[QUOTE=איצטגנין] צעיר לנצח,
ההתחסדות מיותרת לגמרי.
לא הולכים לשכונות מצוקה - כי כל הזונות בפוטנציה כבר עזבו ושכרו דירות או מצאו מקומות במכונים....

אתה באמת מאמין שאתה מדרדר לזנות בחורה שצורכת סמים ומסכימה להזדיין תמורת כסף? אתה באמת מאמין שאתה תהיה הראשון אצלה, ורק בגללך היא מתחילה להזדיין בכסף?
להיתדרדרות רק הבחורה אחראית, וההתדרדרות שלה התחילה ברגע שהיא התחילה עם סמים. לא עם הזיונים..
ולמה לחשוב שעיסוק בזנות הוא בבחינת היתדרדרות?
אני מכיר זונה ש'עשתה' שתי דירות מעיסוקה בזנות בלבד, ומתפרנסת מכך ברווחה גדולה! היא לא היתדרדרה, היא טיפסה מעלה!
[/QUOTE]
יפה כתבת
נשאיר את הצביעות וההתחסדות בצד כי מה שלא נגיד הם יתקפו
לימדה אותי מורה בתיכון ...אלו שתוקפים אותך עינינית אז חצי נחמה ואלה שתוקפים אותך עם קורטוב של זלזול (פחחחח) זה מקנאה והכי טוב שאל תענה להם ...
זה לא הדאגה שלהם לבנות חביבי זה הקנאה שמטרידה את האדם מאז קין והבל קין קינא באחיו שיש לו שתי נשים ולו רק אחת ורצח אותו ...הכול מסתובב מאז ימי בראשית על הנשים .
אשמח לתת להם לטעום מעט מהבנות שהכרתי כדי להשכיח את הצער והקנאה ...מלון וארוחה על חשבוני
ולעיניננו ...הסתובבתי בתל ברוך בלילה ככה זה בטבעו של צייד נשים ...
הייתה שם אחת מאד מושכת רזה וחמודה ...שאלתי אם היא קוקס? ענתה בעברית עם מבטא מזרח אירפאי כבד ..מיאה שקל ..הכנסתי לרכב ..ואז שוחחנו באנגלית שאלתי מאיפה את ? ענתה מפולין
ביקשתי למלון אמרה אוקיי ..אבל 250 אמרתי אוקיי
בחורה צעירה בת כ...20-22 רזה חזה עומד בהירה עם שיער ברונטי חלק
התנשקה איתי בחמימות רבה ...עברנו ל69 והיא גנחה
אחר כך עלתה עלי כשהוא בפנים ממש בובה
לאחר מנוחה וסיגריה ...שאלתי איך הגיעה לישראל? אמרה שבאה לבקר חברה בתל אביב והחברה בעצמה עובדת בזנות ...שאלתי כמה זמן תהיה בישראל? אמרה שעוד 4 ימים חוזרת
בקשתי טלפון ליהיות בקשר והיא אמרה שהיא לומדת באוניברסיטה ולא עובדת בזנות בעתיד
נתתי לה את שלי במקרה שתהיה בארץ והיא לקחה בשמחה
שמה סינדי
חייב לציין שכשהייתי בתל ברוך נתקלתי מוקדם יותר בבחורה צעירה שניסת לכייס אותי ברכב ...זהירות לא כולן תמימות ...עיקמתי לה את היד הוצאתי את הארנק ונתתי לה כמה סטירות בפנים היא ראתה את האקדח מתנוצץ מהחגורה וחשבה שאני שוטר ועיניה התרחבו מפחד ...ואז דחפתי אותה דרך הדלת החוצה
כפיצוי שלחו לי את סינדי המתוקה
אבל חברה להיזהר מגנבות ארנק ונייד לשים במשמר !!!!!