במענה לשאלה הנ"ל - אכן, כפי שנכתב, זלטה היא נורה (כך היא מציגה את עצמה. NORA).
המחיר (הבלתי מוצדק לחלוטין, כאמור) הינו - 500 ₪.
משך הזמן המוגדר הינו שעה, אך לדאבוני שבתי וראיתי את רחובות בת ים לאחר כ-45 דקות בלבד, מהבאסה שתקפה אותי...
זלטה גינגית מקסימה!
32eitan32 היקר
כמו שכתבת, כל אחד וטעמו... אז למה למחתחילה נשארת אם לא אהבת את המראה?
דבר שני אני מוצא סתירה קלה בדיווח
[QUOTE=eitan32]
כשהגיעה לעמדת מציצה, שלפה מפאתי המיטה קונדום והחלה למצוץ באופן מקונדם... מציצה בסדר גמור בסה"כ... עמוקה, איטית ומושקעת...
[/QUOTE]
[QUOTE=eitan32]
סיכום:
נורה מתאימה לאלו המחפשים או הנמשכים למראה ילדותי בלבד, בלתי בשל בעליל.
מציצה מאכזבת ביותר.
[/QUOTE]
בכל אופן, דיווח טוב.. ואני חושב שלא התחברת בגלל המראה, וכך גם לא התחברת לשירות ויצאת מבואס...
כמו שכתבת, כל אחד וטעמו... אז למה למחתחילה נשארת אם לא אהבת את המראה?
דבר שני אני מוצא סתירה קלה בדיווח
[QUOTE=eitan32]
כשהגיעה לעמדת מציצה, שלפה מפאתי המיטה קונדום והחלה למצוץ באופן מקונדם... מציצה בסדר גמור בסה"כ... עמוקה, איטית ומושקעת...
[/QUOTE]
[QUOTE=eitan32]
סיכום:
נורה מתאימה לאלו המחפשים או הנמשכים למראה ילדותי בלבד, בלתי בשל בעליל.
מציצה מאכזבת ביותר.
[/QUOTE]
בכל אופן, דיווח טוב.. ואני חושב שלא התחברת בגלל המראה, וכך גם לא התחברת לשירות ויצאת מבואס...
זלטה גינגית מקסימה!
33שושו יקר,
כן, אתה צודק... לדעתי הסתירות נובעות מעומק הבאסה.... כגודל הציפיות כך התאכזבתי, ולכן גם חלק מהמסרים יצאו מזוגזגים ומבולבלים...
בכל מקרה, אני מסכים איתך כי מדובר בילדה חמודה... ושיכול ויהיו כאלו שייהנו מחברתה תחת מכלול הנתונים - וזה בסדר גמור...
בהצלחה והנאה רבה לכולנו.... : )
כן, אתה צודק... לדעתי הסתירות נובעות מעומק הבאסה.... כגודל הציפיות כך התאכזבתי, ולכן גם חלק מהמסרים יצאו מזוגזגים ומבולבלים...
בכל מקרה, אני מסכים איתך כי מדובר בילדה חמודה... ושיכול ויהיו כאלו שייהנו מחברתה תחת מכלול הנתונים - וזה בסדר גמור...
בהצלחה והנאה רבה לכולנו.... : )
זלטה גינגית מקסימה!
36הדיווח השלישי שלי בסה"כ אחרי שהייתי אצל איב וניקיטה ויצאתי קצת מאוכזב.
ראיתי את הפוסט פה של זלטה/נורה והחלטתי לדגום אותה. אתמול בשעות הערב המוקדמות הרמתי טלפון , ענתה פקידה נחמדה ומאד שירותית , אמרה 500 ש"ח 2 אקטים לשעה ותיארה את זלטה. סגרנו תוך שעה אני שם.
יש לציין שהמקום לא דיסקרטי בכלל , ממוקם בבת ים באזור הומה וחנויות למטה. מפנה אותי לבניין גבוה לקומה האחרונה.
פותחת לי את הדלת ג'ינג'ית יפייפיה(אני לא מגזים ואני ממש ביקורתי , פנים דבר מאד חשוב לי) אומרת שלום ומזמינה אותי פנימה. נכנסתי והיא מתחילה לדבר אנגלית - בעיה בשבילי האנגלית שלי ככה ככה ואני לא דובר רוסית מה שיצר קצת חוסר תקשורת בהתחלה בינינו , עישנו סיגריה במרפסת . ביקשה תשלום - עברו לידיה 500 ש"ח ונכנסתי להתקלח. בגלל חוסר התקשורת אמרתי בטח נפלתי ולפי הדיווח האחרון פה אכלתי אותה. יצאתי והיא הייתי ערומה - יש לה גוף משגע עם חזה קטן ויפה. ניגבה אותי מכף רגל עד ראש כמו תינוק . נשכבתי על המיטה (יש לציין אחלה דירה גדולה ומרווחת ומיטה גדולה) והיא חייכה אלי. התחילה בנשיקות גוף וללקק את האוזניים ולאט לאט התחילה לרדת למטה. הבחורה נותנת רימינג מטורף , המשיכה כמה דק' והלבישה קונדום. התחילה במציצה טובה מאד(לא ברמה של איב אך לא נופלת כל כך) של כמה דק'. נשכבה והתחלתי לרדת לה, יש לה כוס מריח טוב והיא מאד אוהבת שיורדים לה עם גניחות משוגעות. התחלתי לנשק אותה בגוף ופטמות היפות והתחלנו להתנשק כמו משוגעים תוך כדי זה שאני מכניס לה אותו . התחלתי לזיין אותה במיסיונרי כמה דק' עד שהרמתי אותה עליי באוויר ואני מזיין אותה. הפכתי אותה והיא ביקשה שלא אגע לה רק בחלק העליון של הגב כי עשתה קעקוע חדש(סקסי). דפקתי אותה בדוגי כמה דק' ,נשכבנו שאני עדיין מאחוריה ואני מרים את רגלה ודופק אותה. ביקשתי ממנה לעלות עלי אך היא סירבה בחיוך בטענה שיש לי גדול מידי(התבאסתי בקטנה) וביקשה ממנה שתרד שוב פעם. שוב פעם ירדה ונתנה רימינג מעולה עד שגמרתי בתוך הקונדום תוך כדי זה שהיא מוצצת חזק. נשכבה לידי וחייכה אלי, יש לה עיניים מדהימות שחודרות במבטים שלה. יצאנו לעשן ולשתות ,הצלחנו לפתח שיחה של 10 דק' בחורה מאד נחמדה , ראיתי שנשאר עוד כמה דק' וביקשתי ממנה סיבוב נוסף(כנראה שהיא באמת עשתה לי את זה כי אני לא מצליח לחזור לסיבוב שני תוך זמן קצר) אמרה לי בכיף. חזרנו לחדר והיא התחילה לרדת שוב פעם, אחרי כמה דק' של מציצה מטורפת ירדתי לה גם כן תוך כדי זה שהיא גונחת כמו משוגעת. עליתי עליה במיסיונרי תוך כדי זה שאנחנו מתנשקים והתחלתי לזיין אותה כמו מטורף היא הצמידה לי שפתיים לפה והתחילה לנשק אותי שוב פעם. השעון שלה צלצל והיא אמרה שנגמר לנו הזמן אך היא רוצה להמשיך עד שנגמור שנינו. המשכתי לזיין אותה כמה דק' חיכיתי שהיא תגמור ואז גמרתי.
נשכבה עלי חייכה חיוך שובב שכבנו קצת במיטה וקמתי להתקלח , התארגנתי ,התנשקנו לשלום וביקשה שאחזור שוב פעם במהרה והבטחתי לה שאבוא.
כל כך הייתי בשמיים אחרי הזיון הזה. הבחורה פשוט נותנת את כל כולה, מריחה מצוין ולא מזיעה לפחות במקרה שאני הייתי אצלה , יכול להיות שאצל הבחור שדיווח פה אכן היה. יש לה שמחת חיים מטורפת היא שמה שירים באייפד ורוקדת (רק חבל שזה שירים ברוסית :P) יפייפיה אמיתית וג'ינג'ית אמיתית(לא כמו איב סורי) רזה ,גוף יפה עם חזה קטן ויפה.
פנים - 10
עיניים - 11 :)
סקס- 10
תקשורת - 5 אך הכימיה בינינו פיצתה על זה בגדול.
גוף - 9
חזה - 8 למי שאוהב קטן.
הייתי שם שעה ורבע פחות או יותר ורציתי עוד.
אני אחזור אליה בשמחה.
זלטה גינגית מקסימה!
37שלום לכל חברי הפורום הנכבדים.
מודה שאני מציץ בפורום מדי פעם ולוקח המלצות, החלטתי להירשם ולדווח גם בעצמי :)
אז ככה :
נורה :
לפני כשבועיים ביקרתי אצל הגברת.
התיאום עם הפקידה היה כרגיל קל ויעיל (זו לא הדירה הראשונה בבת-ים שאני פוקד ) מגיע לדירה- שנמצאת בצידו של בניין מגורים, די דיסקרטי הייתי אומר.
פותחת את הדלת נורה, בלבוש די רגיל, די קרה בהתחלה, לא בדיוק ג'ינג'ית אבל נראית מעולה לטעמי :)
משלם את הסכום המבוקש (500 ש"ח) ונכנס להתקלח.
יוצא מהמקלחת, נשכב על המיטה, היא מתפשטת ומצטרפת.
נורה צעירה, להערכתי בסביבות גיל 26 רזה, לא מדי, חזה קטן אך עומד ויפה ישבן עסיסי ויפה!
נשיקות זה לא החלק החזק אצלה, עם פה סגור, היא ממש לא בעניין ( מה שאכזב כי אני הכי בעד GFE טוב ) זורמת עם אצבעות, נגיעות ושאני יורד לה, כשהסתובבנו, היא החלה בליקוקי ביצים חביבים ורימינג נחמד, אבל ! כשהגיעה למציצה, הוציאה את הקונדום, ביקשתי שלא תשים אך הסבירה שהיא מוצצת אך ורק עם קונדום! מה שדי הוריד לי את האוויר מהמפרשים :/
בכל אופן המשכנו, למרות שהמציצה מקונדמת היא די טובה (יש לה עגיל בלשון למי שזה עושה את זה ) היא התחילה לרכב עלי, די זורמת בתנוחות, עברנו לדוגי עד שהנוזל הסמיך יצא לו לאוויר הפלסטיק...
מקלחת זריזה של שנינו, עישנו סיגריה, דיברנו קצת על הקעקועים שיש לשנינו והיא נפתחה קצת ולאחר מכן חזרנו למיטה, שוב ליקוקי ביצים ורימינג קל, ביקשתי שלא תמצוץ לי שוב עם הקונדום ושאני מעדיף לעבור ישר לעניין, היה לי קשה לגמור פעם שניה עם קונדום, אז עברנו לעבודת יד, סחיטת המיץ ומקלחת !
לסיכום:
דיסקרטיות: 9
מראה : 9
GFE: 4
מציצה : בגלל הגומי - 6
רימינג : 7
סה"כ : 7
לא הייתי חוזר, המחיר יקר ובטח שלמציצה מקונדמת!
מקווה שהדיווח היה טוב - זה הראשון בינתיים :)
זלטה גינגית מקסימה!
38ביקרתי את הצעירה, אכן לגבי המראה אין טענות אבל חוסר התקשורת הפריע לי ופגם מאד בהנאה..
לצערי, אינני דובר רוסית ולגבי האנגלית אז קצת היה קשה לה עם זה.
אני לא אחזור הן בגלל המחיר והן בגלל חוסר התקשורת.
choose life
זלטה גינגית מקסימה!
39ע"פי הדיווחים לאחרונה נראה שממש נשחקה, ואפילו עברה למציצה מקונדמת!
חבל כי הייתה יהלום אמיתי כשהתחילה.
חבל כי הייתה יהלום אמיתי כשהתחילה.