כ קוד אתי לצרכן שירותי מין - סקס אדיר

קוד אתי לצרכן שירותי מין

1
בהודעה זו אני מבקש לחלוק עם משתתפי הפורום את הקוד שלי לשימוש בשירותי מין בתשלום. הקוד הזה עוזר לי להתמודד עם הדיסוננסים האתיים הנוצרים בהיעזרות בשירותים אלה. אתם מוזמנים להתווכח או להוסיף כללים כטוב בעיניכם.

1. האדם שעמו אקיים יחסים יהיה תמיד בגיר ובעל יכולת להבין את מעשיו ולהתמודד עם תוצאותיהם (כלומר לא מפגר, חולה נפש, שיכור או מסומם).

2. למיטב ידיעתי נותנת שירותי המין תעבוד עבור עצמה או תקבל חלק נכבד משכרה. אמנע מפגישות עם זונות שיש להן סרסורים או קורבנות לסחר בבני אדם.

3. לא אשדל לזנות - אפנה אך ורק לנותני שירותי מין שמפרסמים את עצמם ומחפשים לקוחות באופן פעיל.

4. לא אקיים יחסי מין עם אדם עם עיניים עצובות או אטומות לגמרי.

5. לא אקיים יחסים עם אדם שלא שוחחתי אתו שיחה של מספר משפטים לפחות, ויצרתי אתו קשר אמפתי מינימלי לפחות (חיוך, מחמאה וכו').

6. אקיים מין בטוח בלבד.

7. אמנע מניצול: אשלם סכומים סבירים ולא פחות, לא אקיים יחסי מין תמורת שירותים או בבארטר או בהפחדה או עם נתונים למרותי.

8. אבדוק עם נותנת השירות מה הם הגבולות שלה ביחסים ואשמור עליהם.

9. אמנע מגרימת אי נוחות או כאב לנותנת השירות.

10. במקרה של ויכוח או חוסר הסכמה על עניין כלשהו אפסיק את המפגש ואנתק מגע במהירות.

11. אשמור על הקוד האתי גם אם הדבר יעלה לי בהפסד כספי או בכאב ביצים.

מים שקטים חודרים עמוק עמוק

קוד אתי לצרכן שירותי מין

4
סוף סוף אני מגלה פוסט עם נשמה.
מברוק!!
מסכים עם כל מילה!

לדעתי, יש כאן לא מעט אנשים שיתווכחו איתך לגבי סעיף מספר 6 (מין בטוח), אבל בעיקרון המסר עובר בגדול.

וברור לי שהפוסט הזה הגיע בעקבות המוסר הנמוך של סיימון שלא מבין שגם בתחום של מין בתשלום צריכים להיות גבולות, ובצד השני של הצרכנים יש נשים, שגם להן יש נשמה, ורצון לחיות חיים נורמליים, גם אם החיים הביאו אותן לעסוק במקצוע הזה.

אני שמח לגלות שיש כאן אנשים עם נשמה והתחשבות.

תודה!
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

קוד אתי לצרכן שירותי מין

5
הקוד לא מיועד לסיימון, שהוא סוציופאט (המונח המקצועי הוא בעל הפרעת אישיות אנטי סוציאלית).
סוציופאטים לא מסוגלים להבין קודים אתיים, אינם מסוגלים לתפוס מדוע הם קיימים, ובוודאי אינם מתכוונים לדבוק בקוד אתי כלשהו.

כל הכללים כאן הם כללים שניסחתי לעצמי מזמן, והבאתי בניסיון לצמצם את השפעתו השלילית של סיימון על חברים אחרים.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

קוד אתי לצרכן שירותי מין

7
[QUOTE=gunner]... דרך אגב, מדוע אתה משקיע אנרגיה בסיימון? מיותר לגמרי, לא?[/QUOTE]מיותר זה לא. סיימון דוחף את הקו האדום של משתמשי הפורום לכוון גם לא טוב וגם מסוכן. אך אם אתה מתכוון לטקטיקה של לתת לנושא שלו לגבוע מעצמו, אזי אני איתך בלנסות.

קוד אתי לצרכן שירותי מין

8
אני חושב שזה חשוב מאד להשקיע אנרגיה על מנת להוקיע אנשים כמו סיימון.
בהתחלה דווקא ניסיתי להתעלם וחשבתי שמדובר בטרול... שכפי שהגיע, ככה ייעלם..
אבל כאשר ראיתי שיש כאן חברים שמתחילים להתלהב מהדברים והרעיונות הנוראיים שהוא מתאר, הבנתי שיש כאן בעיה חברתית, אנושית ואתית שחייבים לטפל בה.
שיא השיאים היה כאשר קראתי שחבר פורום בשם Doctor פשוט נסע למתחם התחנה על מנת לחפש צרכניות סמים ולהציע להן סקס בתשלום...
זה פשוט לא יאמן עד כמה אנשים כאן מושפעים ומוכנים ללכת אחרי פנטזיות של סוציופאט.

לכן אני חושב שקוד אתי לצרכני מין בתשלום הוא דבר נכון, והלוואי והיינו מצליחים להגיע לכל צרכני המין במדינה.
בטוח שגם הבחורות היו יוצאות נשכרות מכך!

בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”