כ מתחם רכבת ההגנה - דף 7 - סקס אדיר

מתחם רכבת ההגנה

61
שלום חברים יקרים לצעיר לנצח היקר וכול השאר
די לריב די

האמת צעיר לנצח דואג לנו בכנות ויש לקחת את דבריו ברצינות !
אז אתמול הייתי רעב לסקס כי החמודות שהכרתי עסוקות בלימודים וצבא
הסתובבתי בשדרות הר ציון וחוץ מקוקסי לא ראיתי כלום....
לאחר זמן רב הופיעה בליסימו ליד הפאלפל הייתה בקריז...למרות שהייתי איתה כמה פעמים היתה עצבנית ולא ענתה לי ..והאמת פניתי אילה לפי כללי התקשי"ר שהציע צעיר לנצח ..רק חייכתי ..שאלתי מה שלומך...קר לך בחוץ בפנים חם...ממש בזהירות כדי לא לעבור על החוק שהזכיר בחומרה ידידנו המשפטן צעיר לנצח ...כנראה היא התבלבלה מהעדינות שלי והעדר מילים כמו ? רוצה לבוא לחדר? בא לך להזדיין...כמה?" ...אז הזהירות לפי צעיר לנצח הבריחה את בליסימו החמודה מהקטנציק שלי אבל כנראה השאירה אותי אזרח מהוגן ושומר חוק !!!

לאחר יאוש פניתי לאחד מהכתובות שהיו לי בנייר כתוב עיסוי פרטי וכו' וגם שם נהגתי לפי כללי התקשי"ר של צעיר לנצח ...נכנסתי ורק חייכתי לא שאלתי "כמה"? שמה יעצרוני בלשי המשטרה על שידול אותה אישה לזנות
והיא חשבה שאני סתם מציצן וקראה לאולגה הבוסית שאמרה לי במבטא רוסי כבד ועצבני " שטו טי חוצי'ץ"? יענו מה רצונך?
אמרתי בבושה ורעדה " ה...ה..היא חמודה הבחורה "!!! ..ואבקש ממך להראות לי תעודת זהות של הבחורות ..כי אולי הם פחות מ18 וגם אני רוצה תעודת יושר שלך ושל הבנות שהן לא עובדות בזנות אלה רק במאסג' ...וכן אבקש לדעת בברור האם הן עובדות ללא לחץ וכפיה מצדך "?
והבוסית אולגה שלא הבינה שאני נמנע מלהזכיר מילים כמו "כמה" " מה זה כולל" כדי לא להרגיז את רשויות החוק על שידול לזנות ...אמרה לי בעצבנות השמורה לרוסיות " אתה רוצה בחורה לזיין או באת לשגע אותנו יא בלאט ?...לך מיפה ישראלי פאשיסט חוליגאן קיבינימאט"
יצאתי החוצה ורציתי לבכות הרי היועץ המשפטי שלנו דיבר במפורש ש...אסור להציע תמורה כספית למין" ...מענין איך צעיר לנצח משתמש בשפת הידיים להסביר לבחורה שהוא רוצה זיון תמורת 100 שח? מה לעשות ובלי ייעוץ משפטי החמוד שלי נשאר רעב
הקיצר ...מרוב ייאוש המשכתי בנסיעה ברחוב חזרתי למתחם ההגנה ...
ושם אחרי המתנה של כ45 דק' ראיתי בחורה הולכת במהירות לכוון המששה...חיכיתי שתצא החוצה והלכתי לכוונה במהירות ...היא עצרה והיא ממש פצצה ...הוצאתי דף נייר שהכנתי מראש
וכך היה כתוב בנייר " תשמעי אני לא יכול לדבר ..אבל יש מצב שנפגש להכרות חפוזה ומתוקה למקסימום 60 דק' כי לא אגזול מזמנך היקר..והיה אם יתפתח ביננו איזה רומן אינטימי שיוביל לאיזה חיבור גופני אשמח מאד...ועל ביטול זמנך היקר וחיוכך המתקתק אתן לך 200 שח ..אנא אשרי לי בכן או לא "?
הבחורה חייכה ואמרה " מה זה בדיחה "?
אמרתי לה בלחישה .." אני רציני והקול שלי חלש בגלל הקור
הקיצר היא הסתכלה ימינה ושמאלה ואמרה לי "יש לך חדר "?
עלינו לחדר ב65 שח ...בחורה לא רעה בכלל בסביבות ה24
את הנייר שרפתי מהר כדי לטשטש עקבות מחשידים לביצוע פשע
היא שאלה אותי בשוכבנו על הגב "תגיד מה זה כול הזהירות והלחישות"?
עניתי שאנו זהירים מאד ויש לנו יועץ משפטי קצת נוקשה ומוסרי שטוען שגם כשהוא מבקר בבתי בושת בארץ וחול הוא עושה זאת רק לפי כללי התקשי"ר החוק והמוסר

אני מקווה שהיועץ המשפטי לפורום צעיר לנצח היקר והאהוב יאשר לי שלא נעשה כאן מעשה פלילי כי ניסיתי ללכת לפי חוק וסדר אנושי ...
ואשמח לבקר איתו פעם בבתי בושת ומכוני הליווי והעיסוי בהם הוא מבקר רבות כדי ללמוד מימנו הלכות תקשורת בין לקוח רעב ללקוחה
והאם מר צעיר לנצח מבקש מהבחורה הצעירה תעודת זהות להיות בטוח ב100% שהיא אכן מעל 18 ולא קטינה והאם היא ישראלית ולא עובדת זרה ואין כאן העסקת עובד זר? ...אלו שאלות מאד חשובות שהועלו עקבה הערת היועץ המשפטי מר צעיר לנצח

מתחם רכבת ההגנה

62
ואחד החברים הוסיף לשאול ולהקשות במייל פרטי
אלי..האם זה מוסרי בכלל או חוקי ל...
1- ללכת לבתי בושת או לקחת בחורה לסקס בתשלום זה לא מראה על כך שהלקוח מנצל את כוחו וכספו ( כפי שהעלה היועץ המשפטי מר צעיר לנצח לעיל)
2- האם אנו יודעים אם הבחורה המאופרת אינה פחות מ18 שהרי היא מאופרת כבד ומי יודע ...ויש כאן עבירה חמורה אם שוטר יתפוס וגם בעיה מוסרית של בעילת קטינה
3- האם זה מוסרי לדפוק זונה שעובדת בגלל בעיות פרנסה במקום לתת לה תרומה מלב רחום ולא לנצל אותה לזיון
4-האם זה מוסרי לזיין בחורה שבעלה היושב בבית עם הילדים לא יודע על כך שאתה מזיין את אישתו
5-והאם זה מוסרי שאנו פונים לזונה במקום לדבר על ליבה שתבנה חיים נוראטיביים
6- האם אנו בטוחים שאותה בחורה בבית בושת או רחוב לא עובדת עבור סרסור מנוול ובעצם עובדת בכפיה
7-לעניות דעתי גם פניה והליכה לבית בושת היא עבירה לפי החוק היבש !
אז כשמטיפים מוסר מיסטר יועץ משפטי צעיר לנצח ...וכשמקללים ומנוולים את הפה נגד קריסטל ונגדי ומתחסדים כדאי שתקשוט עצמך רגע ליפני שאתה משתמש בשירות זנות בבתי בושת במכוני הליווי וברחוב שכבודו מבקר בתכיפות רבה

מתחם רכבת ההגנה

63
[QUOTE=ZUBI] דיון מוזר ומתחסד התפתח פה.
זה פורום זונות רחוב או פורום משפטי?

מהו מוסר ומי קובע את אמת המידה?
האם מוסר בחברה אחת זהה למוסר בחברה אחרת או שהוא בכלל מוסכמה חברתית נזילה?
בעיני ארגוני הנשים, כל הזונות באשר הן, הן נפגעות תקיפה מינית ואנחנו העברינים שמנצלים אותן.
בעיני הסטרייטים כל הדו מיניים חוטאים.

בקיצור, תחזרו לדווח ותפסיקו לחנך אחרים.[/QUOTE]

מילים כדורבנות אחי היקר !
כול מילה שכתבת חובקת בתוכה חוכמה ותבונה עמוקה ואני חותם על דבריך בחום

1- בעילה מתחת לגיל 18 ...חוק מטומטם ומתנשא על הבחורה שאינה מבינה מה טוב לה ...סבתי סיפרה שבפולין התחתנו בגיל 16 ...אבל הפרקליטות מבינה טוב יותר
2- המוסר שציינת בצדק הוא לפי מוסכמה חברתית באותו איזור ומאידך בחברה אחרת הוא פשע אז צריך לכבד את המוסכמות בכול חברה שונה ולא לחנך ולהתנשא כמו שהמערב מנסה לחנך את כול העולם על דמוקרטיה וערכים כשהוא בעצמו נגוע בשחיתות ופשע ומוסר כפול
3- אנו מנצלים את הבחורות ואנו עבריינים בעצם לכתנו לזונה ...אבל הצדקנות חוגגת וכול אחד נהפך למטיף מוסר וחוק כשבעצמו הוא עבריין ...זה חלק מהישראליות להעיר לבקר להתערב ...תראה מישהו עובר בחציה באדום כולם מעירים לו ומתערבים...באמריקה ואירופה אף אחד לא מתערב ...
מי שרוצה להטיף לחנך ? שיקשוט עצמו קודם ויפסיק ללכת בעצמו לזונות ועוד לדווח בהנאה איך זיין בחורה בבית בושת כשמי יודע אם היא נשואה מסכנה ,או ענייה שהלקוח מנצל אותה בכספו כחפץ או עובדת בכפיה ויש מעליה סרסור או קטינה לבושה כבגירה ...על זה אמר המלך ינאי לאישתו..הזהרי מהצבועים ..לא מהפושעים לא מהרעים אלה מהצבועים המתחסדים ..הבנת מיסטר יועץ משפטי ..?

מתחם רכבת ההגנה

64
יש יפי נפש...
הם לא מסתפקים בלהיות יפי נפש, הם גם מטיפים בהתמדה וללא לאות לכולם מהי הדרך הנכונה, בניסיון לכפות את דעתם ודרכם על השונה מהם.
כמו אנשי השמאל.... כמו חלק מן העיתונאים... כמו אלה שלא אוכלים בשר...

המגביה עוף - ירחיק ראות

מתחם רכבת ההגנה

65
[QUOTE=צעיר לנצח]
אז סיימון היקר -
אתה חתיכת חרא חסר מצפון והייתי מת שיתפסו אותך ויכניסו אותך לכלא על זה.
...
אבל מה שבטוח זה שאתה אפס מאופס[/QUOTE]

צעיר לנצח,
הקללות מיותרות.
מעניין לקרוא דעותיו של אדם אחר, אבל כשהוא מתחיל להתגולל - זה מאוס...

מציע לך לערוך הודעתך ולמחוק את הראוי למחיקה.

המגביה עוף - ירחיק ראות

מתחם רכבת ההגנה

66

לפעמים עדיף לשתוק מלברבר
חברה שלי ביקשה שאבוא לאירוע חשוב
חתונה של פעם בעשור
מי שאלתי
שרית שטרן עם אריק קורן ...
נו ומי אלה?
מה קרה לך?
מה קרה לך? ההה
נו באמת...מה אתה לא שמעת על ההורים של שרית?
ממש לא!
שרית היא מלכת היופי ל2009 ואביה הוא מעשירי ישראל
טוב אם ככה אני בא
טוב לבשתי את החליפה היפה ביותר ...
הינה אנו נוסעים לאירוע ...
הינה הינה יש חניה פנויה...
טוב חנינו
נכנסים לאולם ...וואו ...איזה מקום יקר
קיצר ...לא מכיר אף אחד ...ואני מה זה ביישן
מראה לי החברה את שרית והחתן,דחפנו צי`ק (ל28 לחודש-כי שנינו עובדים בביטוח הלאומי)
הקיצר אכלנו,שתינו ...הכול כשר, בגץ בדץ ברץ
ישבנו בשולחן עגול,ואחת הבחורות מה זה יפיפיה ...מהממת ,גבוה 1.87 חטובה ופשוט מהפנטת... אני מסתכל עליה,והיא עלי, ...
אמרתי לה תגידי את מוכרת לי...
אני לא מכירה
לא לא את מוכרת לי...
לא ניראה לי
אומרת לי החברה (נו די תרד מימנה)
ואני לא נרגע....תגידי עבדת במשטרה?
ממש לא
הא בטח במשביר באלנבי?
ממש לא
זהו....עבדת בסלקום בסניף מלחה
לא ..מה פתאום
אז במה את עוסקת שאת מוכרת לי?
אני עובדת בהפי טיים
אני- אהה זה להדרכת קאווצ'רים נכון?
ממש לא היא עונה
והחברה שלי מתחננת ...די תעזוב אותה
אני...וואלה אז מה זה הפי טיים ?
והיא ...משרד ליווי.....אני נערת ליווי

מוקדש באהבה והוקרה ל...צעיר לנצח

מתחם רכבת ההגנה

67
אני לא מבין דבר אחד בכל הדיון המתפתח הזה
ללכת לנערה עובדת זה בסדר בעניי אפילו ברחוב זה סבבה אבל ויש כאן אבל גדול מאוד. להסתובב במקום שורץ נרקומנים וסוחרי סמים??? זה כבר יותר מידי.
מידי פעם מתפרסמים כאן דיווחים על כל מיני חברים שאספו מחוקות ורדומות מהרחוב .קצת קשה לי עם דיווחים כאלה . לפעמים הם מצחיקים אבל החברה חשופים לסכנות שונות כמובן חוץ ממחלות
גם אזור התחנה או המחששה לא מהאזורים המועדפים עליי. בכול מקרה ההמלצה שלי בתור צייד ותיק להיזהר ולהישמר

מתחם רכבת ההגנה

68
אם כבר עניינים משפטיים אז היו כמה מקרים,למשל כלומניק שהציג עצמו כטייס והשיג זיונים . אחרי שהתבררה האמת באה תלונה למשטרה.הוא הורשע ב"הוצאת דבר במרמה",דהיינו זיון זה "דבר".אני אומר שתשלום עבור ה"דבר" הוא המלצת בית המשפט,ותשלום בכסף לא כל שכן.מצד שני רוצים להפןך את הקליינטים לפושעים וזה עוד סימן לתוהו ובוהו החוקי והמוסרי.

מתחם רכבת ההגנה

69
סיימון היקר,
הציניות שלך בכלל לא במקום וחוטא לכל מה שהתכוונתי וניסיתי להסביר.

ברור שאם יש מקום שיש שם זונות רחוב, או שידוע כמקום שיש שם זונות רחוב, ואם אתה גם עוצר את הרכב וגם ניגשת אליך מישהי לחלון, אז ברור שאתה יכול לשאול אותה כמה, איפה, איך ולמה....
וכנ"ל לגבי מקום שיש בו בנות שעוסקות בזנות, או בית פרטי של מישהי שמפרסמת שהיא מספקת שירותי זנות.
כל הנשים האלה החליטו באופן מודע שהן רוצות לעסוק בזנות. (מרצון או שלא מרצון זה לא חשוב כרגע, מה שחשוב זאת המודעות לעניין) זאת זכותן והכסף של הצרכנים הוא הפרנסה שלהן.
ואני מכבד את זה מאד. אין לי בעיה עם זה.

אגב - לשאול את הנשים האלה "כמה?" זה ממש לא "להביא אותן לידי מעשה זנות", לכן אין כאן מעשה פלילי בכלל... פשוט כי הן עסקו במעשי זנות לפני שהגעת!!! ולכן הסיפור הדמיוני שלך ש"כאילו" אתה פועל על פי יעוץ משפטי ממני - פשוט חוטא לכוונתי ולא מחזיק מים.

וכל הנסיונות שלך שלך להפוך לבדיחה את מה שכתבתי מראים איזה אפס אתה.

מה שיש לי בעיה איתו, זה שיש אפסים כמוך שהולכים ברחוב ומציעים כסף עבור סקס לנשים שסתם הולכות ברחוב.
ורק בגלל שהחלטת שאם מישהי הולכת לקנות סמים, אז מותר להטריד אותה!
אז לא מדובר על יעוץ משפטי, מדובר על אנושיות.
העניין המשפטי נכנס לכאן רק מפני שאנשים לא הבינו את החומרה של המעשים שלך.
אז ברור שאתה עובר על החוק "הבאת אדם לידי עיסוק בזנות". אבל ברור גם אתה מטריד נשים באופן מזעזע.

ובכלל, אני לא מבין למה אתה משלם על סקס. למה שפשוט לא תתנפל על מישהי שהולכת ברחוב חשוך ותאנוס אותה?
הרי אין לך גבולות.
לא משפטיים ולא אנושיים.

והציניות שלך והנסיון שלך להפוך את מה שכתבתי לבדיחה רק מוכיחים איזה חרא של בן אדם אתה.
אפש מאופס

אני רק מקווה שבקרוב כאשר תציע למישהי הצעה מגונה, אז יבוא החבר שלה וינפח אותך במכות.
אמן.צעיר לנצח2013-12-19 16:17:23
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

מתחם רכבת ההגנה

70
[QUOTE=איצטגנין]

[QUOTE=צעיר לנצח]אז סיימון היקר - אתה חתיכת חרא חסר מצפון והייתי מת שיתפסו אותך ויכניסו אותך לכלא על זה. ...אבל מה שבטוח זה שאתה אפס מאופס[/QUOTE]
צעיר לנצח,
הקללות מיותרות.
מעניין לקרוא דעותיו של אדם אחר, אבל כשהוא מתחיל להתגולל - זה מאוס...

מציע לך לערוך הודעתך ולמחוק את הראוי למחיקה.

[/QUOTE]

תודה ...במקום לריב עם לנצח ויכוחי סרק ולענות על קללותיו וניבולי הפה והגועל נפש הפלצני הנובע מקנאה ילדותית ...בוא נתעסק בכתיבה חיובית ונצעד קדימה ...כי לא נבזבז זמן יקר על שטויות

הבאתי כאן עוד סיפור יפה בנוסף לסיפורים שחיברתי ...מקווה שתהנו

אריק ידידי היקר נשוי לנילי היפה ....

הוא רופא מנתח ...והיא יועצת תקשורת

הם גרים ברמת אביב בבניין חדש עם נוף לים

הם חיים ברווחה כלכלית ופאר

אריק עם כול הגבריות שלו ....נמצא במערכת יחסים לא קלה עם נילי ...היא השולטת בבית ובחייהם ....כשהיא רואה תכשיט יפה או ארנק מהמם בכיכר המדינה ...היא קונה למורת רוחו של אריק ....וכשהיא מחליטה על טיול באירופה...אריק מציית

לעומתם יוסי חבר הילדות של אריק נשוי לסימונה ....סימונה מרוקאית יפיפיה אמיתית ...הוא הכיר אותה במועדון סאדו ....הוא נדלק עליה ,והיא החליטה שהוא עבד נחמד ....הוא שותף את הכלים,מנקה,קונה ...עושה לה מאסג'ים ....חוטף הצלפות ....מנקה את נעליה בלשונו ....וצופה בה עושה סקס עם חברותיה בביתם....ואף ראה אותה שוכבת עם צעירים בביתם כשהיא מכריחה אותו למצוץ להם

יום אחד רואה אריק את יוסי והם ישבו במיסעדה תל אביבית ושוחחו על חייהם ....אריק נדהם מסיפורו של יוסי על אישתו המתעללת בו כמלכה

יוסי נדהם מהשתלטנות של נילי על אריק ....היתווכחו שניהם מי יותר גרועה

הלכו לחברם ד'ר הופשטיין הפסיכולוג הידוע .....כול אחד סיפר את סיפורו ...ואריק אמר שיוסי חי עם זונה,נצלנית,רעה וחייו גיהנום והוא חייב להיתגרש

ד'ר הופשטיין חייך ואמר לאריק " גם אישתך זונת צמרת ....נצלנית ואתה עבד שלה....הבעיה שאתה חי בהכחשה ,ויוסי חי במודעות שהוא עבד ואישתו המלכה ....לכן הוא לא עצוב ודיכאוני כמוך ....אתה זקוק לריפצואליטין ופוליגרוצין נגד דיכאונות והיתמוטטות עצבים "

חזר יוסי לסימונה ומצא אותה יושבת בסלון עם בחור צעיר...והיא ביקשה מימנו שיעשה להם לאכול ....וינקה את נעליה לקראת יציאתה למיסעדה עם הידיד ...וביקשה שיעשה לידיד קצת מאסג' ומציצה ...יוסי עשה הכול באהבה

ומאידך אריק חזר לנילי ...והיא צעקה עליו על שלא השאיר לה כסף לקניות ...כי יש שמלות חדשות אצל בוטיק שירן והיום יש אירוע בהילטון

אריק לקח את התרופות והחל לבכות על מר גורלו

ונזכר בדברי ד'ר הופשטיין שבעצם אישתו היא הזונה הנצלנית ולא סימונה

אריק החל מקנא בחיו של יוסי ...והחליט לחפש באינטרנט מלכה ...מישהו מכיר אחת בשבילו?
UMA2013-12-19 18:00:11

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”