כ מתחם רכבת ההגנה - דף 5 - סקס אדיר

מתחם רכבת ההגנה

41
[QUOTE=תומך מחיפה] סיימונד יקירי,
אני קורא את שכתבת ואני תוהה שמא חלקת מנה עם הצעירות ממתחם התחנה...
שאפו על הסגנון. שאפו על הסיפורים. זה טבעי?
מצטרף לקריסטל שהטיב לתאר אותך ואת מוחמד (עלי, לא הנרקומן) באותו המשפט.
[/QUOTE]

לא אינני משתמש בסמים ולעולם לא ..כי הHIGH אצלי זה סקס עם צעירה רזה עם חזה קטן ומתוק
הכתיבה והסיפורים זה חלק מימני כך נולדתי וכך אני חי
אני לא מצפה לחתונה עם החמודות שהכרתי אבל אם יצא למה לא ...עם נרקומניות וזונות בודאי זה לא ילך כי הם יצאו ממסלול החיים הנורמאטייביים לעולם התחתון בו חיי רחוב זנות והיי עם סם עולים על חיי משפחה כמו שגיני הידועה וראג'ינה הרזה ובליסימו לא יצליחו לצאת כי מי שטעמה חיי רחוב וזימה עם 6 גברים לא תוכל לתת אהבתה לאחד במסירות והתמדה
מאחל הצלחה לכול החברים בחיי האהבה
תמיד תשארו עם נפש שמחה ולב מאושר ...
והנאתכם במיטה ....היא האושר של כולנו
ואושרכם עם הנערה....היא השמחה של כולנו

פעם צעירה ויפה תמיד צעירה ויפה ...כך לימדו אותי ב..VOLVO

מתחם רכבת ההגנה

42
[QUOTE=לשונאי] היי חברים

כאחד שהסתובב בתל אביב הרבה שנים ( מהצד הטוב של החוק אבל לא שוטר) דעתי ועצתי היא - לא להתקרב למתחם . פיק אפ של בנות מבולבלות ומסוממות לא שווה את - פגיעה מצד סוחרי סמים , פגיעה מצד סרסורים שמסתובבים שם ,פגיעה מצד חורשי מזימות ללא כל סיבה, מעצר בידי המשטרה שמנסה לצוד פדופילים או מי שנראה שלא שייך לשם , בוקי נאה בסיור פשע עם שכנה שלך ...
מתחם התחנה (ולא ההוא בנווה צדק) הוא איזור פשע מובהק . לא מבין איך אדם נורמטיבי חובב סקס בתשלום(כמוני)מאבד כל חוש זהירות ומכניס את עצמו בכוח לגועל נפש הזה
המלצה - לחפש במקומות רגועים יותר

[/QUOTE]

כול הכבוד על המילים והדאגה
אבל הרשה לי להעיר כמה מילים
1- מסוממות ומבולבלות אמרת....והרי כתבתי לא להתקרב אליהן אלה לאלו שבאות בהחפז לרכוש מנת סם והיידה למוצב בורחות
2- אמרת סוחרים ונרקומנים עצבניים....למה אני האשכנזיפט( אשכנזי) יודע לתמרן בין ניקולאי הנרקומן וסימה המקומטת ומוחמד הסוחר ולהסביר ברמז שהנני אורח רצוי שכול כוונתי היא לפרנסם על ידי המרשרשים שיעברו דרכי לנערה החמודה שאמצא והיא תרכוש מהם מנת סם.
3-משטרע אמרת....הם לפי דיווחי העיתונות באים בגלל המהגרים והאונס ...אבל הנני ילד טוב שמחפש להציץ לעולם התחתון ואינני מענין אותם כמו שאתה בנסיעתך האיטית בשדרות הר ציון לא מטריד אותם
4- מחלות וסיכונים....אז אני הולך עם צעירות חדשות שעדיין לא נפתחו ל...משה אבי יציק דוד ליאור ו...ללא קנדום ...אז בהר של ציון ובתל ברוך שם כבר נפתחו כולן ללא קנדום למאות ואלפים והסכנה פי מיליון מצעירה חמודה שבאה לרכוש סם במתחם ההגנה ועדיין לא נפתחה לרשע והפשע
4- מה לאדם נורמאטיבי ולשם?....כך טענת ...אז שאלה לי אליך מה ולאדם נוראטיבי כמו חברי הפורום שהולכים לשדרות הר ציון ותל ברוך עם הנרקומניות שאולי חולות והמחלה לא תדע ...במקום לפאב ומועדון ברמה להכיר נערה מתוקה כמו אדם נוראטיבי מהשורה הראשונה? היש לך תשובה או שהתחפרת עמוק באדמה ?
אז אני מכבד את ההערות של חברי הפורום עלי...אבל קצת צניעות קצת מחשבה
אני מודה מעומק ליבי על התגובות במיוחד לאלו שביקרו אותי שכך יכולנו לחדד את הנושא בצורה מובנת ועמוקה יותר

מתחם רכבת ההגנה

43
עזוב אותך מההטפות של החבר'ה פה, תן קצת בשר, איפה לעמוד? איך אתה מזהה את הבחורה המיועדת? מה להגיד לה?

תן קצת למתחילים באופן הפעולה הזה שנראה לי לגיטימי יותר מלממן את הסרסור או את התיקתוקיה התורנית. מוחא כפייה

מתחם רכבת ההגנה

44
בעקבות הפוסט הזה ובעקבות ההבנה שלחברים כאן אין בעיה לדרדר בחורות לזנות רק בגלל שהן מוכנות לקנות סמים, ירד לי האסימון לרעיון הרבה יותר טוב..
באמת יותר טוב!!!
למה לא ללכת פשוט בשכונות מצוקה, שם יש מחסור רציני בכספים ולהציע לבחורות שהולכות ברחוב לשלם להן עבור סקס?
בטוח שיש כאלו שיש להן מצוקה רצינית בכסף, בבגדים, באוכל..
אז מה הבעיה?
זה לטובתכם וזה גם לטובתן.
יהיה להן הרבה יותר כסף

זה בוודאי לא יותר מופרך מאשר להציע למישהי לעשות סקס תמורת כסף רק מפני שהיא קונה סמים...

אגב..
זה הרי ברור שכל בחורה שקונה סמים היא זונה בפוטנציה
ולכן ברור שגם כל מי שגרה בשכונת מצוקה היא זונה בפוטנציה!

היידה ביבי!!
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

מתחם רכבת ההגנה

45
צל"ן,קבל צל"ש.ואגב סימונד,אני לא מת על דעותיך,אבל ללא ספק אתה בולט לטובה.אגב 5000 לסמים בחודש זה כבר מעט מאד,ובגלל שהשוק יבש ויקר הרבה בנות עובדות יותר מבעבר,מנסות לתקתק או להעלות מחיר.

מתחם רכבת ההגנה

46
צעיר לנצח,
ההתחסדות מיותרת לגמרי.

לא הולכים לשכונות מצוקה - כי כל הזונות בפוטנציה כבר עזבו ושכרו דירות או מצאו מקומות במכונים....קריצה

אתה באמת מאמין שאתה מדרדר לזנות בחורה שצורכת סמים ומסכימה להזדיין תמורת כסף? אתה באמת מאמין שאתה תהיה הראשון אצלה, ורק בגללך היא מתחילה להזדיין בכסף?
להיתדרדרות רק הבחורה אחראית, וההתדרדרות שלה התחילה ברגע שהיא התחילה עם סמים. לא עם הזיונים..

ולמה לחשוב שעיסוק בזנות הוא בבחינת היתדרדרות?
אני מכיר זונה ש'עשתה' שתי דירות מעיסוקה בזנות בלבד, ומתפרנסת מכך ברווחה גדולה! היא לא היתדרדרה, היא טיפסה מעלה!
המגביה עוף - ירחיק ראות

מתחם רכבת ההגנה

47
[QUOTE=איצטגנין] צעיר לנצח,
ההתחסדות מיותרת לגמרי.
לא הולכים לשכונות מצוקה - כי כל הזונות בפוטנציה כבר עזבו ושכרו דירות או מצאו מקומות במכונים....קריצה
אתה באמת מאמין שאתה מדרדר לזנות בחורה שצורכת סמים ומסכימה להזדיין תמורת כסף? אתה באמת מאמין שאתה תהיה הראשון אצלה, ורק בגללך היא מתחילה להזדיין בכסף?
להיתדרדרות רק הבחורה אחראית, וההתדרדרות שלה התחילה ברגע שהיא התחילה עם סמים. לא עם הזיונים..
ולמה לחשוב שעיסוק בזנות הוא בבחינת היתדרדרות?
אני מכיר זונה ש'עשתה' שתי דירות מעיסוקה בזנות בלבד, ומתפרנסת מכך ברווחה גדולה! היא לא היתדרדרה, היא טיפסה מעלה!
[/QUOTE]

יפה כתבת
נשאיר את הצביעות וההתחסדות בצד כי מה שלא נגיד הם יתקפו
לימדה אותי מורה בתיכון ...אלו שתוקפים אותך עינינית אז חצי נחמה ואלה שתוקפים אותך עם קורטוב של זלזול (פחחחח) זה מקנאה והכי טוב שאל תענה להם ...
זה לא הדאגה שלהם לבנות חביבי זה הקנאה שמטרידה את האדם מאז קין והבל קין קינא באחיו שיש לו שתי נשים ולו רק אחת ורצח אותו ...הכול מסתובב מאז ימי בראשית על הנשים .
אשמח לתת להם לטעום מעט מהבנות שהכרתי כדי להשכיח את הצער והקנאה ...מלון וארוחה על חשבוני
ולעיניננו ...הסתובבתי בתל ברוך בלילה ככה זה בטבעו של צייד נשים ...
הייתה שם אחת מאד מושכת רזה וחמודה ...שאלתי אם היא קוקס? ענתה בעברית עם מבטא מזרח אירפאי כבד ..מיאה שקל ..הכנסתי לרכב ..ואז שוחחנו באנגלית שאלתי מאיפה את ? ענתה מפולין
ביקשתי למלון אמרה אוקיי ..אבל 250 אמרתי אוקיי
בחורה צעירה בת כ...20-22 רזה חזה עומד בהירה עם שיער ברונטי חלק
התנשקה איתי בחמימות רבה ...עברנו ל69 והיא גנחה
אחר כך עלתה עלי כשהוא בפנים ממש בובה
לאחר מנוחה וסיגריה ...שאלתי איך הגיעה לישראל? אמרה שבאה לבקר חברה בתל אביב והחברה בעצמה עובדת בזנות ...שאלתי כמה זמן תהיה בישראל? אמרה שעוד 4 ימים חוזרת
בקשתי טלפון ליהיות בקשר והיא אמרה שהיא לומדת באוניברסיטה ולא עובדת בזנות בעתיד
נתתי לה את שלי במקרה שתהיה בארץ והיא לקחה בשמחה
שמה סינדי
חייב לציין שכשהייתי בתל ברוך נתקלתי מוקדם יותר בבחורה צעירה שניסת לכייס אותי ברכב ...זהירות לא כולן תמימות ...עיקמתי לה את היד הוצאתי את הארנק ונתתי לה כמה סטירות בפנים היא ראתה את האקדח מתנוצץ מהחגורה וחשבה שאני שוטר ועיניה התרחבו מפחד ...ואז דחפתי אותה דרך הדלת החוצה
כפיצוי שלחו לי את סינדי המתוקה
אבל חברה להיזהר מגנבות ארנק ונייד לשים במשמר !!!!!

מתחם רכבת ההגנה

48
[QUOTE=איצטגנין]צעיר לנצח,
ההתחסדות מיותרת לגמרי.

[/QUOTE]

איצטגנין

למה אתה רואה בדברי צעיר לנצח התחסדות?

אחת הסיבות שכולנו מתרעמים על החוקים המוצעים כנגד זנות בישראל היא שאנחנו משכנעים את עצמנו שהבחורה עושה את זה מרצון חופשי.

בחורה שזקוקה למנת סם אינה עושה את זה מרצון חופשי אלא מכורח, אני אישית מעדיף לאונן כל לילה מללכת לבחורה שעושה את זה מכורח ולא משנה מה הכורח.

רוצים לעזור לה תתרמו לאל סם אולי יצליחו לשקמה או אחרות/אחרים במצבה.

בלי קשר (ואולי עם קשר) נראה לי הזוי לאדם מן הישוב להסתובב בתחנת סמים כדי לצוד שם.

מי שמאונן לא מזיין

מתחם רכבת ההגנה

49
מישהו היה חייב לעשות את זה, אז ככה:

שעה 21:00 מתחם התחנה או פינת הסוחרים, אני נעצר עם הרכב כ-20 מטר מהמקום על מנת שלא להידקר ע"י סוחר.
כמו שאמר סימונד, יש תנועה מסוימת של לקוחות אצל הסוחר אך כאן מתחילה הבעיה- מה לעזאזל אני אמור לעשות??? אני אמור לגשת אליה?? ואיך אני יכול להיות בטוח שאני לא יקבל איזה שפיץ מנרקומן??
בקיצור, שעה 00:30 אני נכנע.
לדעתי אין סיכוי סביר ליצור קשר פה, למרות שכמו שאמרתי לאורך כל ההמתנה עברו כמה בנות ואת רובן אני לא ממש מכיר מהרחוב, אבל אני את הסיכון הזה לא לוקח ומי שיעשה את הצעד הזה אני אישית מצדיע לו

מתחם רכבת ההגנה

50
ראשית, אני לא מתחסד.
גם אני הלכתי לזונות, ואם כבר הלכתי לזונה, מה שחיפשתי זה להיות עם מישהי, שגם אם היא לא עושה את זה 100% מרצון חופשי (כי ביננו.. אף אחת לא באמת עושה את זה מרצון חופשי).. אז לפחות היא מחפשת ורוצה לקוחות באופן אקטיבי, ובאופן מודע היא החליטה שזה מה שהיא עושה.

ואני באמת מאמין שלגשת למישהי ולהציע לה סקס רק מפני שהיא נמצאת במקום שבו מוכרים סמים - זה גבול מאד חמור שאסור לחצות אותו!
כי אם היא רוצה (או החליטה בחוסר ברירה) על עיסוק בזנות, אז אני מאמין שההחלטה שלה צריכה להגיע באופן מודע, ושהיא סגורה על זה עם עצמה, ולא בגלל שמישהו זרק לה רעיון ומצא אותה ברגע של חולשה.

מעבר לעובדה הפשוטה שזה משהו ממש לא אנושי לעשות,
מעבר לעובדה שמי שעושה את זה הוא בן זונה אמיתי,
מדובר על שידול לזנות שזו עבירה שבגינה הוכים לכלא לכמה שנים!

אז סיימון היקר -
אתה חתיכת חרא חסר מצפון והייתי מת שיתפסו אותך ויכניסו אותך לכלא על זה.
חבל שבמדינת ישראל אין למשטרה כח אדם בשביל לתפסות חארות כמוך!

והאמת?
אני בכלל לא מאמין לך שעשית דבר כזה.
אני מאמין שאתה בסך הכל ילד כאפות שנותן דרור לדמיון הפרוע שלך.
אבל מה שבטוח זה שאתה אפס מאופסצעיר לנצח2013-12-17 23:20:21
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”