כ מתחם רכבת ההגנה - דף 8 - סקס אדיר

מתחם רכבת ההגנה

71
זהו סיפור מעניין ומעציב מחד
על שני שכנים אחד דר' אריק מלצין ...והשני ציון מלכא
ציון עובד בעיריה בתברואה קבל את העבודה דרך פרוטקציה מבן דוד שהוא מקורב לראש העיר ...
דר' מלצין הינו מנתח מוח בבלינסון ...
לציון יש מכונית מאזדה 3 החונה דרך קבע מתחת לבנין בצד שמאל
לדר' אריק יש מרצדס C200 ...
המרפסות של שניהם פונות לים וקרובות אחת לשנייה ....
יום אחד רואה ציון שהאוטו שלו קבל שריטה בדלת...והיא בצבע בז' כצבע המרצדס של דר' אריק ...ניגש לביתו והחל צועק ומקלל שהוא המחבל...
טען דר' אריק שהוא לא עשה זאת ...ואף הביא הוכחות טכניות לצדקתו
לא הועילו הסבריו של אריק וציון מאותו יום החל לקלל לנבל את פיו מול שכנו ...במדרגות במרפסת בחניה ...ודר' אריק שותק
והאישה של ציון עליזה הצטרפה לקללות וניבולי הפה...
השכנים גם הם בקשו מציון להרגע וחטפו גם הם ניבולי פה גסים
בישיבת וועד הבית הם העלו את הבעיה וניסו לפתור בדרכי שלום אבל הבינו שזה לא יעזור ...
דר' מלצין היה עובד גם בלילות ...וערב אחד מגיעה פצוע במצב קשה מאד ...טיפל בו הרופא במלוא המרץ עד שמצבו יוצב
העינין הרב והמסירות לב שגילה עם פצוע זה עינינה את הרופאים והאחיות מאד והם שאלו את דר' מלצין "מה המיוחד "?
ענה דר' מלצין...הא זה שכן יקר מאד
אחרי כחודש נשלח ציון למחלקה סיעודית כשהוא לא יכול לדבר ...
יום אחד ביקר אצלו דר' מלצין ואשתו ושאר השכנים במחלקה ...
מכוון שציון לא דבר כתב לו דר' מלצין על דף נייר ...וכך היה כתוב בנייר
"ציון היקר...הרבה קיללת אותי שפכת את דמי ואני שתקתי ...כשהיית על מיטת בית החולים יכולתי לרפא אותך ...אבל ידעתי שתחזור לקלל ולנבל את פיך אם לא איתי אז עם שכן אחר...ולכן החלטתי בעיצה אחת עם שאר השכנים ל...שתק את דיבורך בניתוח "
כשציוןן קרא את המכתב ..הוא בכה השתולל ודפק על השולחן ...אבל אז יצא דר' מלצין ואשתו עם חיוך בפה שלפחות בבנין כבר לא ישמעו יותר .."יא מאניק אני אזיין אותך...יא חרא יא אפס "

מתחם רכבת ההגנה

72
צעיר לנצח,

איך יכול להיות שאתה מכנה אותי אדיוט כשאתה מצטט בדיוק את מה שטענתי..

"הבאת אדם לידי מעשה זנות:

שידול אדם למעשי זנות, היינו עשיית מעשה המכוון להביא אישה לעשיית מעשה זנות.

אצטט לך מהו שידול:
שידול במשפט הפלילי הוא עבירה נגזרת בדומה לנסיון ולסיוע. על פי סעיף 30 לחוק העונשין
"המביא אחר לידי עשיית עבירה בשכנוע, בעידוד, בדרישה, בהפצרה או בכל דרך
אחרת שיש בה משום הפעלת לחץ, הינו משדל לדבר עבירה". על פי סעיף 34 לחוק
זהה עונשו של המשדל לעונשו של עובר העבירה העיקרי.

ולכן,
רק במידה ששכנעת או פיתתה בשיטתיות שוב ושוב יחשב הדבר כשידול.

להזכירך,
ידידנו סיימונד התעניין בשאלה ובהחלט שלא ניתן לייחס לו שיכנוע או פיתוי בקביעות וברצף תוך הפעלת לחץ.

מין הראוי חבר יקר שתדע לפחות להתנצל.

קריסטל2013-12-19 20:46:05

מתחם רכבת ההגנה

73
[QUOTE=איצטגנין] יש יפי נפש...
הם לא מסתפקים בלהיות יפי נפש, הם גם מטיפים בהתמדה וללא לאות לכולם מהי הדרך הנכונה, בניסיון לכפות את דעתם ודרכם על השונה מהם.
כמו אנשי השמאל.... כמו חלק מן העיתונאים... כמו אלה שלא אוכלים בשר...
[/QUOTE]

מה שהכי מעצבן שכיועץ משפטי של הפורום היה מין הראוי שצעיר לנצח ישכב עם חברתו ויהיה נאמן לה ...ולא יבקר בבתי בושת זולים כיאה לאיש מוסרי ונעלה
מזכיר קצת את זהבה גלאון ושלי יחימוביץ אותה שיטה של התחסדות יתר והטפת מוסר לכולם ...
מדברים כמו יועץ משפטי צדיק ישר ונקי ומשלמים לזונה בבתי בושת כשהחברה המסכנה לא יודעת על מעלליו...או שאין חברה כי גם לה נמאס מהצביעות וההתחסדות ..
כתב לי אחד מחברי הפורום שהינו סטודנט לפסיכולוגיה שכנראה הנ"ל סובל מטראומת הולצברג עם נטיה להפרעת אישיות סרקיסטית ופארנויה נסתרת עם ילדות קשה ופגיעה מינית המעיבה על נטיתו המינית ובלחץ הוא אגרסיבי מאד הבא לידי ביטוי בקללות שהם ביטוי מוחשי למצוקתו המינית
קצת כואב אבל ...זה המצב ....אולי דר' מלצין יוכל לעזור

מתחם רכבת ההגנה

74
קריסטל היקר,
אתה מבלבל בין שידול לדבר עבירה לבין שידול למעשה זנות...
מדובר בשני דברים אחרים לגמרי..
ובענייני זנות יש "שידול לעבודה בזנות" (על בסיס קבוע) לבין "הבאת אדם לידי מעשה זנות" (באופן חד פעמי)
המחוקק התייחס ומתייחס לכל מקרה לגופו. בשני המקרים מדובר בעבירה שהעונש עליה הוא הרבה שנים בכלא!1

ככה שמבחינה משפטית לפחות, סיימון עובר על החוק

אבל אני מדבר על משהו אחר בכלל, אני מתייחס לעניין האנושי!

למה להציע כסף עבור סקס רק לבנות שהולכות במתחם התחנה?
אפשר בקלות להרחיב את זה למעגל הרבה יותר גדול!!!
להסתובב בשכונות עוני ולהציע לנשים שם כסף עבור סקס. אני בטוח שיש שם אמאות חד הוריות שבקושי גומרות את החודש...
אפשר להסתובב בקניונים ולחפש נערות שרוצות לקנות מותגים אבל אין להן מספיק כסף..
גם להן אפשר להציע כסף תמורת סקס..

אתם לא מבינים שככה בדיוק השיטה של הסרסורים עובדת?
מוצאים בחורה במצב אישי/נפשי/פיננסי קשה (מחק את המיותר) ומדרדרים את הבחורה לזנות
מה לא ברור כאן?

אני מקווה שמסר ברור.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

מתחם רכבת ההגנה

75
צעיר לנצח,

הבאת אדם לידי מעשה זנות
שידול אדם למעשי זנות, היינו עשיית מעשה המכוון להביא אישה לעשיית מעשה זנות.

הבאת אדם לידי עיסוק בזנות
שידול אדם לידי עיסוק בזנות, להבדיל מהבאת אדם לידי מעשי זנות מתאפיינת בקביעות המעשה להבדיל מאירוע בעל אופי חד פעמי.

שים לב ידידי כי בשתי הדוגמאות שציינת מדובר בשידול,המונח הבאת אדם מתייחס באופן שנעשה על ידי שידול.

מי שידקדק במונח שידול יווכח לדעת כי על מנת שמונח זה יתקיים יש להוכיח הפעלת לחץ,במידה ולא יוכח הפעלת
לחץ לא יתקיים מונח השידול ומשום כך לא תעבור על החוק.

קשה הייתה לי העובדה כי בקביעתך הראשונית והנחרצת,וללא משפט צודק, הואשם סיימונד בשידול לזנות,
לו רק היית משתמש במונח "לכאורה" וודאי וכל הויכוח היה נשמע ונראה אחרת.

בכל אופן,כנראה ודעתנו ישארו חלוקות כך שאני עדיין דוגל בדעה שידידנו סיימונד לא עבר את אותה עברה.

בעניין המוסר והאנושיות אכבד את דעתך,
בהחלט והצלחת להעביר את המסר,
וודאי יהיו שיסכימו יותר, אחרים לעומתם יסכימו פחות.

חשוב שנשמע את כל הדעות,
אף פעם לא מאוחר להחליט להשתנות.

קריסטל2013-12-20 09:58:31

מתחם רכבת ההגנה

76
אני מסכים עם צעיר לנצח ועם המשתמש השני - 'רגע' ,אנשים פה ממש 'צדיקים'

לנצל בחורה שהיא במצב פגיע ורגיש כאשר היא מוצאת מזור בקניית סמים,שם במתחם..זו איננה חכמה,ואינה עשיית טובה

'והצלה'

הרי כל השרלטנים למינהם(א.ז) והקבליסטים העושים 'קופה' ע"ח הקורבנות האומללים והמסכנים אשר חולים במחלה פיזית או נפשית

אינם 'מצילים' ומרפאים את האדם או האישה אשר זקוקים לעזרה,אלא רק גורמים לנזק,ומנצלים את הקורבנות ואת שאר האנשים מוכי

גורל שמזלם אינו שפר עליהם,אותו דבר גם כאן,לזהות חולשה ולנצל אותה כאשר אתה יודע מראש שאותו אדם חשוף ופגיע וחלש,זו

בהחלט

לא הצלה ולא גבורה!

superman19792013-12-20 02:40:06
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

מתחם רכבת ההגנה

77
חברה חרבה!!! תקראו טוב את דבריי.!!!! סיימונד אחלה של כתב שטח!!! עכשיו לעצם הדיון על "מוסוריות ואתיקה" לעניות דעתי,כל הבנות עושות מה שהן עושות מרוצונן החופשי בלבד!!!!.ואני סבור שכולם פה לא מהיום ולא מתאתמול בעיסקי הזנות!!!.ואני סבור שאף אחד פה לא שואל אותן לשם מה הן צריכות את העבודה הזו.אז תפסיקו לקשקש על מוסריות ואתיקה מי שלא בא לא שלא יתקרב לשם ולא ילך לזונה בכלל אם זה רחוב ואם זה במכון לווי או עיסוי!!! אין פה שמץ אבל שמץ של ניצול. זה לא שאתם משדלים,ומנצלים.אתם פשוט צרכני מין בתשלום.אוקיי כולל אותי כמובן.

מתחם רכבת ההגנה

78
Hrmany
אני לא אחזור על כל הסיפורים הפתאטיים לגביך בפוסטים השונים כאן בפורום...
ואני מקווה שאתה מודע לזה שאתה אחד הפארשים הכי נחותים כאן בפורום
אז תמשיך להפיץ את הדעות שלך גם כאן...

אגב - אמנם יש הרבה זונות שהן צרכניות סמים, אבל אסור להתבלבל!!! - קונות סמים הן לא ספקיות שרותי מין.
נקודה.
וזה שאתה מצדד בניצול נשים באופן גורף בטענה ש"כל הבנות עושות מה שהן עושות מרוצונן החופשי בלבד!!!!" מראה כמה אתה מאותגר שכלית

מצטער על הטפשות שלך
מזל שהטפשות לא כואבת
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

מתחם רכבת ההגנה

80
צעיר לנצח,
הצדקנות המעושה שלך עוברת את גבולות הטעם הטוב.
קום, עשה מעשה והתנדב לגופי הצלת הזונות והסודנים העומדים בקרנות הרחוב בתחנה.
אין סוף לאי הצדק בעולם ומדיבורים אין עיבורים.
הפסק לקשקש והתחל לעשות.

באופן אישי לא יצא לי להיות במתחם הרכבת או לצוד קונת סמים תמימה.
עם המזל שלי אני נופל על המשומשות...
מצד שני, לא פוטר את הבחורות מאחריותם להתדרדרות לסמים או מאחריותן על גופן.
תהי הבחורה אשר תהי, יש לה אחריות מלאה וסוברנית על גופה.
כל זמן שלא אנסו אותה או שנשקפה סכנה לחייה והיא נסחטה - הכול לגיטימי.
לא אחת הן אלו שמנצלות את הגברים... החל מקבלת כסף והעלמות, תקתוק ועוד מיני המצאות.

בקיצור, כל אדם אחראי למעשיו ומקומו.
גם ככה הרחוב והפורום יבשים אז תפסיק לקלקל את המעט שעוד נשאר.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”