטר קריסטל יקר האין אני צדיק בסדום ועמורה ?