כ ליאת - עיסוי טנטרי בכס - סקס אדיר

ליאת - עיסוי טנטרי בכס

1
שלום חברים,
שבוע שעבר הזדמן לי לבקר בכ"ס וכיוון שהיה לי קצת זמן פנוי החלטתי להתפנק קצת.
מצאתי ביד 2 את המודעה של דן וליאת (טלפון: 054-4485446).
הם נמצאים באיזור בי"ח מאיר בשכונה שקטה. בדירה נמצאים גם ליאת וגם דן (שעושה מסז' לגברים). אני מסיבות מובנות (כל אחד והנטיות שלו Embarrassed) בחרתי בליאת. כיוון שהיה קצת רעש בבית, הבנתי שגם הוא נמצא אבל ליאת הודיעה לי שהדיסקרטיות מאוד חשובה להם ולכן הם אף פעם לא מקבלים במקביל (ייאמר לזכותם).
בכל מקרה, ליאת, ישראלית ממוצא מזרחי, בחורה נאה מאוד ונעימה בסביבות ה-30 המאוחרות עם שדיים גדולים וגוף נשי. הודיע שהתענוג ל-"עד" 45 דקות עולה 300 ואם אני ארצה אוראלי אז תוספת של 100 מצלצלים (אני לא יודע אם מציעה לכולם או רק למי שנראה לה).
כשנשכבתי על מיטת הטיפולים, היא הודיעה שאפשר לגעת בה והמגע הוא הדדי. כבר התחלה יפה.חיוך גדול
אני לא מומחה גדול לעיסוי טנטרי אבל כנראה שההגדרות שלנו קצת שונות. המגע שלה הוא נעים של מסג' עדין עם רמיזות ברורות לאיזורים הארוגניים. בסך הכול, מאוד נעים וכיף מוחא כפייה אבל כמו כל דבר טוב הוא מגיע במנות קטנות ואחרי כעשר דקות היא ביקשה שאסתובב. ייאמר לזכותה שהבודי היה מצויין ומחרמן וברגע ששפתיה נגעו בחבריקו, היא שאלה האם להמשיך וכמובן שהתשובה הייתה ברורה (לאלו שלחוצים בתקציב, קחו בחשבון צחוק). היא עושה אוראלי מחרמן עם הרבה עזרה ידנית אבל עדיין מצויין והגמירה לא אחרה לבוא.
היא הציעה לי מקלחת ואפילו כשכמעט סיימתי להתנגב היא הציעה את עזרתה (שהייתי שמח אם היא הייתה מוצעת כשאני עוד רטוב אבל בכל זאת נחמד מאוד מצידה).
בסה"כ הייתי שם כ- 25 דקות כולל המקלחת.

לסיכום:
קחו בחשבון שאני לא בקיא בנוף הכפר סבאי כך שקחו את זה בחשבון, למרות שהביקורות על האיזור הן לא מעודדות.
האישה, נראית סבבה לגמרי.
מבחינת העיסוי, הוא לא מקצועי אבל מאוד נעים ונראה שהיא משתדלת מוחא כפייה.
החסרונות הם המחיר (400 זוזים) שלא יתאים לכל כיס ובטח לא ל-25 דקות כולל מקלחת.
אז מי שהפרוטה מצויה בכיסו ומחפש יותר אירוטיקה מאשר עיסוי (גם אם הוא קצר בכי) אז היא אופציה מעניינת.

זהוזה

ליאת - עיסוי טנטרי בכס

2
תודה על הדיווח המושקע ובהחלט נשמע מעניין, אבל... ה"עד" 45 דקות זה אומר כניראה שהרוב יוצרים משם ב-20 דקות כניראה וזה כבר פוסל אותה לחלוטין עבורי. יש לי אלרגייה קשה למתקתקות, במיוחד בתחום העיסוי שכן מי שאוהב עיסוי לרוב אוהב את הדרך והסיום הוא רק הדובדבן (במיוחד עם השיטה של הפה על הזין "מעוניין?":) ).

ליאת - עיסוי טנטרי בכס

3
הייתי אצלה לפני כמה ימים, הדיווח של זהוזה נכון ומדוייק,

ממני היא לא ביקשה אקסטרה על מציצה. אבל הקשר בינה לבין טנטרה מקרי בהחלט.
אני מדי פעם פוקד את המקום עוד מהתקופות של מרינה ויעל.
תכלס, חבל על הכסף
יש לנו גם זין וגם שכל, אבל לא מספיק דם כדי להפעיל את שניהם יחד

ליאת - עיסוי טנטרי בכס

6

הייתי במקום וחוויתי זהה לזו של פותח השרשור זהוזה, אני לא הוספתי 100 למציצה (על המחיר הבסיסי 300) וכשיצאתי משם הרגשתי טוב עם עצמי, 45 דקות שמובטחות לא ניתנות, גג 25 דקות כולל להתפשט ולהתלבש.

האם אחזור? כנראה שלא.

אגב נראה לי שאפשר לאחד שירשורים זה אותו מקום

NeverNotEnough2013-11-30 21:36:05
מי שמאונן לא מזיין

ליאת - עיסוי טנטרי בכס

8
גם אני ביקרתי את ליאת אתמול אחה"צ.

הדיווח של זהוזה, די מדוייק מלבד הגיל, לעניות דעתי עברה מזמן את ה-40 וקרובה יותר ל-45+-.
היא אכן שירותית ונותנת לשחק לה בחופשיות בשבלול.
הוספתי 100 ש"ח למציצה חשופה והשפרצה בפה, להערכתי ליאת בלעה כי לא שמתי לב שירקה. (לאחר מכן צחצחה שיניים)

הייתי 38 דקות כולל מקלחת.
נחמד אך לא יותר מכך.
אשמור את המספר לימים קשים.
פין חס - מזיין ולא חס
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”