כ treef 188 - סקס אדיר

treef 188

1
היום חזרתי מפרנקפורט והייתי חייב לנסות את המועדון הזה ולדווח לחברים פה.

המועדון נמצא ברובעEschborn 15 דקות נסיעה ממרכז פרנקפורט עולה 25 יורו כל כיוון במונית.הגעתי עם חבר נכנסנו פתחה הפקידה 100 יורו כניסה כולל הכל.

משלמים מראש לפני שאתה רואה את המקום ואז מכניסה אותך פנימה.

המקום לא מפואר כמו FKK והבנות בהתאם אבל מי שחובב את דרום תל אביב זה בשבילו !יש בר סאונה ג'קוזי אזור מקלחות ו כמה חדרים בקומה שניה +קולנוע ו 8 בחורות יופי ממוצע.תוך 5 דקות לקחתי את הראשונה למעלה למספר ראשון מציצה בלי וגמירה על הגוף.נחים שותים משהו בבר ואז את השניה וכך הלאה הייתי שם 6 שעות ו 6 בחורות 3 גמירות ! כן הכל כלול כמה שאתה רוצה לזיין ב 100 יורו !!! בופה דליל רק עד שעה 10 שתיה קלה חופשית המקום קטן יחסית ובלילה נהיה צפוף וביקוש לבחורות גבוהה !אין פינה נפרדת למעשנים כולם מעשנים באזור הבר

סיכום :

מקום-6

בנות-6

בופה-5

בר-6

מחיר-10!!!

100 יורו 6 שעות 6 בחורות 3 גמירות !

תהנוhttp://treff-188.de
UMA2013-12-08 20:07:13

treef 188

3
כל הכבוד.
זה רק אני או שממש קשה לגמור 3 פעמים בערב אחד? הייתה על ויאגרה?
בהנחה ואני מזיין כל יום אני מרגיש מרוקן אחרי גמירה אחת.
אולי אם שבוע ימים לא עושים סקס אז הגיוני 3 בלילה, אבל ברגיל אצלך 3 פעמים ללילה?
יש עוד אנשים שזה ככה אצלהם?
אולי אתם שותים שמן קוקוס או יש איזה סוד שנותן לכם לגמור הרבה פעמים קבוע תשתפו...

treef 188

5
הייתי שם לפני שבוע
אכן 25-30 ארו למונית
הייתי יכול להישאר שם ארבע שעות בלבד כך שמחיר הכניסה היה 90 ארו
היו שם כשבע בחורות על 10 גברים בערך
בחורות לא מהליגה הראשונה אבל זה יהיה די לא הוגן להשוות אותן לדרום תל אביב.
הקטע שם הוא שהבחורות ככול הנראה מקבלות לפי כמה גברים שהם שירתו כך שהבחורות די דוחפות את עצמן לעלייה לחדר.

כשמגיעים לחדר זו תיקתוקייה לשמה מציצה לא מקונדמת וזיון לפי טעמך. GFE ממש לא קיים אין נגיעות במנועי הנערות שלא לדבר על החדרת אצבעות.

אנאלי מקובל בתוספת של עשרים ארו.

הראשונה שנכנסתי אתה לחדר ואליה לאחר מכן הייתה רומנייה שהבינה מעט אנגלית בנויה טוב מאוד חזה בינוני עומד וטבעי פנים יפות וגוף חטוב ומדליק. לאחר מזמוז קטן עלינו לחדר. המציצה שלה הייתה מושקעת ומדהימה גרון עמוק ופינוק לשמו ההתחלה הייתה בהוראה חד משמעית לא לגמור לה בפה ולאחר מכן היא נתנה לי את אחת המציצות היותר טובות שקיבלתי. הולבש הכובעון אני שכבתי על הגב והיא עלתה עלי (כך רציתי) הרכיבה שלה לא הייתה מביישת בוקר רודיאו מדופלם הרגשתי את הכוס שלה סוחט את הכלי שלי בחיכוך מסיבי היא ידעה לשלוט על השרירים התחתונים בצורה מדהימה, ברור שהרכיבה הסתיימה במילוי הכובעון ומקלחת הדדית.

בבר כולם מעשנים כל הזמן וזה ממש לא נעים השתייה הקלה חופשית לחלוטין וכוללת גם שתייה חמה.

מנוחה של עשר דקות וכבר הבאה משחקת לי בכלי ומנסה להעמיד לי אותו לא ממש מצאה חן בעיני ואמרתי לה שאני צריך מנוחה קצרה.

השנייה אתה נכנסתי לחדר לאחר כחצי שעה הייתה גבוהה עם חזה גדול אבל גוף די רזה. הייתי אחרי גמירה ולכן היה לה די קשה לגרום לו להתקשות אבל חובה עלי לומר שהיא לא אמרה נואש מצצה יותר מרבע שעה בלי לנוח עד שהוא עמד. עברנו לדוגי לאחר הלבשת הכובעון פמפמתי אותה כעשר דקות נוספות אבל לא היתה שום ארוטיקה באוויר וכאמור לא הייתי יותר מידי חרמן כך שלאחר עשר הדקות אמרתי לה שאני לא הולך לגמור וירדנו למטה.

השלישית אתה נכנסתי הייתה יהלום קטן. זה היה יומה הראשון בגרמניה! ישירות מרומניה היא הגיעה למקום הזה והייתה זו השעה השלישית לעבודתה. לא פצצה אבל מאוד לטעמי די מלאה ונשית רכה וחברית היא התייחסה אלי כאל חבר דיברנו די הרבה לפני שעלינו לחדר בחדר התנשקנו והיא הרשתה לעצמה לנסות לזרום איתי לזיון לא מכני ומאוד ארוטי. חשתי שהיא נרטבת למטה הדגדגן שלה הגיב למגעי והנשיקות שלה היו מאוד מתוקות (בת 25) אתה גמרתי בהנאה גדולה ולאחר הזיון אתה חשתי שמיציתי את יכולותיי המיניות לאותו יום. (אני כמעט בן שישים!)

התקלחנו יחד ואני התלבשתי ויצאתי לדרכי.

אם אני מסכם אם לא הייתי פוגש את האחרונה הייתי ממש מתאכזב מהמקום מאוד מחניק מסיגריות ומאוד מכני ללא טיפה ארוטיקה.

בסך הכול הייתה זו חוויה חיובית אבל לא אחזור לשם יותר
מקום 6
בנות 5
האחרונה 9
בר 5
מחיר ללא תחרות ממש זיין לפי יכולתך!

אוהב נשיות רכות שמנות וקוקסינלים

treef 188

6
מוזר רק עכשיו ראיתי את התגובות
כוס כוס גם לי הפריעו הסיגריות !הייתי עים חבר וזרמנו
סיימון לא הבנתי את השאלה מה קשור להביא בחורה למועדון ?
אוקסיד לא לקחתי כדור הייתי שם 6 שעות וזיון אחד גמרתי נחתי השני לא גמרתי השלישי גמרתי וכך הלאה
ביג דדי זאת העיסקה המשתלמת ביותר שוב לא לכל אחד אבל כשבפלאס אתה משלם 70 יורו כניסה ו50 יורו זיון 170 יורו מינימום 2 בחורות לעומת 100 יורו זיונים חופשי על הבר יש משמעות למחיר לא באתי להתפנק ולהתאהב באתי נטו זיונים ! מציצה ואז על 4 פמפום חזק כל הערב !

treef 188

7
מסכים עם מחריב ישבנים זו העסקה הכי טובה בעיר במונחים של זיונים ליורו.

פרט לעשן האווירה חביבה הבחורות לא מלכות יופי אבל לא נפילות

ויש להם המון אמביציה להעמיד אותו למרות שהוא לא כל כך רוצה אחרי גמירה

מעניין לשמוע אם עוד מדווחים היו שם

treef 188

8
המחיר באמת פצצה אבל לא ניתן להשוות לרגע לרמה של המועדונים הגדולים
המחירים יקרים יותר אבל הרמה של המקום ומה שחשוב של הבנות וכמות הבנות המתרוצצות בהן - לא ניתן להשוואה.
לפי איך שנראות הבנות באתר של ה-188 לא פלא שהן מסכימות למחיר כזה והן אלו שעובדות שם.
הבנות בפאלאס ובמיינהאטן הן ליגה אחרת ולכן גם משלמים בכניסה + לכל בחורה בנפרד לפי תפריט. אין ספק שבשש שעות תפרדו מיותר כסף אבל החוויה בשמיים.
אגב - במועדונים הגדולים אסור לעשן בבר או בחלל הגדול- יש חדרי עישון נפרדים.
כרגיל הכל ענין של מחיר.

UMA2014-03-21 20:37:26

treef 188

9
gfeseeker

חושבתני שלהסיק מסקנות לגבי הבנות שעובדות ב 188 לפי התמונות מהאתר זה ממש לא רציני.
אמנם אין את הפצצות של ה FKK אבל הן בפירוש בחורות נחמדות לא מכוערות ודי חתיכות וחטובות.
לחובבי הרכות והנשיות יש גם מה לבחור וזה יתרון של המקום הזה על פני ה FKK שרובן שם שדופות.
המינוס הגדול ביותר של המקום הוא חוסר הארוטיקה והמכניות של הזיון
וכמובן העישון

שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”