ZUBI היקר,
כל הזמן שלא אנסו הכל לגיטימי?
תגידו?
מה עובר על האנשים בפורום הזה?
החרמנות גורמת לכולם לאבד את הראש?
להתריע על מה שאני מתריע כאן, זאת צדקנות?
ממש לא!
אני רק מזכיר לאנשים שאם הם כבר רוצים לזיין בתשלום, אז שיילכו למישהי שמראש הגדירה את עצמה כמישהי שמספקת שירותי מין בתשלום, ולא לנסות למצוא באמצע הרחוב בחורות ולהציע להן מין בתשלום.
זה הכל!
לא אמרתי לאף אחד להפסיק לזיין בתשלום, אבל יש דרך לעשות את זה!.
זה שאיזה סוציופאט כתב כאן שזה לגיטימי לפנות לנשים שהולכות לקנות סמים במתחם התחנה, זה עדיין לא הופך את זה לליגיטימי.
ואם הכל לגיטימי... אז למה אתה לא הולך סתם באמצע הרחוב ומציע לנשים כסף עבור סקס?
זה הרי לגיטימי בענייך....
יש כאן התדרדרות מוסרית מדאיגה מאד ואני חושב שאתם צריכים לחשוב טוב טוב על המעשים שלכם לפני שאתם הופכים להיות "חיות אדם" חסרי מצפון.
זה מזכיר לי את כל החולירות שהתחילו להשתמש כאן בישראל ב"סם האונס".. כאילו שאם הבחורה לא תתנגד להם אז הכל בסדר, הכל מותר, העיקר להכניס את הזין!!
חברה, תחזרו קצת לשפיות
מתחם רכבת ההגנה
82ללך קריסטל היקר,
אתה אמנם מנסה להתפלפל על כל מיני ניסוחים שונים בעניין השידול, אבל השטויות שלך מוכיחות שאתה לא מבין כלום בנושא המשפטי.
כאן זאת לא סדרת טלוויזיה משפטית. כאן זה החיים עצמם
אז בשביל שתבין את העניין לעומק, אני מצרף את הקישור הבא
http://www.sheves-law.co.il/%D7%A2%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA_%D7%96%D7%A0%D7%95%D7%AA
ואולי אחרי שתקרא חוות דאת של עורך דין בעניין, תבין שאסור גם באופן חד פעמי להציע למישהי סקס עבור תשלום.
ואין לזה שום קשר להתעקשות שלך על המילה "שידול"
UMA 2013-12-22 08:35:32
אתה אמנם מנסה להתפלפל על כל מיני ניסוחים שונים בעניין השידול, אבל השטויות שלך מוכיחות שאתה לא מבין כלום בנושא המשפטי.
כאן זאת לא סדרת טלוויזיה משפטית. כאן זה החיים עצמם
אז בשביל שתבין את העניין לעומק, אני מצרף את הקישור הבא
http://www.sheves-law.co.il/%D7%A2%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA_%D7%96%D7%A0%D7%95%D7%AA
ואולי אחרי שתקרא חוות דאת של עורך דין בעניין, תבין שאסור גם באופן חד פעמי להציע למישהי סקס עבור תשלום.
ואין לזה שום קשר להתעקשות שלך על המילה "שידול"
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
מתחם רכבת ההגנה
83אנשים אני באיזור ההגנה המון פעמים אני חייב לומר לכם ששתתרחקו מהאיזור הזה אני אישית לא מפחד ולפעמים אני מסתכל גם עליהם והם מסתכלים עליי יש בליבי המון חמלה .
אני אישית גם הסתובבתי עם חברים בתחנה הישנה בלילה ואפילו ניסיתי להגיע לפין ורחוב אייליגנידר הזה אבל לא ידענו איפה זה נמצא אני ממש מזועזע מה הולך במדינת תל אביב במקומות הכי אפלים שיש. אם אתם כמה חבר'ה אין לכם מה לפחד. ברוב הפעמים שאני שמעתי ונתקלתי אתם בשביל נרקומנים שקופים ואין מה לפחד. תזהרו מאלו שאחראים על כמה מהם...
מתחם ההגנה לא מסוכן בעיניי אבל בהחלט בעייתי ומגעי לאנשים רבים.
לזיין זונה נרקומנית גמורה זה נראה לי קו אדום חבר'ה.
מתחם רכבת ההגנה
84כל זונת רחוב שאתה עוצר לידה היא לכאורה בחורה מהוגנת עד שלא התחלתם שיחה.
כל החוכמה היא בגישה העדינה ולעיתים כפל הלשון.
אף אחד כמעט לא היה מעוניין בפניה מוטעית .
מצד שני, המרחק בין אותה קונת סמים לבין עולם הזנות הוא שבועות עד חודשים.
סמים זה עסק יקר שצריך לממן אותו בדרך לא הכי נעימה. זנות היא הדרך המקובלת על נשים.
אולי עשו לה טובה והשוק שהיא קיבלה ירחיק אותה מהבם והמסלול אליו היא שועטת...
כל החוכמה היא בגישה העדינה ולעיתים כפל הלשון.
אף אחד כמעט לא היה מעוניין בפניה מוטעית .
מצד שני, המרחק בין אותה קונת סמים לבין עולם הזנות הוא שבועות עד חודשים.
סמים זה עסק יקר שצריך לממן אותו בדרך לא הכי נעימה. זנות היא הדרך המקובלת על נשים.
אולי עשו לה טובה והשוק שהיא קיבלה ירחיק אותה מהבם והמסלול אליו היא שועטת...
מתחם רכבת ההגנה
85אולי אפשר לבקש מהנהלת הפורום למחוק/לנעול את הדיון הזה??
די, נמאס כבר..צדקנות מול חרמנות, מונחים משפטיים , הלכות מוסריות
יאללה, באנו לכאן כדי לשמוע המלצות ולא לפשפש בנבכי לבנו ואמות מידותינו
השרשור הזה כבר מזמן הפך ללא הולם.
תעלימו אותו כבר!
שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!
העם דורש זרע איכותי!!
העם דורש זרע איכותי!!
מתחם רכבת ההגנה
86סימפטי ידידי,
דווקא כשאתה חושב שהדברים לא יכולים להיות גרועים יותר.....
אל תיכנס לגוב האריות. יש פה כמה כאלה שמחפשים:
1-ריבים ווויכוחים.
2-פרסום והוכחת יכולת
3-קידום באמצעות פוסטים רבים ככל היותר.
אם תקרא טוב את מה שהם כותבים, תוכל לשים לב שהדברים חסרי תוכן.
והרי מטרתו של הפורום לפרסם תכנים ולהחליף רשמים.
אם אותם ליצנים רוצים, הם יכולים לפתוח פורום וויכוחים ולא להקפיץ כל פעם את ההגיגים הנבובים שלהם. וכן, יש פה מספר אנשים שאיבדו צלם אנוש!!!
דווקא כשאתה חושב שהדברים לא יכולים להיות גרועים יותר.....
אל תיכנס לגוב האריות. יש פה כמה כאלה שמחפשים:
1-ריבים ווויכוחים.
2-פרסום והוכחת יכולת
3-קידום באמצעות פוסטים רבים ככל היותר.
אם תקרא טוב את מה שהם כותבים, תוכל לשים לב שהדברים חסרי תוכן.
והרי מטרתו של הפורום לפרסם תכנים ולהחליף רשמים.
אם אותם ליצנים רוצים, הם יכולים לפתוח פורום וויכוחים ולא להקפיץ כל פעם את ההגיגים הנבובים שלהם. וכן, יש פה מספר אנשים שאיבדו צלם אנוש!!!
מתחם רכבת ההגנה
87סימפטי היקר,
באת לשמוע המלצות? מצויין!
אבל אם ההמלצות לא ראוייות, אז כדאי שמישהו יהיה על המשמר ויתריע בשער.
חשוב לשים גבןולות כי לא כולם מבינים שלא כל מה שנכתב באינטרנט הופך לראוי ולגיטימי.
אם היית קורא כאן שחבר פורום כותב שהוא הולך לבחורות עובדות, תוקע אותן אנאלית למרות שהן מתנגדות ובסוף גם לא משלם להן, וגם כותב שהן לא מתלוננות כי הן זונות חלשות וגם מתגאה בזה.. מה היית חושב על זה?
אני בטוח שיהיו כאן חברי פורום שיחשבו פתאום שזה רעיון טוב, כי מישהו כתב על זה ומתגאה בזה!!
אז לא כל מה שכותבים, ראוי.
וחשוב להבין את זה.
ואני ממש לא מתחסד.
אני בוגר שהחליט מסיבותיו האישיות לצרוך מין בתשלום. וכאשר אני צורך מין בתשלום, אני הולך לאשה בוגרת שהחליטה מסיבותיה האישיות לצרות מין בתשלום.
היא אומרת לי מה המחיר שהיא מבקש ומה הגבולות שלה.
ואני מכבד אותה כאדם, משלם לה מה שהיא מבקשת ומכבד את הגבולות שלה.
חשוב לשים גבןולות כי לא כולם מבינים שלא כל מה שנכתב באינטרנט הופך לראוי ולגיטימי.
אם היית קורא כאן שחבר פורום כותב שהוא הולך לבחורות עובדות, תוקע אותן אנאלית למרות שהן מתנגדות ובסוף גם לא משלם להן, וגם כותב שהן לא מתלוננות כי הן זונות חלשות וגם מתגאה בזה.. מה היית חושב על זה?
אני בטוח שיהיו כאן חברי פורום שיחשבו פתאום שזה רעיון טוב, כי מישהו כתב על זה ומתגאה בזה!!
וחשוב להבין את זה.
ואני ממש לא מתחסד.
אני בוגר שהחליט מסיבותיו האישיות לצרוך מין בתשלום. וכאשר אני צורך מין בתשלום, אני הולך לאשה בוגרת שהחליטה מסיבותיה האישיות לצרות מין בתשלום.
מתחם רכבת ההגנה
88[QUOTE=צעיר לנצח] סימפטי היקר,
וחשוב להבין את זה.
ואני ממש לא מתחסד.
אני בוגר שהחליט מסיבותיו האישיות לצרוך מין בתשלום. וכאשר אני צורך מין בתשלום, אני הולך לאשה בוגרת שהחליטה מסיבותיה האישיות לספק שירותי מין בתשלום.
וגם זונה היא בן אדם שצריך לכבד אותה, וגם בחורה שהולכת לקנות סמים היא בן אדם, וכמובן שצריך להתייחס אליה בכבוד ולא כמו זונה פוטנציאלית.
[/QUOTE]
וחשוב להבין את זה.
ואני ממש לא מתחסד.
אני בוגר שהחליט מסיבותיו האישיות לצרוך מין בתשלום. וכאשר אני צורך מין בתשלום, אני הולך לאשה בוגרת שהחליטה מסיבותיה האישיות לספק שירותי מין בתשלום.
וגם זונה היא בן אדם שצריך לכבד אותה, וגם בחורה שהולכת לקנות סמים היא בן אדם, וכמובן שצריך להתייחס אליה בכבוד ולא כמו זונה פוטנציאלית.
[/QUOTE]
מתחם רכבת ההגנה
89ZUBI היקר,
הרעיון שכל רוכשת סמים היא זונה פוטנציאלית הוא גם לא נכון עובדתית, אבל הוא בעיקר עיוות מאד מסוכן של קביעת הגבולות של המותר והאסור.
זה נכון שישנן נשים שהתמכרו לסמים ומשתמשות בזנות על מנת לממן רכישת סמים, וזה גם נכון שיש הרבה זונות נרקומניות, אבל רבות מהן התחילו לצרוך את הסמים רק לאחר שעסקו בזנות, מעין סוג של "ריכוך המציאות".
המחקרים מראים שמעל 90% מהנשים שעוסקות בזנות עברו התעללות בילדותן וכי הזנות היא דפוס חוזר של הפגיעה שחוו בילדותן.
מעבר לכך, העובדות הן שמספר ספקי המין בישראל מוערך בכמה אלפים בודדים.
לעומת זאת, מספר צרכני הסמים בישראל מוערך בכמה האות אלפים (ויש מחקרים שטוענים שיותר ממיליון איש בישראל צורכים סמים)
אז גם מספרית וגם סטטיסטית, להפוך כל רוכשת סמים לזונה בפוטנציה הוא רק סוג של הצדקה פנימית למעשים חמורים ןלא ראויים ותו לא.
ואני מקווה שאנשים יבינו שיש גבול לכל תעלול.
גם בתחום המין בתשלום אפשר, צריך וחשוב לשמור על צלם אנוש.
צעיר לנצח 2013-12-22 10:29:20
הרעיון שכל רוכשת סמים היא זונה פוטנציאלית הוא גם לא נכון עובדתית, אבל הוא בעיקר עיוות מאד מסוכן של קביעת הגבולות של המותר והאסור.
זה נכון שישנן נשים שהתמכרו לסמים ומשתמשות בזנות על מנת לממן רכישת סמים, וזה גם נכון שיש הרבה זונות נרקומניות, אבל רבות מהן התחילו לצרוך את הסמים רק לאחר שעסקו בזנות, מעין סוג של "ריכוך המציאות".
המחקרים מראים שמעל 90% מהנשים שעוסקות בזנות עברו התעללות בילדותן וכי הזנות היא דפוס חוזר של הפגיעה שחוו בילדותן.
מעבר לכך, העובדות הן שמספר ספקי המין בישראל מוערך בכמה אלפים בודדים.
לעומת זאת, מספר צרכני הסמים בישראל מוערך בכמה האות אלפים (ויש מחקרים שטוענים שיותר ממיליון איש בישראל צורכים סמים)
אז גם מספרית וגם סטטיסטית, להפוך כל רוכשת סמים לזונה בפוטנציה הוא רק סוג של הצדקה פנימית למעשים חמורים ןלא ראויים ותו לא.
ואני מקווה שאנשים יבינו שיש גבול לכל תעלול.
גם בתחום המין בתשלום אפשר, צריך וחשוב לשמור על צלם אנוש.
מתחם רכבת ההגנה
90לא
חפרתם מספיק
הפוסט הזה כבר לא תורם
מי שרוצה לנסוע לשם שיסע ושיבושם לו
מי שרוצה להטיף שיחפש משרת כומר או רב
שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!
העם דורש זרע איכותי!!
העם דורש זרע איכותי!!