כ סודאנים עליך שמשון - דף 2 - סקס אדיר

סודאנים עליך שמשון

12
חברים יקרים
בואו נזכור לרגע שלכולנו יש אינטרס משותף- לזיין ולשמור על בריאות השמוליק וסביבתו.
אני שמח שההודעה שלי עוררה דיון פעיל ופרודוקטיבי וחשוב שנציף את הבעיה ולא נטאטא אותה.
האם אני גזען ? - אולי כן ואולי לא והאמת שזה לא ממש רלוונטי. מה שכן רלוונטי זה העליה המתמדת בהסתברות שלנו לחטוף מחלה כלשהי בתיקתוקיות שמכניסות סודאנים.
במאמר מוסגר אני מציין כי כשאני מתקשר לדירה כלשהיא לקבל פרטים ולשמוע מי הצוות אני גם שואל מה מדיניות הכנסת הסודאנים שלהם. ואם הפקידה לא אוהבת את השאלה הזו אז שתקפוץ לי והיא גם לא חייבת לענות לי. אני את שלי עשיתי- שאלתי.
אני לא מחפש הוכחות- מספיק לי ה"קומון סנס" שלי שאומר לי להיזהר+ למצוא תחליפים הולמים (פיפ שואו, מסאז, פרטיות...)

סודאנים עליך שמשון

13
קונילמל...סלח לי על התמימות..
האם הפקידה תגיד לך את האמת בטלפון...? הרי הן מבינות שזה ממש לא עוזר לעסקים ולכן להגיד למישהו שהוא מן הסתם ישראלי (מדבר עברית ומתקשר) שהם מקבלים עובדים זרים כאלה ואחרים זו פגיעה בעסק.
אז מדיניות המקומות כנראה היא לפי גאות ושפל, יש הרבה ישראלים לא צריך זרים ולהפך.

ונראה לי שהקומון סנס שלך זה הפתרון...עד שיקרה משהו וזה יהיה בכל העיתונים ואז כנראה יסגרו את המקומות הקיימים שגם ככה קיימים בקושי.

.You so need a Daddy, little girl

סודאנים עליך שמשון

14
ביגדאדי: הן כמעט אף פעם לא אומרות את האמת.
לדוגמא: אם בחורה מסויימת לא נמצאת היום ואני שואל אם היא תהיה מחר. לא משנה אם התשובה שאקבל היא חיובית או שלילית, אין לזה בהכרח קשר למציאות.

עוד דוגמא- אם אני שואל ני נמצאות עכשיו ואני מקבל שמות של 4 בנות. קרה לך פעם שהגעת למכון וראית רק 2 או 3 ואז אתה אומר "אבל אמרו לי שיש 4 בנות ?!"
והתשובה המפגרת של הפקידה- עוד שתיים צריכות להגיע.
לכן כשאומרים לך שמישהי נמצאת אז מומלץ לשאול בצורה יותר מדוייקת- האם היא נמצאת עכשיו? אם אני מגיע עכשיו אז היא שם?
דרך אגב השקרים האלו הם יותר מחלה של התיקתוקיות. במסאג'יות משקרים פחות.

אז למה אני שואל על הסודאנים כשאני יודע שהן משקרות?
כי זה יותר קטע של להעביר מסר מאשר לצפות לתשובה כנה.

סודאנים עליך שמשון

15
רק לידיעתכם -

הכבתה הזאת פורסמה בדיוק לפני שנה

מצב חירום הוכרז בדרום תל אביב בגלל התפרצות HIV

http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1900336

לאחר הכתבה, גורמי הבריאות פנו לראשי העיתונות וביקשו לא לזרוע פחדים בקרב הציבור.

מאז ההכרזה על מצב החירום המצב רק החמיר...

הסיבה שיש רק כ 7,000 נשאים ידועים בישראל היא רק בגלל מספר הנבדקים הנמוך

UMA2014-01-04 10:30:40
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

סודאנים עליך שמשון

16
אני מבין שאתה מנסה להעביר מסר..ובצדק.
אבל במקרים האלה כסף מדבר ורמת הבנה של הבנות היא כמו של ילדים, עד שלא מראים לא מבנים.

במקרה שלי אני מגיע ואם אני רואה עובדים זרים בהמתנה או יוצא מאחד החדרים, אני יוצא כך שיראו שהלכתי ואיתי הלך הכסף שאחת מהן היתה מקבלת.
לפי דעתי לא בטוח שבכל הדירות הבנות מחליטות מה יכנס ומה לא ולכן אולי זה חסר טעם.

נראה לי שצריך לקצץ בביקורים ולגוון ביותר פרטיות.

דרך אגב באיזה דירות ראית את המהגרים?

סודאנים עליך שמשון

17
[QUOTE=צעיר לנצח]רק לידיעתכם -

הכבתה הזאת פורסמה בדיוק לפני שנה

מצב חירום הוכרז בדרום תל אביב בגלל התפרצות HIV

http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1900336

לאחר הכתבה, גורמי הבריאות פנו לראשי העיתונות וביקשו לא לזרוע פחדים בקרב הציבור.

מאז ההכרזה על מצב החירום המצב רק החמיר...
הסיבה שיש רק כ 7,000 נשאים ידועים בישראל היא רק בגלל מספר הנבדקים הנמוך

[/QUOTE]

תגיד לי משעמם לך בחיים???

אתה מנסה לבדוק את האינטלגנציה שלי???

הנה לינק נוח יותר לכתבה שלך... http://www.haaretz.co.il/news/education/1.1900336

רשום שם על נרקומנים נשאים, רשום שם על הזרקות מאותו מזרק... אין שום מילה אחת על סודנים/אריתראים נשאים.
או על העברת נגיף ה-HIV ביחסי מין כל שהם.

ציטוט-"לאחר הכתבה, גורמי הבריאות פנו לראשי העיתונות וביקשו לא לזרוע פחדים בקרב הציבור." -

שאלה- מאיפה אתה יודע שגורמי בריאות פנו לעיתונות?

ציטוט-"מאז ההכרזה על מצב החירום המצב רק החמיר..."

שאלה- מאיפה אתה יודע שהמצב החמיר?

ציטוט-"הסיבה שיש רק כ 7,000 נשאים ידועים בישראל היא רק בגלל מספר הנבדקים הנמוך"

שאלה- גם כאן מדגדג לי לשאול אותך... מאיפה המידע המוצק?

ממתין לתשובות בקוצר רוח... הנושא מדיר שינה מעיני.

שב"ש

הפרופסור2014-01-04 01:52:15
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

סודאנים עליך שמשון

18
"לאחר הכתבה, גורמי הבריאות פנו לראשי העיתונות וביקשו לא לזרוע פחדים בקרב הציבור"

פשוט נשמע הזוי...

מה זה מפלגת מפא"י בשנות ה50-60 ששולטת על העיתונות, מי אלה ראשי העיתונות שאתה מדבר עליהם, יש דבר כזה היום בעידן המידע המהיר שמישהו לא יפרסם משהו כי למישהו זה מפריע.

כבר כמה שנים מדברים על המסוממים בדרום תל אביב, שמחלת הHIV חוגגת בקרבתם אז הכתבה לא מחדשת דבר.

ואם כבר מדברים על המסתננים אז HIV זו לא המחלה הראשונה שעולה בראש, יש עוד המון כמו צהבת B שהיא לא פקניק בכלל.
ואף אחד לא יודע מה הכמיות כי פשוט אף אחד לא מעוניין לבדוק בקרב האוכלוסיה הזו ולא רק בתל אביב.

סודאנים עליך שמשון

19
אבל אתה לא הולך ומזיין מסוממיםמסוממות,

ובכניסה לדירות מזהים אותם שהם נרקומנים ומעיפים אותם, ובזמנו ראיתי שמונעים מנרקומן מבוגר להכנס לדירה,

אבל לסודנים אין בעיה להכנס,

ותיקק2014-01-04 12:00:12

סודאנים עליך שמשון

20
חברה,

איך אתם חושבים שפתאום הגיע הHIV לכל הזונות הנרקומניות בדרום תל אביב?
מה נראה לכם?
הרבה צרכני מין מזיינים נרקומניות חולות HIV בדרום תל אביב, כולל צרכני מין בפורות הזה, כולל אנשים מהוגנים אחרים, כולל אריטראים וסודנים שגרים באזור. הרבה מהם גם עושים את זה בסקס לא מוגן. ונרקומניות יעשו סקס לא מוגן גם בשביל עוד 20 ש"ח

ובדיוק כמו שחלקנו מזיין לפעמים בדרום תל אביב ולפעמים במקום יותר מהוגן...
גם אלה שמזיינים בסקס לא מוגן את אותן נרקומניות חולות HIV ברחובות התחנה המרכזית, מזיינים גם זונות אחרות בסקס לא מוגן, גם במקומות יותר מהוגנים.
ובסופו של דבר כולנו מבקרים באותם המקומות. ואם זונה אחת חולה בHIV בדרום תל אביב, בסוף זה מגיע גם לאותה אחת שדורשת בקלאסה ולוקחת 1,000 ש"ח לזיון.
כי זאת מדינה קטנה ובסוף כולם מזיינים את כולם.

והסיבה שמצאו פתאום התפרצות של HIV בקרב הנרקומניות, זה פשוט כי בודקים את הנרקומנים כל הזמן!!!
במשך שנים לא הייתה שום התפרצות. ופתאום שהגיעו הסודאנים והאריטראים יש התפרצות של HIV...
מי שלא מבין את הקשר, פשוט טומן את ראשו בקיר!
זאת כל התורה.
יש כאן פצצה מתקתקת ואתם משחקים בבריאות שלכם ושל המשפחות שלכם.
אבל אתם תעשו מה שנח לכם, ותאמינו במה שנח לכם

אבל יום אחד תזכרו איפה קראתם את זה ולא האמנתם.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”